• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışığım:(

Ne güzel 7 gün sonra onunla görüşeceğini bilmek... benim sözlüm asker sağolsun tüm izinlerini kulladığı için 6 ay sonra gelicek ve o zaman onun gözlerine 6 ay sonra bakabilcem ona 6 ay sonra sarılabilcem ben ne yapıyım... mafoldumben

Ne güzel 7 gün sonra onunla görüşeceğini bilmek... benim sözlüm asker sağolsun tüm izinlerini kulladığı için 6 ay sonra gelicek ve o zaman onun gözlerine 6 ay sonra bakabilcem ona 6 ay sonra sarılabilcem ben ne yapıyım... mafoldumben

1 yıl boyunca görüşemeyenleri düşün sendeyerimseniben

beterin beteri var:1ninca:

valla ben de öyle demiyo değilim ama okulda da dersanede de hep birarada olup hergün görüşünce insan demek ki bir süre sonra alışkanlık yapıyo bilmiyorum ki

aynen canım bilirm bende o duyguyu bizde aynı okuldaydık.. çalışıyo oda ama akşamları filan görüşüyoruz bizde.. sizde öyle bişey yapamazmısnız..

aynen canım bilirm bende o duyguyu bizde aynı okuldaydık.. çalışıyo oda ama akşamları filan görüşüyoruz bizde.. sizde öyle bişey yapamazmısnız..

cnm malesef o da bizim eve 15 dk mesafede oturuyodu ama bu yaz taşındılar bir saatlik bir mesafeye ona zaten ayrı bir sinirim bozuluyo :kızgın:

ya canım bence bu kadar takma bak benim sevgilim askerde ve şırnakta hem onu görememenin hemde iyi olup olmadığını bilememenin sıkıntısı var,bence de beterin beteri var.7 gün o kadar çabuk geçiyoki bizim daha 1 yıldan fazla var kavuşmamıza...

hayatının merkezıne yerlestırmıs oldugun insan inşallah senı hak edıyordur.Bıraz gunluk hayatın yogunluguna kafanı verır baska seyler dusunmeye kendını yonlendırırsen hersey daha ıyı olacaktır dıye dusunuyorum.

seviyor ve seviliyorsan kıymetini bil 7 günün sonunda doya doya sarıl ona doya doya bak gözlerine böyle bir günü beklemekten güzel bişey varmı

Back
X