Karının ağzı var dili yok

Ayyyyy nolur konuş derdim
Onlarda senin ulvi sohbetine muhtaçtı derdim ...
Görümce ne diye fisfikliyo ne alaka yani !

Ayyyyy nolur konuş derdim
Onlarda senin ulvi sohbetine muhtaçtı derdim ...
Görümce ne diye fisfikliyo ne alaka yani !
Eşim şaka yapmıs görümcem maşallah ne güzel agzı var dili yok demiş .ve beni cok seviyorlarmıs ben onların sevgisini haketmiyormusum

Ya ben kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum açıkcası bence onlar daha açıklar muhabbet anlamında her şeyini anlatan saklamayan tarzı insanlar sende öyle olmayınca "gelin bizi sevmiyor mu niye böyle mesafeli" diye durumu sorguluyorlar. Daha çok Yeni girmişsin aileye onlar seni sen onları daha tam tanıyamadınız. Ben biraz içime kapanık bir insanım oldu bitti böyleyim felan dersen zamanla onlarda alışırlar sana kötü düşünme hemen

Ya ben kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum açıkcası bence onlar daha açıklar muhabbet anlamında her şeyini anlatan saklamayan tarzı insanlar sende öyle olmayınca "gelin bizi sevmiyor mu niye böyle mesafeli" diye durumu sorguluyorlar. Daha çok Yeni girmişsin aileye onlar seni sen onları daha tam tanıyamadınız. Ben biraz içime kapanık bir insanım oldu bitti böyleyim felan dersen zamanla onlarda alışırlar sana kötü düşünme hemen
Eşim bana bende ailenle konusmicam sen ailemin sevgisini haketmiyorsun demeseydi kötü niyet aramazdım lakin adam bildiğin doldıruşa gelmiş

seni doldurmus ablan belli ki dedim diye ve cok bir sey anlatmamısım sadece gülmüşüm insanlar benim maskotum değilmiş ben kendimden bahsetmeyi sevmiyorum dinlemeyi seviyorum
Bende senin gibiyim ortama girince genelde konuşmam dinlerim ne var ki bunda. Ama ben görümce ile pek oturmam arada sınır olması şart. Öyle iyi olmaya çalışınca tepene çıkmaya çalışıyorlar. Ben o fırsatı vermem kimseye. Eşin zaten senin kişiliğini bilmiyor mu? Sana böyle demesi bile yanlış.

Eşim bana bende ailenle konusmicam sen ailemin sevgisini haketmiyorsun demeseydi kötü niyet aramazdım lakin adam bildiğin doldıruşa gelmiş
Sende konuş eşinle bak akıllı ol dolduruşa gelmiş olabilir ama ağzını açıp düZeltöezsen bu yanlışı bu böyle devam eder. Tatlı tatlı konuş eşinle bak bize ne güzel söylemişsin kendi ailemle bile böyle eğlenmedim diye bunu kocana da söyledin mi? Böyle yanlış anlaşılmalar her daim olabilir gelin olmak kolay mı hayır ama Yok bundan sonrA görürler dilim var mı Yok mu deyip inada bağlarsan evliliğine ve aile içindeki ilişkiye de zarar verirsin. Bence daha çok taze her şey bukadarını büyütülecek bir şey Yok ama sende açık konuş inada bağlamadan kimseyi kötülemeden

Açığını arayip kocana yetistiriyolar, boyle tipler yani ve gercekten muhabbet etmeni bekliyorlar kendileriyle, senin sohbetine hasretler, oyle mi?
Belki onlar verememistir samimiyet, sicaklik?
Eşinin hemen senin aileni isin icine cekmesi yanlış.. Konusursaniz guzelce soyle, karısına guvensin, gaza gelip iliskinizi yıpratmasın..
Onun disinda, saygini, cizgini bozmadan icinden geldigi gibi davran.. Nasil olsa bu tipler hep bi kulp bulur, kendini kasmamis olursun hic degilse..

