Karışık aklım ve ben

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Kizlar sizden yardım isteyecegim. Kuzenimin bu üyelik ancak üyelik açmak zaman işi olduğundan ve kuzenim suan sadece bebekle ugrastigindan ondan aldım. Neyse konumuza gelirsek 25 yaşında önemli bir firmada finans üzerine çalışıyorum. 2 aydır hayatımda olup olmadığı bir kişi var. Aslında eskiden uzun zaman aynı ortamda bulunmamiza rağmen biz o zamanlar hiç tanismadik. O zamanlar ikimizin hayatindada birileri vardı. Göz asinaligi var. 3 ay önce facebookta yanlışlıkla eklemem sonucunda konuşmaya başladık. Ben o zamanki erkek arkadaşımdan oda kız arkadasindan ayrılmış uzerlerindende baya vakit geçti.bu zamana kadar hiç yüzyüze gelmedik konuşmadık. Konusurken konuşurken teller alındı verildi. Şimdide tel üzerinden konuşuyoruz aslında sadece mesajlasiyoruz. Konuşmayı başlatan genelde ben oluyorum ama hiç kısa kısa isteksiz cevaplar vermiyor aslında konuşurken zevk aldığını bile düşünüyorum ama çok az yazıyor. Onun için çekingen bir yapısı var o kizda ilk kız arkadaşı gibi şeyler duydum ama aklım karışık. Yani ben onu tanıdıkça aslında sevdim sevdim derken aşığım oluyorum bitiyorum değilde kendini tanınmasını falan. Şimdi nasıl bir yol cizmeliyim.?? Bugün gunaydinlasmak dışında hiç birşey yazmadım deniyorum onu ama oda hala yazmadı. Diyeceksiniz ısteseydin yazardı falan ama ben anlamsiz bir hissiyatim var onunla ilgili. Çok uzun oldu kusura bakmayin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmiyorum cekingenlikle alakasi oldugunu.
Daha once bir tecrubesi olmus.
Bence geri cekilin.
Adi konmamis iliskiler sadece hirpalar.
Cok istiyorsa size ulasmanin bir yolunu elbet bulur.

bana da sanki görüştüğü yada ilgilendiği birisii var da sende konuşunca elde tutma babında sana da cevap yazıyor gibi geldi... ama bilemiyorum tabi..

Bence uzak durun eski sevgilisini unutamamış olabilir, hayatında başka biri olabilir, şu an biriyle olmak istemiyor olabilir. Üzülürsünüz :50:

Son düzenleme:
belki insanları kıramayan bir yapısı vardır yani nazaketen konuşuyorda olabilir o yüzden sen biraz bekle yazma onun yazmasını bekle birincide yazmaz ikincide yazmaz ama istiyorsa zaten üçüncüde yazar

Bence uzak durun eski sevgilisini unutamamış olabilir hayatında başka olabilir şu an biriyle olmak istemiyor olabilir. Üzülürsünüz :50:

Aynen!
Adam zaten aramıyormuş bile.
Onu yanlışlıkla nasıl eklediniz bilmiyorum ama kendisi bu yanlışlığı doğruluğa ilerletmek istemiyor bence.

bana da sanki görüştüğü yada ilgilendiği birisii var da sende konuşunca elde tutma babında sana da cevap yazıyor gibi geldi... ama bilemiyorum tabi..

Şuan hayatında birisi olmadığını biliyorum bunu bir kaç kere dile getirdi. Ikimiz inde hayatında biri olsa bole konuşmadık falan yazmıştı. Şuan önemli bir sınava hazırlanıyor ikimizi tanıyan bir arkadas sınavdan sonra kararını ver demişti.

Bir erkek görüşmek istiyorsa ya da ilişkiyi o safhaya getirmek istiyorsa iki ayda çok rahat açılır.
Erkeğin çekingeni falan yoktur.
Belli ki o şekilde istemiyor sizi.
Üzerine düşmeyin derim.​

Şuan hayatında birisi olmadığını biliyorum bunu bir kaç kere dile getirdi. Ikimiz inde hayatında biri olsa bole konuşmadık falan yazmıştı. Şuan önemli bir sınava hazırlanıyor ikimizi tanıyan bir arkadas sınavdan sonra kararını ver demişti.

