Karışığım sadece

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Geçen hafta hiç birşeyim yokken hersey olağanken gittiğim smear testimin sonucunu aldım bugün.

Kesin tanı için biyopsi yapılacak olsada rahim ağzı kanseri 1. Evre olduğu tanı da cok net ortada.

Ben daha 29 yasındayım. Daha cocuğum bile yok.. hiç basımıza gelmez sanıyoruz. Sanki hep başkaları yaşıyor bunları gibi geliyor. Ama geldi işte. Üzgün değilim, isyan etmiyorum, mutlu da değilim.

Ne hissediyorum bilmiyorum. Sadece yazmak istedim öylesine..

Smear testinizi lütfen düzenli olarak yaptırın. Size olmaz sanmayın

Geçen hafta hiç birşeyim yokken hersey olağanken gittiğim smear testimin sonucunu aldım bugün.

Kesin tanı için biyopsi yapılacak olsada rahim ağzı kanseri 1. Evre olduğu tanı da cok net ortada.

Ben daha 29 yasındayım. Daha cocuğum bile yok.. hiç basımıza gelmez sanıyoruz. Sanki hep başkaları yaşıyor bunları gibi geliyor. Ama geldi işte. Üzgün değilim, isyan etmiyorum, mutlu da değilim.

Gecmis olsun tedavi oncesi yumurta dondurup sonra tedavi olabilirsiniz eger yumurtaniza ilaclar zarar verecekse.1.evre atlatilir moralinizi yüksek tutun geçmiş olsun.Hepimiz ihmal ediyoruz bunu testi saglik ocagi mi yapti oyleyse baska bir yerde de yaptirin derim.

Allah Yardımcınız olsun.
Çok erken yakalamışsınız bu illet hastalığı,bu çok iyi birşey. Erken teşhis hayat kurtarır.
Bu günlerde geçecek inanın, bende annemin tüberküloz yani verem hastası öğrendim geçtiğimiz günlerde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız hastalığınızı.

Gecmis olsun tedavi oncesi yumurta dondurup sonra tedavi olabilirsiniz eger yumurtaniza ilaclar zarar verecekse.1.evre atlatilir moralinizi yüksek tutun geçmiş olsun.Hepimiz ihmal ediyoruz bunu testi saglik ocagi mi yapti oyleyse baska bir yerde de yaptirin derim.
Özel bi hastane de yaptırdım. Yarın da arkadasımın önerdiği baska bir doktora görünücem. İnşallah bi hata vardır inşallah testte sorun vardır.

Allah Yardımcınız olsun.
Çok erken yakalamışsınız bu illet hastalığı,bu çok iyi birşey. Erken teşhis hayat kurtarır.
Bu günlerde geçecek inanın, bende annemin tüberküloz yani verem hastası öğrendim geçtiğimiz günlerde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız hastalığınızı.
Sağlıkla sınanmak cok zor, annenize de acil şifalar olsun inşallah

Sağlıkla sınanmak cok zor, annenize de acil şifalar olsun inşallah
Aminnn.
Yürekten inanıyorum ben ikinize de, annemde sizde pozitifliğinizle hastalığınızı yeneceksiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Baska yerde testi tekrarlayın hiç bi şikayetiniz yokmuydu

Allah şifanızı versin 🙏
Atlatqcaksiniz, iyileseceksiniz inşallah buna inanın.
Bağışıklık sisteminizi yüksek tutun..ve yapabiliyorsanız günde yarım saat yürüyüş yapın. Bir aile hekimi rahmin ilacının yürüyüş olduğunu söylemişti. .

Özel bi hastane de yaptırdım. Yarın da arkadasımın önerdiği baska bir doktora görünücem. İnşallah bi hata vardır inşallah testte sorun vardır.

inşallah arkadaşım inşallah testte bir sorum vardır. inşallah herşey yoluna girer güzel haberlerini bekliyorum. yaz muhakkak.

Çok geçmiş olsun, tek doktorla kalmayın lütfen.
Tanı kesinleşse bile çok şükür erkenden teşhis edilmiş.
Allahtan bilincli bir insan olarak kontrole gitmişsiniz.
Allah şifa versin en kısa zamanda iyilesin inşallah.

çok çok geçmiş olsun, duyguların zamanla netleşecek, ama şunu söyliyimki çok şanslısın erken teşhis edilmiş...kanser artık çağımızın hastalığı ve genç, yaşlı , çocuk herkeste çıkıyor malesef...önümüzdeki yıllarda her 3 kişiden biri olacak diyorlar, grip gibi yani...kanser tedavilerinde dünya çapındayız, inşallah atlatacaksınız...annemde meme kanseri, 7 yıl önce oldu...şu an gayet iyi ve sonuçları temiz çıkıyor...kime meraba desek, ailesinde mutlaka kanser hastaları var...artık doktorlar kanser için, kronik hastalık gurubunda diyorlar...şeker hastalığı gibi yani...güzel günler sizi bekliyor olucak, bundan hiç şüpheniz olmasınnn...

Annemede bu testi yaptılar sonuçları bekliyoruz. Annemin her ay adet dışı lekelenmeleri geliyordu onun için gittik doktora. Allah şifa versin inşallah sağlığınıza kavuşursunuz moralinizi yüksek tutmaya çalışın

Back
X