• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık..

sadece bu bile yeterli ayrılmanız için .. ne demek insan olucaksın benim sözümden çıkmıycaksın.. hayvan terbiyecisimiymiş kendisi..annenizi dinleyin..

İster iki kez ister beş kez yüzük atmış ol hiç fark etmez.Milletin ne diyeceğini düşünme kendi mutluluğunu düşün.Çünkü karşındaki insanla bir ömür geçireceksin.Ölç tart iyice.Onu çok seviyor muyum,evlenirsem mutlu olabilir miyim,beni sürekli üzüp kırıyor mu,bana gerçekten uygun bir eş mi olacak sorularını sor kendine.Bu arada annenin görüşlerini de es geçme derim.

Annem bana ben senin için susuyorum kızım yoksa şimdiye patlamıştım diyor..

Aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım,

Bu izin alma konusunda laf açılınca ben izin almak nedir çocuk değilim haber veririm dedim o da benden izin almadan hiç bi iş yapamazsın dedi bende o zamanı gelince konuya göre değişirl dedim.

Bana örnek olarak işim gereği bazen eğitimlerimiz oluyor bizim oraya gitme dersem gidermiymişim gitmezmiyşim falan bende o benim işim giderim dedim bana dediği laf yolda yürüdüğüm yerde beni kaçırırlarsa ne olacakmış evliymişim bekar da değil katil mi edecekmişim kendini ..

Siz bu konuşmadan ne anlarsınız

töbe töbe ayrıl arkadaşım ömür boyu mutsuz yaşarsın bu şekilde..fanteziye bak kaçırırlarsaymış daha sağlam bir bahane bulamamış mı geri kafalılığına..

töbe töbe ayrıl arkadaşım ömür boyu mutsuz yaşarsın bu şekilde..fanteziye bak kaçırırlarsaymış daha sağlam bir bahane bulamamış mı geri kafalılığına..

Bende aynı lafı söyledim çok geri kafalıca bi düşünce diye o da ben geri kafalıyım oldu mu dedi

Aramızda geçen bir konuşmayı anlatayım,

Bu izin alma konusunda laf açılınca ben izin almak nedir çocuk değilim haber veririm dedim o da benden izin almadan hiç bi iş yapamazsın dedi bende o zamanı gelince konuya göre değişirl dedim.

Bana örnek olarak işim gereği bazen eğitimlerimiz oluyor bizim oraya gitme dersem gidermiymişim gitmezmiyşim falan bende o benim işim giderim dedim bana dediği laf yolda yürüdüğüm yerde beni kaçırırlarsa ne olacakmış evliymişim bekar da değil katil mi edecekmişim kendini ..

Siz bu konuşmadan ne anlarsınız

Ruh hastası diyorum.

Ve bu nişanlılık süresince hep herşeyi ben alttan aldım ailesine yakın oturmak istemediğim halde kira vermemek için altlı üstlü oturmayı kabul ettim herşeyi alırken en uygununu seçmeye çalıştım ona rağmen değerim olmadı..

Bi defa da anneme sesini yükseltti geri aralarını yapmak zorunda kaldım..

Kendisi masrafları tek karşılayacak diye kiraya çıkmayı önerdim evi yaptırmak yerine annemle teyzem de söyleyince inat değil mi orda oturacağım dedi.

Annemin biraz da bu konudan sonra ona karşı soğukluğu başladı ben çeyizimi dört dörtlük yaptım hatta fazlasıyla kendi alacaklarından bazılarını bile ben aldım kendisi evi yaptırmak uğruna bir sürü borca harca girecek ve evlenince beraber ödeyecektik ben bunda da değildim ama kendisinin ev masraflarını da ben görmek zorunda değildim.

Hatta paramız yettiğince altın alalım geri kalanı imitasyon takayım ya da kiralayayım dedi ona da tmm dedim maksat sıkılmasın diye.

Nişan katı için eşya alırken hep uygunları seçtim onda bile başıma kalktı sen istediğin şeyleri aldın dedi halbuki ben kendini düşündüğümden çoğunu uygun aldım herkes evlenince de aynısını bekler senden dediği halde...

Aklıma geldikçe yazacağım ..

Ruh hastası diyorum.

Evet zaten özellikle bu konuşmadan sonra içimdeki o soğukluk geçmedi daha oturup adam akıllı konuşacaktık ki gerek kalmadı bugün amcamla konuşacakmış bizi ki amcam onu tutuyor kesinlikle benim tarafımda değil bu izin konusu bilmem ne hep ona hak verecek.

Çünkü nişanlım izin konusu açılınca amcamı örnek verip yengem istemediği bi yere gidince gelmemişti küsüp onu örnek vermişti bende sen onun bunun hayatına değil bize bak demiştim.

