karisan insanlardan biktim artik

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
merhaba herkeze 26+2 hamileyim ve annem disinda diger buyuklerin yok yardim gerek yanina falan demeleri beni cok sinir ediyor 16 yasindaki kisiler dogurup bakiyor ben 23 yasindayim stres ediyorum kendime annemede hatta dedim hic kimseyi ne yatiliya nede yardima istemiyorum ta almanyadaki annannem gelmek istedi iyi niyetlerini anliyorum ama gereksiz dogurmayi biliyorsam bakmasinida bilirim allahtanki yaza denk geliyor izine gidecek cogu kizkardeslerim her hafta gelsin annemde gelsin ama annemde cok karisan biri cok tartisma olur herhalde cunku artik sinirim bozuluyor bu konulardan dogum otelinde dogurcam 2 gunde kalcam cogu orayada gelir sonra diger 5 gun eve hemsire gelecek.sizdede varmi boyle sorun.

Çocuğa bakmak için değil ama evi derleyip toplamak için yardımcı şart.Ben istememiştim başta ama eşim ısrar etti iyi ki etmiş.Çünkü ev inanılmaz dağılıyo bebek olunca.Biberonu bi yerde bezi bi yerde kirlileri ayrı günde 2 tulum değişiyo.Arkamızı topluyo temizliyo bebekle ilgili bişeye karışmıyo.Sen rahat edersin bence büyüklerni dinle.

bencede yanına bırı sart...yenı dogum yaptım bır bucuk ay oldu yanı ve yanımda annem vardı ara ara gıttı geldı ama o olmadan evde bısey yapamıyordum....hadı ev temızlıgını falan gec ılk gunler uykusuz olucaksın yorgun olcaksın yanı dınlenmen gerek onun ıcınde yanına bırı gelmelı ben annem yanımda oldugunda cok rahat ettım ıyıkı gelmıs dıyorum bazen wcye bıle gıdemıyorum suan bıle sureklı aglıyor bebegım ve uyumuyor yardımcı sart ama tek kısı yeterlı...yasanmadan ınsan bısey anlamıyor ınan.....

burdaki herkese katılıyorum :) uykusuz gecelerde birisi lazım gün içindede lazım çok işine yarıcak emin oL

Ben annemim yanımda olmasını mutlaka isterim, öyle de olacak inş. Hatta Allah o günleri gösterirse doğumdan 1 ay önce yanıma gelecek inş. Kayınvalidemde gelir heralde.

merhaba herkeze 26+2 hamileyim ve annem disinda diger buyuklerin yok yardim gerek yanina falan demeleri beni cok sinir ediyor 16 yasindaki kisiler dogurup bakiyor ben 23 yasindayim stres ediyorum kendime annemede hatta dedim hic kimseyi ne yatiliya nede yardima istemiyorum ta almanyadaki annannem gelmek istedi iyi niyetlerini anliyorum ama gereksiz dogurmayi biliyorsam bakmasinida bilirim allahtanki yaza denk geliyor izine gidecek cogu kizkardeslerim her hafta gelsin annemde gelsin ama annemde cok karisan biri cok tartisma olur herhalde cunku artik sinirim bozuluyor bu konulardan dogum otelinde dogurcam 2 gunde kalcam cogu orayada gelir sonra diger 5 gun eve hemsire gelecek.sizdede varmi boyle sorun.

bende seninle aynı düşünceyi paylasıyorum. sinir oluyorum herkesin yanına biri lazım demelerine .tamam ilk günler gerekli ama sonra neden bakamayalım eskiden herkes kendi büyütüyordu. cevreme bakıyorum arkadaslarım bebeklerini kucaklarına almıs etrafa emir yagdırıyorlar.onu getir bunu götür. bence birazda simarıklık

bazen ıyılıgımızı fazla ıstıyorlar dımı :)
Insan bıraz kendı kendıne kalmak ıstıyor
ama temızlık bakımından ıyı olur dıye dusunuyorum
Doğum oteli demişsin hastane dımı ?
YAda benmı bılemıyorum bak merak ettım sımdı :1:

Annem Gurbet elde 4 cocuk büyütü. Dördüncü cocugunu dünyaya getirdigine kendisi daha 25 yasindaydi.. Annem 17 yasindayken 1. Ablam dünyaya geldi babam calisiyor malum evde olmuyor, üstelik yabanci dil bilmiyordu annem dil yok yol iz bilmiyordu.. Hepimizde hamd olsun aslanlar gibi büyüdük.. annem babam mutlaka zorluk cekmizslerdir.. Biz Teyze Amca Yenge Nine Dede vs. nazlamasiyla büyümedik annem babam tek basina büyütü.

Eger bir gün allah yüzümüze gülerde bize de bir bebek emanet ederse, bende esimle birlikte bu ilk zamanlari kendi cabalarimizla büyütmek isterim. Anne baba olmak kolay degil.

Yardim almak ve ya almamak tabiki de terci meselesi. Annem yanimda olmak istese basimin üstünde yeri var süphesiz ama kendiligimden anne gel bana yardim et temizligimi yap diyemem ASLA kiyamam zaten Annecime.

Gercekten bazi bayanlar biraz fazla nazli simarik oluyor diye düsünüyorum.

Ya Annem bacilarim herzaman gelsin ama onlar disindakiler sinir ediyor.2 gun dogumhotelinde kalcam 5 gun hemsire gelecek temizlige yardim bebegede.dogumhotel oranin adi hastanede evet canim ya ben oldum olali akil veren. Beni hep kucuk cocuk Gibi gorulmekten nefret ediyorum buyuzden belkide

Back
X