Karından keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
Herkese slm kizlar...Su anda bata göre 4 hafta 3 günlük hamileyim.yurtdışında yaşadığım icin kan testi yapmiolar.vajinadan bakitmakta istemiorum sizin karından kese ne zaman gözüktü?

bu konuda bilgi veremeyicem sana ama ben de yurt disinda yasiyorum ve idrarda pozitifi gordum dedigimiz anda hemen vajinal utrason yapiyorlar ve sonra da elle kontrol ediyorlar. sistemleri boyle ve uzun bir sure hep alttan utrasonla devam ediyorlar. ben de bastan tereddut ediyordum bunu dusununce ama insan guvemek zorunda yurt disinda yasadikca onlarin sistemlerine de :34:

canım benım nasıl sevindim senın adına
aylarca beraber bekledik bu haberii
Umarım kucağında da görürsün
msn den yazdım sana bakarsın
Tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

bu konuda bilgi veremeyicem sana ama ben de yurt disinda yasiyorum ve idrarda pozitifi gordum dedigimiz anda hemen vajinal utrason yapiyorlar ve sonra da elle kontrol ediyorlar. sistemleri boyle ve uzun bir sure hep alttan utrasonla devam ediyorlar. ben de bastan tereddut ediyordum bunu dusununce ama insan guvemek zorunda yurt disinda yasadikca onlarin sistemlerine de :34:
Teşekkür yinede umarım alttan muayene yapmaz
canım benım nasıl sevindim senın adına
aylarca beraber bekledik bu haberii
Umarım kucağında da görürsün
msn den yazdım sana bakarsın
Tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:
cnm Bnm çooook saol allahım tez zamanda sana da nasip eder insallah

amin canım amin
varmıydı belirtin falan anlat biraz:32:

cnm,kayinvalidemdeydim cepten baktim yazamadim..
belirti olarak pek bisi yoktu bence...
goguslerim sismisti acimaya basladilar sonra adet donemine yakin acimalari azalmisti bende tamam yine adet olucam dedim ama atesim beni suphelendirdi yuksek gidiodu..sonra tekrar acimaya basladilar goguslerim bide test yapmadan once hafif bas dönmeleri yasiodum o kadar...ama en erken belirti neydi desen bana gozlerimdi..annem adetimin 24.gunuydu o zaman demistiki kizim senin gozelrinin alti nie coktu boylee onceden bole diildi dedi bide mor halka olustu gozlerimin altinda.tabi ben yorgunluga yormustum ama sonradan da gecmiyince bebisimdenmis meger.hala da ole gozlerimn alti...iste bole kusum...

cnm bnm hersey vakti saatini beklior bencee .allahim insallah tamamina erdirir kucagima saglikli bi sekilde alirim insallah darisi senin ve diger isteyenlerin basina...

benimde benzer bir sorunum var arkadaşlar 5+2 hamileyim az önce dr dan geldim henüz ultrasonda görünmüyo çok erken zaten dedi ,vajinadan bakabilirim dedi istemedim,10-15 gün sonra gene gel dedi, biraz tedirgin oldum ama,normaldir umarım bu arada bhcg4500 civarında bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi???birde devlet hastanesine gitmiştim mecburiyetten cihazı falan ne kadar güvenilirdir bilmiyorum

hayırlı olsun ben 6+5 te gördüm karından :nazar:
ole mii nasil sabredidemmm acaba:)
benimde benzer bir sorunum var arkadaşlar 5+2 hamileyim az önce dr dan geldim henüz ultrasonda görünmüyo çok erken zaten dedi ,vajinadan bakabilirim dedi istemedim,10-15 gün sonra gene gel dedi, biraz tedirgin oldum ama,normaldir umarım bu arada bhcg4500 civarında bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi???birde devlet hastanesine gitmiştim mecburiyetten cihazı falan ne kadar güvenilirdir bilmiyorum

cnm bnm pek bi bilgim yok bhcg ile ilgili cunku burada kan testi olmadigindan degerleri de bilmiorum pek nette arastirsan belki bisi bulabilirsin hcg ile ilgili..genelde okuguma gore 6.haftadan sonra goruolarmis sanirim keseyyii karindan bende merak ettigim icin actim konuyuu :44:cunku kimisininki erken de gorulebiliomus

ben 5 haftalıkken keseyi gördüm..zaten batım geçince evde test yaptım pozitifti 1 hafta sonrada ultrasona girdim görüldü.tebrikler canım..Allah bebek isteyen cümlesine nasip etsin...

Selam Canım Hayırlı ugurlu olsun bebegın Allah kucagına almayıda nasip etsın inşallah cok sevındım
Keseyi 7. haftada görmüştüm ben vajinal ultrasonla bakıldı bu seni korkutmasın bebege zararlı olurmu die soru işareti olmasın kafanda cunku benım doktorum
cok cok iyi bir tüp bebek uzmanı ve bebekler ne derece degerli onlar için anlataamam ilk 3 ay hıc normal ultrasonla bakmadı bana
eger cok merak ediorsan şüphesiz vajinal ultrasona girebılırsın canım
Hayırlı haberlerini beklıyorum cok öpüyorum bebişinle seni Allahıma emanet Olun ..:21:

5haftalıkken kese gorundu canım belkıde daha erken ama kalp atısı 5+6 da kesın hatırlıyorum gorduk vajınal bakılmıstı vajınal bakmada bı sorun olmuo korkma canım

ben 5 haftalıkken keseyi gördüm..zaten batım geçince evde test yaptım pozitifti 1 hafta sonrada ultrasona girdim görüldü.tebrikler canım..Allah bebek isteyen cümlesine nasip etsin...
vajinal ultrasondanmi goruldu cnm senin
Selam Canım Hayırlı ugurlu olsun bebegın Allah kucagına almayıda nasip etsın inşallah cok sevındım
Keseyi 7. haftada görmüştüm ben vajinal ultrasonla bakıldı bu seni korkutmasın bebege zararlı olurmu die soru işareti olmasın kafanda cunku benım doktorum
cok cok iyi bir tüp bebek uzmanı ve bebekler ne derece degerli onlar için anlataamam ilk 3 ay hıc normal ultrasonla bakmadı bana
eger cok merak ediorsan şüphesiz vajinal ultrasona girebılırsın canım
Hayırlı haberlerini beklıyorum cok öpüyorum bebişinle seni Allahıma emanet Olun ..:21:
saol cnm bnm allahim bu duyguyu banada yasatti en sonnunda sukurler olsunki...
5haftalıkken kese gorundu canım belkıde daha erken ama kalp atısı 5+6 da kesın hatırlıyorum gorduk vajınal bakılmıstı vajınal bakmada bı sorun olmuo korkma canım

ole mi peki dusuk fln olmasindan korkuorum allah korusun . o yuzden hala doktora gitmedim...

Herkese slm kizlar...Su anda bata göre 4 hafta 3 günlük hamileyim.yurtdışında yaşadığım icin kan testi yapmiolar.vajinadan bakitmakta istemiorum sizin karından kese ne zaman gözüktü?

benim 4 hafta civarında ultrasonda kese gözükmemişti sadece rahimde kalınlaşma var demişti dr tabi ultrason aleti biraz eskiydi
5 hafta 3 günlükken başka bir dr a gittiğimde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk
ama benim kan değerlerimde çok yüksekti sende 5 haftanın bitmesini bekle bence ondan sonra git kesin görmüş olursunuz
bu arada gözünüz aydın allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...

benim 4 hafta civarında ultrasonda kese gözükmemişti sadece rahimde kalınlaşma var demişti dr tabi ultrason aleti biraz eskiydi
5 hafta 3 günlükken başka bir dr a gittiğimde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk
ama benim kan değerlerimde çok yüksekti sende 5 haftanın bitmesini bekle bence ondan sonra git kesin görmüş olursunuz
bu arada gözünüz aydın allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...

saol cnm darisi isteyenlerin basina

doktorum beta hcg10bini gecmeden görmeyiz demişti. ama genelde 5. haftadan sonra görülüyor, tabii dediğiniz gibi makineler de önemli. yarın kalp atışını görmeye gideceğiz, iki düşükten sonra bu hafta heyecandan hiç uyumamış olmamı anlarsınız umarım :) herkesin gönlüne göre olsun

Back
X