- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 3
Merhabalar, bir sene önce Amh düşüklüğü yaşadığımı öğrendim. Bu sene yumurta dondurma işini düşünürken instagramda Prof. Dr. Volkan Turan karşıma çıktı. Karından yumurta toplayan doktor sayısı çok az olduğu için çoğu doktordan olumsuz yanıt almıştım. Volkan hocanın bu konuda videolarının olması üzerine ön görüşmeye gittim. Ücretsiz ön görüşmesi var. Bana uzun uzun süreci anlattı. Ben geçen sene 10 civarı antral folikül sayıldığını söyleyince muayenede 10 tane görürsem şu an dondurma derim bu çabuk bitecek bir değer olmaz yaşın daha genç dedi. Para için hemen gel toplayalım dememesi hastasını düşünmesi bana çok güven verdi. Karından yumurta toplamada kilo çok önemliymiş ben zayıf olduğum için yapılabilirmiş. Heyet raporu için de devletten de alabilirsiniz ya da Koç Üniversitesi’nden alabilirsiniz birkaç günde veriyorlar dendi. Devlet hastanesine gidip tekrar Amh verdim. Geçen seneye göre yükselme olduğu için bir süre daha erteleme düşüncesindeyim ama yaptırırsam direkt volkan Hoca’ya gideceğim.
Merak edenler için aralık için aldığım fiyat teklifini özelden yazabilirim. Ocaktan sonra değişecekmiş çünkü.
Koç Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerini aradım. Güncel yumurta dondurma heyet raporu ücretleri aynı. Öğrenmek isteyenler özelden yazabilir. Buradan fiyat belirtiliyor mu bilmiyorum.
Merak edenler için aralık için aldığım fiyat teklifini özelden yazabilirim. Ocaktan sonra değişecekmiş çünkü.
Koç Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerini aradım. Güncel yumurta dondurma heyet raporu ücretleri aynı. Öğrenmek isteyenler özelden yazabilir. Buradan fiyat belirtiliyor mu bilmiyorum.