Eger bu adam bu tavirlarla sana boyle davranmaya devam ederse mutlu olamiycagini bilmen gerek.Su an bile bu durumlar canini sıkıyo degil mi?Evlenincede boyle yaparsa zor :/ ve kesinlikle aneni dinle.Bende sevdigimden annemin bu konusmalari neni rahatsiz ederdi ama inan hakli cikiyolar ve gercekten bizim iyiligimizi dusunuyolar.Elalemide bosver herkes kendi hayatina bakmali.Konusupp dursunlar araya mesafe koyarsin olur biter.Cok iyi dusun.Cunku evlendikten sonra da bu tavirla bosanma ihtimalide var ve cocuk da olursa hayat ikinize zorlanabilir cok ciddi seyler severken bize tozpembe geliyo geercekleri bi kenara atiyoruz sonrasinda mutsuzluk :/ Hakkinda hayirlisi olur İnsallah...

Eger bu adam bu tavirlarla sana boyle davranmaya devam ederse mutlu olamiycagini bilmen gerek.Su an bile bu durumlar canini sıkıyo degil mi?Evlenincede boyle yaparsa zor :/ ve kesinlikle aneni dinle.Bende sevdigimden annemin bu konusmalari neni rahatsiz ederdi ama inan hakli cikiyolar ve gercekten bizim iyiligimizi dusunuyolar.Elalemide bosver herkes kendi hayatina bakmali.Konusupp dursunlar araya mesafe koyarsin olur biter.Cok iyi dusun.Cunku evlendikten sonra da bu tavirla bosanma ihtimalide var ve cocuk da olursa hayat ikinize zorlanabilir cok ciddi seyler severken bize tozpembe geliyo geercekleri bi kenara atiyoruz sonrasinda mutsuzluk :/ Hakkinda hayirlisi olur İnsallah...

Amin cnm inş
Evet şimdi bile canımı çok sıkıyor sadece kararsızdım ve bugünkü saçma tartışmadan sonra aslında biraz daha kararlı olmaya başladım annemin konuşmaları zaten aklımda sen bana bıraksan diyeceğim herşeyi bilirim de ben diyor sen beni durduruyosun diyor ama bugün amcamla konuşmaya gidince gelirlerse bende susturmayacağım annemi..
Hayırlısı diyorum sadece..

Bugün nasıl davranmam ne yapmam gerek sizce...

Bugün nasıl davranmam ne yapmam gerek sizce...

anneni özgür bırak:KK9:
konuşmanın gidişatına göre ne gerekiyorsa söylesin.. ve bunu annenede söyleki bilsin artık konuşabileceğini...

kendi problemlerini kendisi halledemeyen insanla aile kurmayın sakın.. çocuk gibi amcanıza şikayet ediyor..hiç normal işlemiyor nişanlınızın kafası bence..

Ve bu nişanlılık süresince hep herşeyi ben alttan aldım ailesine yakın oturmak istemediğim halde kira vermemek için altlı üstlü oturmayı kabul ettim herşeyi alırken en uygununu seçmeye çalıştım ona rağmen değerim olmadı..

Bi defa da anneme sesini yükseltti geri aralarını yapmak zorunda kaldım..

Kendisi masrafları tek karşılayacak diye kiraya çıkmayı önerdim evi yaptırmak yerine annemle teyzem de söyleyince inat değil mi orda oturacağım dedi.

Annemin biraz da bu konudan sonra ona karşı soğukluğu başladı ben çeyizimi dört dörtlük yaptım hatta fazlasıyla kendi alacaklarından bazılarını bile ben aldım kendisi evi yaptırmak uğruna bir sürü borca harca girecek ve evlenince beraber ödeyecektik ben bunda da değildim ama kendisinin ev masraflarını da ben görmek zorunda değildim.

Hatta paramız yettiğince altın alalım geri kalanı imitasyon takayım ya da kiralayayım dedi ona da tmm dedim maksat sıkılmasın diye.

Nişan katı için eşya alırken hep uygunları seçtim onda bile başıma kalktı sen istediğin şeyleri aldın dedi halbuki ben kendini düşündüğümden çoğunu uygun aldım herkes evlenince de aynısını bekler senden dediği halde...

Aklıma geldikçe yazacağım ..

Arkadaşım kısa ve öz yazacağım.
Seni tam da şu dönemlerde el üstünde tutmayan, şımartmayan adamdan
evlendikten sonra hiç bir şey bekleme..

Mutlu olmak lüks olur, kahır çekmek için evlendim de ve çek..:KK14:

anneni özgür bırak:KK9:
konuşmanın gidişatına göre ne gerekiyorsa söylesin.. ve bunu annenede söyleki bilsin artık konuşabileceğini...

kendi problemlerini kendisi halledemeyen insanla aile kurmayın sakın.. çocuk gibi amcanıza şikayet ediyor..hiç normal işlemiyor nişanlınızın kafası bence..