Bende senin gibiyim ortama girince genelde konuşmam dinlerim ne var ki bunda. Ama ben görümce ile pek oturmam arada sınır olması şart. Öyle iyi olmaya çalışınca tepene çıkmaya çalışıyorlar. Ben o fırsatı vermem kimseye. Eşin zaten senin kişiliğini bilmiyor mu? Sana böyle demesi bile yanlış.
Ziyarete geliyoruz cok sık görüşmüyoruz mecburen oturup kalkıyorum canım .eşim o hep öyle demiş ama bana bende öyle yapcam ailenin yanında diyor

Sende konuş eşinle bak akıllı ol dolduruşa gelmiş olabilir ama ağzını açıp düZeltöezsen bu yanlışı bu böyle devam eder. Tatlı tatlı konuş eşinle bak bize ne güzel söylemişsin kendi ailemle bile böyle eğlenmedim diye bunu kocana da söyledin mi? Böyle yanlış anlaşılmalar her daim olabilir gelin olmak kolay mı hayır ama Yok bundan sonrA görürler dilim var mı Yok mu deyip inada bağlarsan evliliğine ve aile içindeki ilişkiye de zarar verirsin. Bence daha çok taze her şey bukadarını büyütülecek bir şey Yok ama sende açık konuş inada bağlamadan kimseyi kötülemeden
Söyledim eşime de bunu ama anlamıyor .ben güzel bir akşam geçirdiğimi düşünüyordum adam ablasıyla sadece 10 dakka yalnız kaldı konuşulanlara bak başka meseleler de döktü eşim ikimiz arasında olan belli ki tamamen doldurulmuş

Esin şaka yaptığını söylemiş işte niye hemen bileniyorsun. Agzi var dili yok kotu bir tabir degildir zaten. Bir de esinin ailesiyle nasıl 5 aydır tanışıyorsun.
Kötü bir sey söylemediğini neden düşünüyorum eşim bana bende senin ailenle öyle olcam sadece gülcem onların yanında dediği icin iyi niyet aramıyorum ben işi inada bindirince şaka dedi

Söyledim eşime de bunu ama anlamıyor .ben güzel bir akşam geçirdiğimi düşünüyordum adam ablasıyla sadece 10 dakka yalnız kaldı konuşulanlara bak başka meseleler de döktü eşim ikimiz arasında olan belli ki tamamen doldurulmuş

Eşiniz şaka yaptım demiş siz hala bileniyorsunuz. Muhtemelen ağzı var dili yok deyimi kullanılmış olabilir ama siz hala buradakilerin de gazıyla görünceye kinlendiniz.
İlk mesajınızla son mesajlarınız çok farklı.
Bence eşiniz görümce üzerinden size laf sokmuş muhtemelen sessizliğinizden eşiniz rahatsız ve böyle bir yol izlemiş olabilir. Bence bugün buralara uğramayın ve biraz kafanızı toplayıp sakinleşin sonrada eşinizle güzelce konuşun.

Eşiniz şaka yaptım demiş siz hala bileniyorsunuz. Muhtemelen ağzı var dili yok deyimi kullanılmış olabilir ama siz hala buradakilerin de gazıyla görünceye kinlendiniz.
İlk mesajınızla son mesajlarınız çok farklı.
Bence eşiniz görümce üzerinden size laf sokmuş muhtemelen sessizliğinizden eşiniz rahatsız ve böyle bir yol izlemiş olabilir. Bence bugün buralara uğramayın ve biraz kafanızı toplayıp sakinleşin sonrada eşinizle güzelce konuşun.
O zaman neden bende ailenle konusmayacağım dedi ki hiç şaka gibi değil ablalrımın sevgisini haketmiyosun diyor bide kendisi beni düşman ediyor

meleke sen bu evliliği sürdürebilecek misin.her şeyi sorun edip konu açıyorsun,konular hep kocana dönüyor ve burada kötüleniyor atılıp tutuluyor kocan hakkında,kötü olmuyor musun.kocana sarılırken yazılanlar aklına gelmiyor mu,itici gelmiyor mu söylenenler aklına gelince.

heee bu arada konularını neden sildin.sen silsen bile alıntılar var:KK66:

Bilemeyin kendinizi eşinize karşı başka kusuru yoksa size karşı üzmeyin üzülmeyin.

Derse desin.Sizde kendinizi zorlamayin muhabbet etmek icin.Ben boyleyim dersin biyer gider .Cokta umrunuzda olmasin gorumcenin ne dedigi sanlari ortada.

Back
X