Karısı onu aldatıyor. Sizce bilmeye hakkı var mı, bunu anlatayım mı?

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
Olay şu, x benim sevgilim olsun. x, y isimli bi hatunla beraber (gerçi x bana daha bi sürü yalan söyledi. daha önce de yazmıştım. sadece beni değil aslında herkesi kandırdı. evli olduğunu sakladı ben bunu öğrendim aynı zamanda y adlı hatunla ilişkisini öğrendim vs ayrıldık vs... )
sorum şu y adlı bu hatun z adlı bir erkekle evli ve x ile y aynı mahalllede oturuyorlar komşular.
Ben de bunu öğrendim.
Sizce susup herşeyi unutayım mı yoksa znin aldatıldığını bilmeye hakkı var mı?

aslında ben herşeyden çok x benim canımı yaktığı kadar canı yansın istiyorum. ama bu hırsla yanlış hareket etmek de istemiyorum. zye anlatırsam bunca zaman salak yerine konduğunu anlayacak ..muhtemelen boşanacak... xe gidip de bişi der mi bunu bilmiyorum.. ya kötü şeylere sebep olmak da istemiyorum... ama geçen seneden beri devam eden bi ilişkileri var... ve herkesi ayakta uyutmuşlar..

sizce ne yapmalıyım? bilmeye hakkı var mı znin yoksa susmalı mıyım...

Son düzenleme:
Adamın sizi karısının namusuna iftira ile suçlayıp, size saldırması ihtimalini de unutmayın derim ben.

Olay şu, x benim sevgilim olsun. x, y isimli bi hatunla beraber (gerçi x bana daha bi sürü yalan söyledi. daha önce de yazmıştım. sadece beni değil aslında herkesi kandırdı. evli olduğunu sakladı ben bunu öğrendim aynı zamanda y adlı hatunla ilişkisini öğrendim vs ayrıldık vs... )
sorum şu y adlı bu hatun z adlı bir erkekle evli ve x ile y aynı mahalllede oturuyorlar komşular.
Ben de bunu öğrendim.
Sizce susup herşeyi unutayım mı yoksa znin aldatıldığını bilmeye hakkı var mı?

aslında ben herşeyden çok x benim canımı yaktığı kadar canı yansın istiyorum. ama bu hırsla yanlış hareket etmek de istemiyorum. zye anlatırsam bunca zaman salak yerine konduğunu anlayacak ..muhtemelen boşanacak... xe gidip de bişi der mi bunu bilmiyorum.. ya kötü şeylere sebep olmak da istemiyorum... ama geçen seneden beri devam eden bi ilişkileri var... ve herkesi ayakta uyutmuşlar..

sizce ne yapmalıyım? bilmeye hakkı var mı znin yoksa susmalı mıyım...

bence size düşmez bunu açığa çıkarmak... siz duyduysanız böyle bir olayı zaten yakında z de duyar emin olun..

bence bilinnelerle bilinmeyenleri ayır eşitliğin karşı tarafına at

kafaları kırılsın....beter olsunlar...bu nası olay yaa x,y,z'den soğudum yeminle :37:

daha zor anlatılamazdı tebrikler.

Adam pisliğin teki baksana olay açığa çıkınca sana zarar da verebilir bence boş ver sadece izle ve gör :34::34:

bence bilmeye hakkı var ama tabi adamın seni suclama durumu yüksek bu nedenle içine bir kurt düşürerek adamın görmesini saglamak daha mantıklı derim.

şahsen biri bunu bildiği halde bunu benden gizlese çok kızardım.
aldatan kişinin de sana neden söyledin diye kızmaya hakkı yok kendisi haksız zaten.
aldatan kişi ben olsaydım neden anlattın diyemezdim yani. utanırdım açığa çıktı diye. okadar başkasını istiyorsa diğerinden ayrılsın kimi istiyorsa onunla olsun o da başkasına bakar artık hem onu tut köşede o mutlu olmasın hem kendin 2 si birden eğlen olmaz

Son düzenleme:
bence bilinnelerle bilinmeyenleri ayır eşitliğin karşı tarafına at

kafaları kırılsın....beter olsunlar...bu nası olay yaa x,y,z'den soğudum yeminle :37:

daha zor anlatılamazdı tebrikler.

al benden de okadar zaten x,y,z kavramlarından matematıkte gına gelmıstı.ama o sorulardn daha zor su anlattıgını anlamak :D bence karısmamalısın.sen anladıysan onunda anlaması an meselesidr ..

Son düzenleme:
canım bence soyleme cunku soylersen dırek sana takacak o kısı esıme ılgısı var ıftıra atıyo dıye bence soyleme

X de yd zde bırak kendı pıslıklerınde bogulsunlar sen sımdı gıdıpte x se y senı aldatıyo desen sanane derse nolcak bellıkı x kendı gıbı bır kadınla evlenmıs baksana kımın elı kımın cebınde bellı degıl belkıde haberdardır nebılıyosun?

Karışma boşver çocukları filan vardır belki olan onlara olur yazık.. Ne biçim çarpık ilişkiler yaa midem bulandı :37:

şu aldatma olayını anlamıyorum bi türlü iğrenç insanlarmış

arkadaşım benm derdimin bi benzeri bu yaşadığın ben ağlaya ağlaya adamı aradım sizin karınız benm kocamla konuşuyo ne var bunda dedi ya o siz yanındayken bile benm eşimle aynı mekanda buluşmuşlar hiç fark etmemişsiniz dedim beni bi daha rahatsız etme dedi adam yaa herkes namus için can verrmiyo sen ortada kalır başına bela alırsın

Kabak sizin başınızda patlayabailir. Sonra z ile y nin arası düzelir siz öyle kala kalırsınız. Allahından bulsunlar.

Bu arada hukuk mu okudunuz? Konuyu x ve y ile anlattınız da bizim borçal hukuku hocamız hep x ile y ile analtırdı sinir olurdum :))

Yani bi konu bu kadar zor anlatılır tebrik ediyorum :)))

Senin sorunun ayrıldığın sevgilinle..
Can yakmak istediğin kişiyle muhattap ol yada onun çevresiyle

Elalemin kocasının hakkından sanane..

kendini gizleyerek adamı haberdar edebilirsin boşuna boynuzlanmasın adamda ... sonra ne yaparlar onlar düşünsünler can yakmak değilde adamında bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum aklı sellim davranır inş. boşanır gider çocuğu varmış diyerekte yalanı yaşamanın ne anlamı var yazık yani!!!!

Gerektiği kadar uzak dur !
Zaten canları yanacaktır emin ol :)
Bırak ne yaparlarsa yapsınlar sonuçta bi erkek ne yapacağı belli olmaz derim.

Back
X