Kizlar sizden yardım isteyecegim. Kuzenimin bu üyelik ancak üyelik açmak zaman işi olduğundan ve kuzenim suan sadece bebekle ugrastigindan ondan aldım. Neyse konumuza gelirsek 25 yaşında önemli bir firmada finans üzerine çalışıyorum. 2 aydır hayatımda olup olmadığı bir kişi var. Aslında eskiden uzun zaman aynı ortamda bulunmamiza rağmen biz o zamanlar hiç tanismadik. O zamanlar ikimizin hayatindada birileri vardı. Göz asinaligi var. 3 ay önce facebookta yanlışlıkla eklemem sonucunda konuşmaya başladık. Ben o zamanki erkek arkadaşımdan oda kız arkadasindan ayrılmış uzerlerindende baya vakit geçti.bu zamana kadar hiç yüzyüze gelmedik konuşmadık. Konusurken konuşurken teller alındı verildi. Şimdide tel üzerinden konuşuyoruz aslında sadece mesajlasiyoruz. Konuşmayı başlatan genelde ben oluyorum ama hiç kısa kısa isteksiz cevaplar vermiyor aslında konuşurken zevk aldığını bile düşünüyorum ama çok az yazıyor. Onun için çekingen bir yapısı var o kizda ilk kız arkadaşı gibi şeyler duydum ama aklım karışık. Yani ben onu tanıdıkça aslında sevdim sevdim derken aşığım oluyorum bitiyorum değilde kendini tanınmasını falan. Şimdi nasıl bir yol cizmeliyim.?? Bugün gunaydinlasmak dışında hiç birşey yazmadım deniyorum onu ama oda hala yazmadı. Diyeceksiniz ısteseydin yazardı falan ama ben anlamsiz bir hissiyatim var onunla ilgili. Çok uzun oldu kusura bakmayin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi