- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Merhabalar arkadaşlar,
Benim 1,5 senedir konuştuğum bir çocuk var fazla yakın değiliz mesafeliyiz. Ama bana sürekli güzel iltifatlarda incceliklerde bulunur. Ben mesafelı durduğum için öyle erkeklere pek güvenemıyorum ailemde farklı şeyler gördüğüm için bunada fazla yakın davranmıyorum
Ama o diyor işte senle bi gün konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor yani herşeyini anlatıyo. Bana eski sevgilisiyle olan ilişkisini anlattı işte benım kafamıda bu karıştırıyor atmışmı olayın esası nedir merakk ediyorum. Bana şöyle dedi internetten tanışmışlar kız yurt dışında yaşıyormuş yaza türkiyeye gelmiş bulluşmuşlar flan kız bundan cinsel bi birliktelik istemiş buda hayır demiş (bu o zamanlar 18 flan yaşlarında) şimdi 21 kzı bu sebepten terketmiş yani ayrılmışlar bu psikopat gibi kızın bütün resimlerini ve konuşmaları bıle saklıyo
banada kıvıryor işte saklama sebebim ilerde bi sevilim olurssa saygı duymalı geçmiş bitmiştir ama hatıraları sevıyorum flan diyo bu kızla çıkarken kızın bi kuzeni varmış resmini gördüm açık ve güzel bi kız onlarıda saklıyo hatta sanki bana öyle geldi belki bilmiyorum bu kuzenden daha çok hoşlanmış çocuk tam bir koleksiyoncu
bende etrafımda güvenılırlığınden emin olmadığım insanları tutmam ağzım çok yandı. Bende emin olmak istedim kafamda soru işareti kalmasın diye kızın facesini buldum ekledim ama kabul etmedi :26: arkadaşımdan ekledim onuda kabul etmedi. Kızmayın! Yanlış biliyorum! Neyse bende bu kzın adına hesap açıp mesaj attım buda tabıkı cevap verdi. "benden nefret ediyorsun biliyorum haklısında ama ben yalnız bir adamım ssevgilim yanımda olmalı " dedi İşte benım içinde bitirmek zordu dedi. " şimdi ben şu cinsellik konusunda yalan mı söyledi emın olmak istyorum çünkü benım mesafelı duruşumdan dolayıda söylemiş olabilir bunu emin deüğilim işte.
Bu meselyi tam olarak anlamak istyorum. Sizce ne sormalıyım ona nasıl çözebilirim siz ne düşünüyorsunuz.
Şimdiden teşekkürler
Benim 1,5 senedir konuştuğum bir çocuk var fazla yakın değiliz mesafeliyiz. Ama bana sürekli güzel iltifatlarda incceliklerde bulunur. Ben mesafelı durduğum için öyle erkeklere pek güvenemıyorum ailemde farklı şeyler gördüğüm için bunada fazla yakın davranmıyorum
Ama o diyor işte senle bi gün konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor yani herşeyini anlatıyo. Bana eski sevgilisiyle olan ilişkisini anlattı işte benım kafamıda bu karıştırıyor atmışmı olayın esası nedir merakk ediyorum. Bana şöyle dedi internetten tanışmışlar kız yurt dışında yaşıyormuş yaza türkiyeye gelmiş bulluşmuşlar flan kız bundan cinsel bi birliktelik istemiş buda hayır demiş (bu o zamanlar 18 flan yaşlarında) şimdi 21 kzı bu sebepten terketmiş yani ayrılmışlar bu psikopat gibi kızın bütün resimlerini ve konuşmaları bıle saklıyo

Bu meselyi tam olarak anlamak istyorum. Sizce ne sormalıyım ona nasıl çözebilirim siz ne düşünüyorsunuz.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: