mrb kizlar..daha önce konu acmistim vajinamda batma oluyor ve cok acitiyor diye iki hafta önce baslamisti ara ara oluyordu ...dün doktordaydik 2 haftaya bi kontrole gidiyoruzya artik bu baska bi doktordu benimki izinliymis...34 haftamdayim alttan enfeksiyon muayenesi yaparken süphelendi galiba bide cati muayenesi yapti cok acidi ama sonucta iyiydi dogum normal olcakmis bende öle istiyodum..fakat beni karistiran nokta bi an dediki kafasi burdakafamçokkarıştıyani tabi asagida olacak ama olmasi gerekenden cok asagi inmis..tam almancam olmadigi icin olayi anlayamadim esimde tam ceviremedi size anlatim bisiy anliycakmisiniz....rahim agzina yakin yer kisalmis 2 hafta önce 3(cm yada mm bilmiyorum) bu hafta 2 ye yakin düsmüs....yani bi bogaz varmis kanal galiba orasi olmasi gerekenden cok kisalmis...ayakta durma erken dogum olabilir yat yoksa 3-4 hafta erken dogurabilirsin demis.haftaya bidaha cagirdi bakmak icin..daha bebisimin alisverisi bitmemisti yaaaohaoldumsmilebana bi önerisi olan yada böle bisiy yasayipta atlatan varmi kizlar