Karisini parkta olduresiye doven cani!

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Arkadaslar bugun oglumu parka götürmüştüm, birşeyler aldim cocuk yesin diye bi kamelyada oturuyorduk bi anda pata kute sesler duydum arkama dondugumde aman Allah'im bi genç adam genc bi bayani dövüyor, kadin imdat diye bagirirken kafasini kamelyanin icindeki demir masaya vuruyordu. Gorunce elim ayagim titredi bi kadin olarak etrafa baktim kimse yok gitsem mudahale etsem adam delirmis ama oglumda var. Bismillah dedim cocuga bekle annecim dedim koştum yanina dur bakalim sen ne yaptığını sanıyorsun o kadina bir tokat daha attigini gorursem yada onu rahatsız edecek bi hareketini polis cagiririm dokunma ona dedim. Kadin zaten kendinden geçmişti şokta gibiydi adamin cevabi ne dersinz o benim karım ona karisamazsin! Dedim ki evet o yuzden onu korumak kollamak yerine perisan ediyorsun degilmi dedim bana karisma dedi karisirim en ufak bi hareketini daha gormeyim bak karim.diyorsun o bi kadin ve insan hayvana dahi böyle yapilmaz sana yapildigni düşün dedim boynunu büktü sonra ben ayrıldım o dayagi bırakınca onlarda kalkti ileri yolda kadinin ayağına kapandığını gördüm. Arkadaslar o kadinin imdat diye bagirisi kendini kaybedisi hala gozlerimin önünde ne olur sizde böyle kisiler görürseniz zarar görmekten korkmayin gidin ayirin polislik bi durum varsa polis gelene kdr nasil insanlar var bu dunyada yaa kadin icin çok uzuldum o benim.karim döverim de severimde diyen bi adamla evli

İyi yapmışsın . Eline ağzına sağlık. Etrafta hala insan olanların yaşadığını bilmeli bu pislikler. Polis de çağırdaydınız iyi olurdu gerçi o anki durumu bilemeyiz Nasıl bir yerdir vs. Benim gibi birisi de görse sessiz kalmaz böyle bi vahşete

Biraz önce Gizyy'nin konusunu okudum.
Böyle durumlarda polisi arayın bence en fazla.
Aklıma şu ihtimalde geldi, malum ülkede şaşılacak olaylar var; ya bu bi tuzak olsaydı iki kişi kavga ediyor çocuklu bi bayan yardıma koşuyor çocuğunu kaçırıyorlar o hengamede.
Allah korusun ama böyle çok olay oldu.
Siz oturup 5 saat anlatsanız bile ürün bu, boşuna kendinizi yorarsınız.
Kalkıp size de vurabilirdi, en mantıklısı polisi aramak bu durumda.

Arkadaslar kadin soktayken dovmek kkkolay ben sakin bir daha gormeyim dedim parmağımı salladim neye ugradigini sasirdi. Boyle pisliklere mahal vermeyin eger devam etseydi poliste cagiracaktim kadini mahfetti. Hatta sen git uzaklas karinin yaninda ben varim.sakinles gel dedim kabul etmedi pisman oldu sanki zaten sonra ayagina kapanmis ama ne care o kadin kendi haline yaniyordu oyle bi adamla evli olarak

Biraz önce Gizyy'nin konusunu okudum.
Böyle durumlarda polisi arayın bence en fazla.
Aklıma şu ihtimalde geldi, malum ülkede şaşılacak olaylar var; ya bu bi tuzak olsaydı iki kişi kavga ediyor çocuklu bi bayan yardıma koşuyor çocuğunu kaçırıyorlar o hengamede.
Allah korusun ama böyle çok olay oldu.
Siz oturup 5 saat anlatsanız bile ürün bu, boşuna kendinizi yorarsınız.
Kalkıp size de vurabilirdi, en mantıklısı polisi aramak bu durumda.
Oda dogru canim kamelya yan yanaydi ama etraf bombostu baya baktım acaba biri gelirmi diye ayirsinlar diye polis aricaktim ama onlar gelene kadar belki kadini öldürürdü cok kotu vurdu kafasini kurtarmak için mecbur koştum cunku oyle oyun gibi degildi oylede cikti kadin perisan haldeydi Allah yardimcisi olsun

Bencede direk polisi arasaydın keşke neyseki dinlemiş sanada saldırmamış hayvan herif.
Karısı kocamdır karısmada diyebilirdi :KK14: veya sinirle yaptı falan derdi bak birlikte kalkıp gitmişler gene :işsiz:

Oda dogru canim kamelya yan yanaydi ama etraf bombostu baya baktım acaba biri gelirmi diye ayirsinlar diye polis aricaktim ama onlar gelene kadar belki kadini öldürürdü cok kotu vurdu kafasini kurtarmak için mecbur koştum cunku oyle oyun gibi degildi oylede cikti kadin perisan haldeydi Allah yardimcisi olsun
Canım tuzak olsa bile gerçekten vuruyorlar birbirlerine emin ol.
Etraf da sessizmiş yani, ayrıca çocuğun da etkilenmiştir bu durumdan.
O an hemen onu ortamdan uzaklaştırıp polisi aramalıydın, olan olmuş artık gerçi.

Bencede direk polisi arasaydın keşke neyseki dinlemiş sanada saldırmamış hayvan herif.
Karısı kocamdır karısmada diyebilirdi :KK14: veya sinirle yaptı falan derdi bak birlikte kalkıp gitmişler gene :işsiz:
Kadin yardim icin çığlık atti o beni mahfetti zaten imdat nolur yardim edin öldürüyor diye icim gitti yaa kiz benden küçüktü belkide ama o hayvan 25 vardi

Mege katılıyorum ya bu bir tuzak olsaydı :(benim de okurken aklıma gelen ilk bu oldu

Canım tuzak olsa bile gerçekten vuruyorlar birbirlerine emin ol.
Etraf da sessizmiş yani, ayrıca çocuğun da etkilenmiştir bu durumdan.
O an hemen onu ortamdan uzaklaştırıp polisi aramalıydın, olan olmuş artık gerçi.
Aynen o benimde aklima geldi ama bir dakika ile. O bayana birsey olabilirdi kafa bu sonucta beyin falan hasar gorur zaten mahvolmuştu kuzum ya

İyi hoş güzel yapmışsınız da sakın bir daha çocuğunuzu öyle bir başına beklemesi için bırakmayın böylesi hallerde.
Neler neler okuyoruz gazetelerde; kavgaydı bilmem neydi tezgah yapıyorlar, o sırada onları ayırmaya giden kadının ya da adamın yanındaki çocuğu kaçırıp gidiyorlar.

Polisi arayın, dükkanlara vb. bakın, çevreden yardım isteyin vb. ama çocuğunuzun yanından ayrılmayın.

Yanimda bir adet biber gazi bulunduruyorum bu gibi durumlarla karsilasirim die aslinda sikacaksin biber gazini sersemleyince ver allammmmm o demire basini vura vura orada birakacannnn ....eden bulur sonucta....:sopa:

tepki gostermek lazim boylelerine tabiki hepimizin gorevi bu. ama asla cocugumu yalniz birakip yanlarina gitmezdim heralde, bin turlu olay oluyor hergun. polisi arayip beklerdim heralde.

Yanimda bir adet biber gazi bulunduruyorum bu gibi durumlarla karsilasirim die aslinda sikacaksin biber gazini sersemleyince ver allammmmm o demire basini vura vura orada birakacannnn ....eden bulur sonucta....:sopa:
O benim cantamda da var canim gerekiyor malesef bazen Allah korusun hersey var ya. Kadini doverek sersemleten birine mustehak aslinda. Akli basindan giti kizin ben geldigm halde yardim edin diyordu cok korkmus

tepki gostermek lazim boylelerine tabiki hepimizin gorevi bu. ama asla cocugumu yalniz birakip yanlarina gitmezdim heralde, bin turlu olay oluyor hergun. polisi arayip beklerdim heralde.
Canim bende arayıp bekleyecektim taaaki kadinin kafasini demirlere vurana kadar. Sinirlenmişti ne yaptığının farkinda değildi kadinda kendinden gecmis kendini savunamiyor belki gitmesem o kadin beyin kanamasindan giderdi. Zaten bulundugumuz yere 5 dk mesafede karakol vardi orada Nasil cesaret etti bilmiyorum ama bu durumlarda bir saniye bile.onemli yaaa bi kadin olarak seyirci kalamadim.iste. ama arkadaslarin dedigi gibi cocuk kısmı biraz sıkıntılı

Ben cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
Ama polisi de aramaniz gerekirdi.
Hoş polisler de kocandır döver mantığında olabiliyor gerçi.

Ben cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
Ama polisi de aramaniz gerekirdi.
Hoş polisler de kocandır döver mantığında olabiliyor gerçi.
Adamda öyle dedi zaten karim o dedi. Karin olması.sana dövme hakkini vermiyor dedim.koruyup kollanir kadin oyle yapilmaz dedim. Ama onu durduran sey sana yapılsa ne hissederdin dedim cok kotu oldu. Zaten ben gidip kavgaya karismadim adami sakinlestirmek istedim oda dinledi. Neden evlenince o karim doverim.mantigi var yaaa o emanet onlara Allahin emaneti

Back
X