Ve bana ailelere hiç bişey duyurmayalım diyen adam ayrıca herşeyi gidip anlatan kişi gitsin amcamın yanına hiç umrumda bile değil gözümden iyice düştü..

Arkadaşım kısa ve öz yazacağım.
Seni tam da şu dönemlerde el üstünde tutmayan, şımartmayan adamdan
evlendikten sonra hiç bir şey bekleme..

Mutlu olmak lüks olur, kahır çekmek için evlendim de ve çek..:KK14:

Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedim ailemin yanında rahatken evlenmeyi bir kez daha düşünüyorum artık bakalım ne olacak bugün..

Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedim ailemin yanında rahatken evlenmeyi bir kez daha düşünüyorum artık bakalım ne olacak bugün..

Umarım hakkında hayırlı olan kararı almayı başarabilirsin.
Anneni engelleme.. Bir gördüğü var ki konuşuyor kadın.
Anlattıkların bizi bile ürküttü. Anlatmadıklarını katınca kadıncağız nasıl endişelidir.

Umarım hakkında hayırlı olan kararı almayı başarabilirsin.
Anneni engelleme.. Bir gördüğü var ki konuşuyor kadın.
Anlattıkların bizi bile ürküttü. Anlatmadıklarını katınca kadıncağız nasıl endişelidir.

Aynen ben seni tanıyorum diyor sen bir susarsın 2 susarsın 3de patlarsın diyor çünkü konuşmaları hep cahilce görmemişce diyor ben örnek yemek yapıyorum kendisi ne yaptın diyor veya annem yemek yaptığında bilmediği bi yemekse nasul tuhaf tuhaf yemekler yapıyorsunuz diyor tabi kendi alışmış evinde çorba makarna benim söylediklerim saçma oluyor ama yemeye gelince lop lop yeniyor evlenince bildiğim yemeklerden de yap arada bir tuhaf yap diyor bana

Muhtemelen bugün amcamla konuştuktan sonra herşey bi karara bağlanacak

Sizin evliliğinizle ilgili amcanla konuşmasına izin verdin yani. Bakalım hakkında ne karar çıkacak.

Aynen ben seni tanıyorum diyor sen bir susarsın 2 susarsın 3de patlarsın diyor çünkü konuşmaları hep cahilce görmemişce diyor ben örnek yemek yapıyorum kendisi ne yaptın diyor veya annem yemek yaptığında bilmediği bi yemekse nasul tuhaf tuhaf yemekler yapıyorsunuz diyor tabi kendi alışmış evinde çorba makarna benim söylediklerim saçma oluyor ama yemeye gelince lop lop yeniyor evlenince bildiğim yemeklerden de yap arada bir tuhaf yap diyor bana

Sen bu adamın nesini sevdin Allah aşkına.

Sizin evliliğinizle ilgili amcanla konuşmasına izin verdin yani. Bakalım hakkında ne karar çıkacak.

Sen bu adamın nesini sevdin Allah aşkına.

Onlar bi karar veremez çünkü nişanlım gidip sadece sorunlarını anlatır amcamda muhtemelen onu da alıp bize gelir konuşmaya yüzleştirirler sonra da karar verdirirler ama gidişatı iyi görmüyorum hiç..

Bu adam böyle değildi diyorum ya da ben görememişim ya da köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş... başka açıklaması yokk çünkü..

Amcama gitmesinin bi sebebi biraz da misilleme yapıyor bana bu ev konusu konuşulunca inat değil mi orda oturucam falan konusu olduğunda yüzük atma durumuna geldik annem de duyunca amcamı aramış konuşmuş benim haberim yoktu gece bize gelmiş beni de uyandırdılar ki ben yine ara bozulmasın diy çoğu şeyi söylemedim sabah olunca da nişanlıma söyledim böyle böyle oldu diye...

Bugün misilleme mi yapıyorsun dedim o da bilemiyorum ne yapıyosam dedi siz benden habersiz konuştunuz ben sana haber ediyorum konuşucam diye dedi bende o olaydan benimde haberim yoktu zaten sabahına sana söyledim dedim gece söyleseydin bilmem ne falan diye saçmaladı..

ya Allah aşkına hala amcamla konuşacak annemi durdurmayacağım o konuşacak
içinde zerre şüphe varsa evlenme
ayrıl

ya Allah aşkına hala amcamla konuşacak annemi durdurmayacağım o konuşacak
içinde zerre şüphe varsa evlenme
ayrıl

Ben şimdi bitti desem bile hakkımda ne konuşacaklar bilemem çünkü yengem onun teyzesi aramızı onlar yaptı sayılır bu yüzden gidecekmiş konuşmaya..

Back
X