Olay şu, x benim sevgilim olsun. x, y isimli bi hatunla beraber (gerçi x bana daha bi sürü yalan söyledi. daha önce de yazmıştım. sadece beni değil aslında herkesi kandırdı. evli olduğunu sakladı ben bunu öğrendim aynı zamanda y adlı hatunla ilişkisini öğrendim vs ayrıldık vs... )
sorum şu y adlı bu hatun z adlı bir erkekle evli ve x ile y aynı mahalllede oturuyorlar komşular.
Ben de bunu öğrendim.
Sizce susup herşeyi unutayım mı yoksa znin aldatıldığını bilmeye hakkı var mı?
aslında ben herşeyden çok x benim canımı yaktığı kadar canı yansın istiyorum. ama bu hırsla yanlış hareket etmek de istemiyorum. zye anlatırsam bunca zaman salak yerine konduğunu anlayacak ..muhtemelen boşanacak... xe gidip de bişi der mi bunu bilmiyorum.. ya kötü şeylere sebep olmak da istemiyorum... ama geçen seneden beri devam eden bi ilişkileri var... ve herkesi ayakta uyutmuşlar..
sizce ne yapmalıyım? bilmeye hakkı var mı znin yoksa susmalı mıyım...
sorum şu y adlı bu hatun z adlı bir erkekle evli ve x ile y aynı mahalllede oturuyorlar komşular.
Ben de bunu öğrendim.
Sizce susup herşeyi unutayım mı yoksa znin aldatıldığını bilmeye hakkı var mı?
aslında ben herşeyden çok x benim canımı yaktığı kadar canı yansın istiyorum. ama bu hırsla yanlış hareket etmek de istemiyorum. zye anlatırsam bunca zaman salak yerine konduğunu anlayacak ..muhtemelen boşanacak... xe gidip de bişi der mi bunu bilmiyorum.. ya kötü şeylere sebep olmak da istemiyorum... ama geçen seneden beri devam eden bi ilişkileri var... ve herkesi ayakta uyutmuşlar..
sizce ne yapmalıyım? bilmeye hakkı var mı znin yoksa susmalı mıyım...
Son düzenleme: