Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne güzel 7 gün sonra onunla görüşeceğini bilmek... benim sözlüm asker sağolsun tüm izinlerini kulladığı için 6 ay sonra gelicek ve o zaman onun gözlerine 6 ay sonra bakabilcem ona 6 ay sonra sarılabilcem ben ne yapıyım... mafoldumben
Ne güzel 7 gün sonra onunla görüşeceğini bilmek... benim sözlüm asker sağolsun tüm izinlerini kulladığı için 6 ay sonra gelicek ve o zaman onun gözlerine 6 ay sonra bakabilcem ona 6 ay sonra sarılabilcem ben ne yapıyım... mafoldumben
valla ben de öyle demiyo değilim ama okulda da dersanede de hep birarada olup hergün görüşünce insan demek ki bir süre sonra alışkanlık yapıyo bilmiyorum ki
ya canım bence bu kadar takma bak benim sevgilim askerde ve şırnakta hem onu görememenin hemde iyi olup olmadığını bilememenin sıkıntısı var,bence de beterin beteri var.7 gün o kadar çabuk geçiyoki bizim daha 1 yıldan fazla var kavuşmamıza...