• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışıklardayım bakış açınıza ihtiyacım var

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
Merhabalar arkadaşlar,
Benim 1,5 senedir konuştuğum bir çocuk var fazla yakın değiliz mesafeliyiz. Ama bana sürekli güzel iltifatlarda incceliklerde bulunur. Ben mesafelı durduğum için öyle erkeklere pek güvenemıyorum ailemde farklı şeyler gördüğüm için bunada fazla yakın davranmıyorum

Ama o diyor işte senle bi gün konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor yani herşeyini anlatıyo. Bana eski sevgilisiyle olan ilişkisini anlattı işte benım kafamıda bu karıştırıyor atmışmı olayın esası nedir merakk ediyorum. Bana şöyle dedi internetten tanışmışlar kız yurt dışında yaşıyormuş yaza türkiyeye gelmiş bulluşmuşlar flan kız bundan cinsel bi birliktelik istemiş buda hayır demiş (bu o zamanlar 18 flan yaşlarında) şimdi 21 kzı bu sebepten terketmiş yani ayrılmışlar bu psikopat gibi kızın bütün resimlerini ve konuşmaları bıle saklıyo :27: banada kıvıryor işte saklama sebebim ilerde bi sevilim olurssa saygı duymalı geçmiş bitmiştir ama hatıraları sevıyorum flan diyo bu kızla çıkarken kızın bi kuzeni varmış resmini gördüm açık ve güzel bi kız onlarıda saklıyo hatta sanki bana öyle geldi belki bilmiyorum bu kuzenden daha çok hoşlanmış çocuk tam bir koleksiyoncu :52: bende etrafımda güvenılırlığınden emin olmadığım insanları tutmam ağzım çok yandı. Bende emin olmak istedim kafamda soru işareti kalmasın diye kızın facesini buldum ekledim ama kabul etmedi :26: arkadaşımdan ekledim onuda kabul etmedi. Kızmayın! Yanlış biliyorum! Neyse bende bu kzın adına hesap açıp mesaj attım buda tabıkı cevap verdi. "benden nefret ediyorsun biliyorum haklısında ama ben yalnız bir adamım ssevgilim yanımda olmalı " dedi İşte benım içinde bitirmek zordu dedi. " şimdi ben şu cinsellik konusunda yalan mı söyledi emın olmak istyorum çünkü benım mesafelı duruşumdan dolayıda söylemiş olabilir bunu emin deüğilim işte.

Bu meselyi tam olarak anlamak istyorum. Sizce ne sormalıyım ona nasıl çözebilirim siz ne düşünüyorsunuz.
Şimdiden teşekkürler :34:

Son düzenleme:
Kız cinsel beklenti içindeymiş de karşılık vermemiş mi yani ?:53:

Kusura bakmayın ama arkadaşınız iyi sallamış,sizde iyi bir izlenim yaratmak istemiş "ben güvenilir biriyim" tarzında.

Kız isteyecek de erkek yok diyecek,kendisini Hz. Yusuf sanıyor sanırım ! :23:

Bence güvenmeyin derim,hem yalan söylüyor hem de elalemin kızlarının resimlerini koleksiyon yapıyor,mazallah !:20:

acık acık konus,ne merak ediyorsan hepsini ıncığına cıncığına kadar sor.
kızın adına hesap acmak gibi sacma hareketlerle güven sağlanmaz.
böyle oyunlar yeni konusmak daha kolay deil mi yanu
bırak saklasın ne saklamak istiyorsa
ne 3 yıllık ilişkimiz ne de 2 yıllık evliliğimiz süresince eşimin bilgisayarına baktım ne de telefonunu elime aldım
acık acık konus.

ama su da bir gercek ki bizim türk erkekleri abaza.öyle bir kız isticek de hayır dicek anca rüyasında görür o onu :)

Son düzenleme:
Kız cinsel beklenti içindeymiş de karşılık vermemiş mi yani ?:53:

Kusura bakmayın ama arkadaşınız iyi sallamış,sizde iyi bir izlenim yaratmak istemiş "ben güvenilir biriyim" tarzında.

Kız isteyecek de erkek yok diyecek,kendisini Hz. Yusuf sanıyor sanırım ! :23:

Bence güvenmeyin derim,hem yalan söylüyor hem de elalemin kızlarının resimlerini koleksiyon yapıyor,mazallah !:20:

Haklısın canım. Aslında bende senın gibi düşünüyorum emın olmak istedim. çünkü çok acıtasyon yapıyor senden başka kimsem yok diyo bu arada bu gerçek :27: biraz asosoyal ve çok çekingen :52: neyse.

bencede açıkça konuşmalısın canım.
bu tür gizliliklere gerek yok.
anlattıklarına göre sanki pek güvenilir bir tip değil gibi.
ancak konuşarak çözebilirsin yapısını

Eski sevgilisiyle geçen mahrem konuları anlatıp,resimlerini gösterdiğine göre,ileride seninle ilgili olayları da anlatır ve resimlerini gösterir.

Ve bunları sadece sana anlatıp gösterdiğini sanmıyorum.Erkek arkadaşlarına bile gösteriyor olabilir.

