Karışığım sadece

arkadaslar oncelıkle desteğiniz için cok tesekkur edeim. son durum cok cok mutluluk verici.

Arkadasımın tavsiyesi üzerine özel muaynanesi olan bi doktora gittim hemen ertesi günü. doktor gereksiz korkutulduğumu maalesef meslektaşlarının maddi çıkarlar için boyle yapmasına cok denk geldiğinden bahsetti. öncelikle yara ve enfeksıyonları temizleyelim 14 günlük tedaviyle sonra kolposkopi yapalım dedi. 14 günlük fitil kullandım 10 günde bekleme süresi verdi dün tekrar kontrole gittim dün. arkadaslar, kolposkopiye bile gerek duymadı doktor. 3 aay sonra smear tekrarlıyalım yüksek ihtimal temiz sonuc alcaz zaten dedi.

benım o gunlerce ağlamamın ruh gıbı gezmelerımın hesabını kım verecek sımdı? allah iyi merhametli vicdanlı doktorlar cıkarsın karsımıza gercekten.

arkadaslar oncelıkle desteğiniz için cok tesekkur edeim. son durum cok cok mutluluk verici.

Arkadasımın tavsiyesi üzerine özel muaynanesi olan bi doktora gittim hemen ertesi günü. doktor gereksiz korkutulduğumu maalesef meslektaşlarının maddi çıkarlar için boyle yapmasına cok denk geldiğinden bahsetti. öncelikle yara ve enfeksıyonları temizleyelim 14 günlük tedaviyle sonra kolposkopi yapalım dedi. 14 günlük fitil kullandım 10 günde bekleme süresi verdi dün tekrar kontrole gittim dün. arkadaslar, kolposkopiye bile gerek duymadı doktor. 3 aay sonra smear tekrarlıyalım yüksek ihtimal temiz sonuc alcaz zaten dedi.

benım o gunlerce ağlamamın ruh gıbı gezmelerımın hesabını kım verecek sımdı? allah iyi merhametli vicdanlı doktorlar cıkarsın karsımıza gercekten.

Valla sonucu guzel cikmis ya okuyunca ben bile arkadasimin sonucu gibi sevindim.
Gelmis gecmis olsun.
Allah saglik sihhat versin.

Geçen hafta hiç birşeyim yokken hersey olağanken gittiğim smear testimin sonucunu aldım bugün.

Kesin tanı için biyopsi yapılacak olsada rahim ağzı kanseri 1. Evre olduğu tanı da cok net ortada.

Ben daha 29 yasındayım. Daha cocuğum bile yok.. hiç basımıza gelmez sanıyoruz. Sanki hep başkaları yaşıyor bunları gibi geliyor. Ama geldi işte. Üzgün değilim, isyan etmiyorum, mutlu da değilim.

Ne hissediyorum bilmiyorum. Sadece yazmak istedim öylesine..

Smear testinizi lütfen düzenli olarak yaptırın. Size olmaz sanmayın

Çok geçmiş olsun inşallah atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz. Tedavi yöntemine göre düşünüp yumurta dondurun .eğer kemoterapi olursa öncesinde zaten size bilgi verirler.
Morel motivasyonunuzu yüksek tutun ,önce siz kendinize acimayin . Allah sabır ve kolaylık versin 🙏🏻

Ben de her daim tüm hanımların yılda bir kez genel muayeneye gitmesini öneriyorum . Umarım konumuz bir çok hanıma ulaşır.

Back
X