Canım karışımın güzel fakat bence içine badem yağı ve argan yağı da ekleyebilirsin. Argan yağları arasında en iyisi nashi adlı bir marka yapıyor. Dilersen inceleyebilirsin.
Canım karışımın güzel fakat bence içine badem yağı ve argan yağı da ekleyebilirsin. Argan yağları arasında en iyisi nashi adlı bir marka yapıyor. Dilersen inceleyebilirsin.Eki Görüntüle 1231964
Zeytinyagi var, digerleri icin de tesekkurler :) ben bunu bir sisenin icinde karistirip sprey olarak kullanmayi dusundugum icin yumurta sarisini dusunmedim :) sanirim bunu gerceklestirmem de uzun surecek %100 dogal yaglar bulamiyorum malesef.
Zeytinyagi var, digerleri icin de tesekkurler :) ben bunu bir sisenin icinde karistirip sprey olarak kullanmayi dusundugum icin yumurta sarisini dusunmedim :) sanirim bunu gerceklestirmem de uzun surecek %100 dogal yaglar bulamiyorum malesef.
pardon..varmış evet..
fikrini çok sevdim bu arada, tebrik ederim
her seferinde karıştırmaya üşenir olmuştum, bi de fırçayla falan uygulamak zordu
çok kullanışlı bir şey olcak.. teşekkür ederim..
(ben de küçük bir ilçede yaşıyorum, en tanınmış avm bim:):):)
ordan alıyorum hep bunları)
pardon..varmış evet..
fikrini çok sevdim bu arada, tebrik ederim
her seferinde karıştırmaya üşenir olmuştum, bi de fırçayla falan uygulamak zordu
çok kullanışlı bir şey olcak.. teşekkür ederim..
(ben de küçük bir ilçede yaşıyorum, en tanınmış avm bim:):):)
ordan alıyorum hep bunları)
Keske gozumuzu kapatarak guvenebilecegimiz bir yer olsa bu devirde hele yiyeceklerimiz bile dogal olmadigi icin guvenemiyorum :) insallah isini kolaylastirir