Centilmenlikten uzak hareketler bunlar.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,
Benim 1,5 senedir konuştuğum bir çocuk var fazla yakın değiliz mesafeliyiz. Ama bana sürekli güzel iltifatlarda incceliklerde bulunur. Ben mesafelı durduğum için öyle erkeklere pek güvenemıyorum ailemde farklı şeyler gördüğüm için bunada fazla yakın davranmıyorum

Ama o diyor işte senle bi gün konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor yani herşeyini anlatıyo. Bana eski sevgilisiyle olan ilişkisini anlattı işte benım kafamıda bu karıştırıyor atmışmı olayın esası nedir merakk ediyorum. Bana şöyle dedi internetten tanışmışlar kız yurt dışında yaşıyormuş yaza türkiyeye gelmiş bulluşmuşlar flan kız bundan cinsel bi birliktelik istemiş buda hayır demiş (bu o zamanlar 18 flan yaşlarında) şimdi 21 kzı bu sebepten terketmiş yani ayrılmışlar bu psikopat gibi kızın bütün resimlerini ve konuşmaları bıle saklıyo :27: banada kıvıryor işte saklama sebebim ilerde bi sevilim olurssa saygı duymalı geçmiş bitmiştir ama hatıraları sevıyorum flan diyo bu kızla çıkarken kızın bi kuzeni varmış resmini gördüm açık ve güzel bi kız onlarıda saklıyo hatta sanki bana öyle geldi belki bilmiyorum bu kuzenden daha çok hoşlanmış çocuk tam bir koleksiyoncu :52: bende etrafımda güvenılırlığınden emin olmadığım insanları tutmam ağzım çok yandı. Bende emin olmak istedim kafamda soru işareti kalmasın diye kızın facesini buldum ekledim ama kabul etmedi :26: arkadaşımdan ekledim onuda kabul etmedi. Kızmayın! Yanlış biliyorum! Neyse bende bu kzın adına hesap açıp mesaj attım buda tabıkı cevap verdi. "benden nefret ediyorsun biliyorum haklısında ama ben yalnız bir adamım ssevgilim yanımda olmalı " dedi İşte benım içinde bitirmek zordu dedi. " şimdi ben şu cinsellik konusunda yalan mı söyledi emın olmak istyorum çünkü benım mesafelı duruşumdan dolayıda söylemiş olabilir bunu emin deüğilim işte.

Bu meselyi tam olarak anlamak istyorum. Sizce ne sormalıyım ona nasıl çözebilirim siz ne düşünüyorsunuz.

yaz tatılınde kısa surelı tanıstıgı sevgılısının herseyını saklıyor hatta kuzenının resımlerını bıle. bu cocuktan uzak dur bu hareketler hıc normal degıl. ayrıca cınsellık konusu gercek bıle olsa tek amac senın guvenını kazanmak. ben hıc tekın bulmadım bu cocugu.

canım sen bu kişiden olabildiğince uzak dur eski sevgilisiyle yaşananları anlatıyor resimleri saklıyor Allah esirgeye senle çıkmaya başladığında daha kötüsünü yapmayacagını nerden bileceksin hiç güvenilir biri değil bu kişi canım

Merhabalar arkadaşlar,

bi kere kızın cinsellik istemiş olmasıda onun reddetmeside tamamen yalan. ama bu yalanından daha kötü bişey var ortada, ne diye kızın resimlerini saklıyor, yani gerçekten bi tür ruh hastalığı bu. ne hakla saklar ya? şöyle düşünün, varsayalım ki bu ruh hastasıyla bi süre çıktınız ve ayrıldınız. snr evlendiniz bi başkasıyla, sen istermiydin senin resimlerin olsun o zmnki yazışmalarınız olsun başka bi adamın elinde olsun, ne çirkin bi durum bu değil mi? hatıraları sevme durumu tamamen yalan, ciddi söylüyorum bu adam ruh hastası. nefret ederim böyle tiplerden.
benimde geçmişde bi erkek arkadşım vardı neyse ayrıldık biz bunla, ben dedim resimlerimizi sil bilgisayardan, o da tutturdu silmem, neden silim hatıra onlar ben böyleyim hiçbişey silmem atmam. ilkokuldaki dergilerim bile durur odamda. dedim ki bak ben gün gelir evlenirim, istemiyorum başka bi adamın elinde resimlerim olsun. belki eşimde böyle bişeye asla katlanamıcak biri olucak, ben istemiyorum sil dedim. inat etti silmem dedi. yine konuştum dedim bak dünya kötü bi başkasının bile eline geçebilir resimlerim nolursun sil. diyoki geçse nolur başbaşa çekindiğimiz fotolar ayıp bişey yok ki. yahu diyorum, benim resimlerim onlar başka birinin elinde olsun istemiyorum nolur sil diyorum ama yoook. inan sinir hastası etti beni, en son baktım ne yapsam olmucak vazgeçtim, o benle arkadaş kalmak istiyodu, aman uzak dursun böyle ruh hastaları. hayatımdan çıktığı için şükrediyorum.

arkadaşım sende sonradan başın ağrısın istemiyosan uzak dur bundan. bikere senden başka kimsem yok, yalnızım demesi bile bi acayip. sen mi düzelteceksin onun asosyal hayatını. bence ona bişey sormanada gerek yok, boşver yavaş yavaş uzaklaş ondan derim ben.

Hiç güleceğim yoktu :9:

Kız cinsellik istemiş terbiyeli çocuk olmaz demiş ayrılmışlar ama resimlerini saklayıp koleksiyon mu yapıyor :9:

Şimdi bu böyle resimleri saklayıp iç geçirince bana durum tam tersi gibi geldi, kendine mukayyet ol :27:

dedikleri doğru yada yalan bunu sen iyi kötü fakedersin tavırları sana bir izlenim bırakmıştır. Vee sevgilim gelcek bana eski sevgilisinin fotoğraflarını ve konuşmalarını saklıyım hatıraları sevdiğini ve anlayışlı olunması gerektiğini söylüycek, herhalde onu hatıralarıyla başbaşa bırakır giderim.

peki arkadaşlar herkes teşekkür ederin bakış açınız için.
Kesinlikle haklıısnız resimlerden koleksiyon yapıyorsa başka ne takıntısı vardır kim bilir. Korktum uzaklaşmaya karar verdim.
Face de de noktaladım engelliycem şimdi..

Back
X