Karından ultrason ?

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
kızlar merhaba karından ultrasonda kesenin ve kalp atışın görülmesi için kaç haftalık olması gerekiyor bebeğin .. ilk randevum 20 aralıkta gittiğimde 6+2 olmuş olucam sizce karından görülür mü ?

kızlar merhaba karından ultrasonda kesenin ve kalp atışın görülmesi için kaç haftalık olması gerekiyor bebeğin .. ilk randevum 20 aralıkta gittiğimde 6+2 olmuş olucam sizce karından görülür mü ?
Gorulur canim 5 +4 de karindan keseyi gorduk 6+3 de yine karindan bebegi ve kalp atisini gorduk

Merhaba,

Benim 6+3 te karından görülmüştü. Ama 8 haftaya kadar göremeyen var. Kişiden kişiye değişiyor. O yüzden goremeseniz de endişe etmeyin.

Ben 5+1 de karından keseyi gördüm. Ultrason kalitesi etkili oluyor bence sende görürsün o zamana

Back
X