İyi o zaman siz de sınavdan sonra kararınızı verirsiniz.

Bence uzak durun eski sevgilisini unutamamış olabilir, hayatında başka biri olabilir, şu an biriyle olmak istemiyor olabilir. Üzülürsünüz :50:

O kız suan bir başkası ile evli ama😯

Bir erkek görüşmek istiyorsa ya da ilişkiyi o safhaya getirmek istiyorsa iki ayda çok rahat açılır.
Erkeğin çekingeni falan yoktur.
Belli ki o şekilde istemiyor sizi.
Üzerine düşmeyin derim.​

Bizim hiç ortak noktamiz yok bi kaç arkadaş dışında

Sınav temmuzda canım. O hep bu benim için çok önemli bir sınav hayatımı belirleyecek şimdiki işimi hiç sevmiyorum diyor.

eğer şimdiki işinden kurtulmak istiyosa gerçekten onun için önemli bir sınavdır zaten çokta birşey kalmamış aslında hazirana gireceğiz bence arkadaşça konuşun öyle ama hep sen yazma biraz ondan bekle dediğim gibi ne kadar yazmasada en sonunda oda konuşmak istiyosa yazar çünkü en azından napıyosun falan der onu bekle :))

Son düzenleme:
eğer şimdiki işinden kurtulmak istiyosa gerçekten onun için önemli bir sınavdır zaten çokta birşey kalmamış aslında hazirana gireceğiz bence arkadaşça konuşun öyle ama hep sen yazma biraz ondan bekle dediğim gibi ne kadar yazmasada en sonunda oda konuşmak istiyosa yazar çünkü en azından napıyosun falan der onu bekle :))

dime cnm ben yanında olayım desteklim ole arada yazım onun yazmasını beklim. Ama ben biraz pimpirikliyim ondan dayanamiyorum

Bizim hiç ortak noktamiz yok bi kaç arkadaş dışında

Eğer senden hoşlanmışsa ne yapar ne eder gelir.
Dediğine göre sen yazarsan cevap veriyor ama kendisi bir şey yapmıyor.
O zaman sen sadece onun egolarını tatmin eden onu beğenen birisin onun gözünde.
Zamanla bir şeyler değişir mi?
Değişebilir ama şu an öylesin.
Bu işler ortak arkadaşa ve ya noktaya bakmaz.
Çekim varsa o dediklerin kimsenin umurunda olmaz ki senin umurunda mı ortak nokta?
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

dime cnm ben yanında olayım desteklim ole arada yazım onun yazmasını beklim. Ama ben biraz pimpirikliyim ondan dayanamiyorum

bende pinpirikliyimdir evet yanında olduğunu ona destek olduğunu hissetmek onunda hoşuna gider zaten acele etme bekle zamanla oturur herşey

Eğer senden hoşlanmışsa ne yapar ne eder gelir.
Dediğine göre sen yazarsan cevap veriyor ama kendisi bir şey yapmıyor.
O zaman sen sadece onun egolarını tatmin eden onu beğenen birisin onun gözünde.
Zamanla bir şeyler değişir mi?
Değişebilir ama şu an öylesin.
Bu işler ortak arkadaşa ve ya noktaya bakmaz.
Çekim varsa o dediklerin kimsenin umurunda olmaz ki senin umurunda mı ortak nokta?
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Haklısın değil. O zaman ben susmaya baslim. Iyi geceler falanda yazmayayim bakalım istiyorsa o yazar dime? Bu kadar açık açık yazmayı çok sevdim teşekkür ederim

bende pinpirikliyimdir evet yanında olduğunu ona destek olduğunu hissetmek onunda hoşuna gider zaten acele etme bekle zamanla oturur herşey

Ben galiba birisine bağlı olmayı özledim😕😣

Back
X