karından ultrason da neden bebek görünnüyor

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
5+3 iken altan muane ile keseden bebek de göründü 15 gün sonra yani dün yine gittim karından göremedi kan verdim 245217 çıktı doktor yüksek dedi ama karından göremedi dahada bişey demedi devlet hastanesine gidiyorum başına böyle bişey gelen varmı neden görünmüo

Bu kadar yüksek beta için görünmesi lazım karından sanki.
Doktorun yorumu ne?

İlk haftalar kese çok küçük olduğu için görünmeyebiliyor, idrara sıkışık gidin benim de öyle olmuştu kal atışlarına bakmaya gittiğimizde üstten görğnmedi idrara sıkışık olmadığım içinmiş, alttan görünmüştü kalp atışlarına bakmıştık =)

benim rahmim ters o sebeple görememişti ilk başlarda karından çok su içip idrara sıkışık git. zaten 8den sonra görünür karından :)

Beta çok yüksek bu beta ile görünmesi gerekmezmiydi.benim arkadaşımında rahimi ters ama herşeyi haftasında gördü karından.cihaz bozuk olabilir mi acaba.

Benim 6. Haftasında karından görünmedi 9. Haftayı bekliyorum bakalım.

Rahim ters olabilir dedi ama net bişey söylemedi

aynı sebeple ilk hamileliğimde yaklaşık 2,5 aylık olana kadar alttan muayene oldum.
ama ikincide 8 haftalıkken gördük karından.

Karından usg de bebeğin görünmeme nedenlerinden bazıları da usg cihazının görüntü kalitesi eski olması ve annenin kilosudur. Bunlarında etkisi olabilir. Kilolu musunuz? karın bölgesi yağlanma fazla ve usg cihazı eskiyse görmek zorlaşır. Ama görmese bile kalp atışlarını duyması gerekir sanki . Madem karından görmedi neden vajinal bakmadı ki? Hem rahim ters mi değil mi anlardı.

Çok zayıfım hatta son haftalarda mide bulantısından dolayı dahada zayıfladım normalde gittiğimde altan baktrıodm keseyi bebeğide gmrdük ama dün gittiğimde erkek doktor olduğu için istemedim doktor teklif etti yani

245 virgül (,) 217 ise daha 2000 leri görmesi lazım o yüzden vajinal bakınca görmüştür ilkten daha sonra devamlı alttan bakmak iyi olmayacağı için bekliyordur hemen kötü düşünme eğer rakam virgülsüz böyle ise çok yüksek dış gebelik falan olabilir ama kesin olması için gene beklenir..

Benim de kardeşimin de Rahmi arkadaymis öyle demişti hem bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde hem ikili testte vajinal bakmıştı göremiyorum diye. Kardeşimin bebeğine de aynı şekilde vajinal baktı. Ultrason aleti de çok iyi değildir belki

Bazı devlet hastanelerinde usg cihazları eski oluyor. Ve karından değil vajinal görünüyor.
Ben 1 defa hamile kaldım kalbi durdu. 7 haftalıktım özel de karından görürdü devlet hastanesi vajinal bakardı görünmezdi.

Benimde 7 haftalık hamileyken görünmemişti doktor kese oluşmuş ama bebek görünmüyor dediğinde çok korkmuştum ama normal birşey dedi alttan baktı ve kalp atışlarını duymuştuk.

Doktorun erkeği olmaz

Bakayım demiş

Doktorum erkekti 12 hafta dahil vajinal baktı bir şey olmuyor

Arkadaşlar demiş alet eskidir diye bir dahakinde görünür

Arkadaşım özellikle meraktan soruyorum. Sürekli hamilelik konuları açıyordun ve stresliydin hatta 10 gün varken adete test bile yapmıştın. Bu kadar stres içinde Nasıl hamile kalabildin? Doktorların stres gebeliği engeller lafını yıktın bence. Allah sağlıklı doğum nasip etsin.

Kuzenim 8. haftada gordu.

İşte bu yüzden özel hastaneye gidiyorum
Büyük ihtimalle cihazın görüntü kalitesindendir. Özel hastanedeki cihazlarla 1500 değerlerde görüldüğünü söylemişti doktor. Benim 1460 da gördü keseyi.
Çok hasta var devletten çıkıp özele giden. Ben olsam şimdiye gitmiştim özele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…