Karışmamakla doğru mu yapıyorum?

Karışırsanız ve bu olay çözülürse bile eğer arkadaşınızda sorun varsa ve tekrar yaşanırsa işlerin aksamasından sizi sorumlu tutabilirler.

Olayın benimle nasıl bir ilgisi var ki?
Ben buradakilere benim bir arkadaşım var işe başvuracak demedim.
Arkadaşıma ilanı gösterdim ve o başvurdu. Mülakat ve eleme süreci benden bağımsız gerçekleşti.
Bana sadece o da Türk dediklerinde tanıdığımı söyledim. Onun dışında bir etkim olamaz zaten ben öğrenciyim, o çalışan.

Olayın benimle nasıl bir ilgisi var ki?
Ben buradakilere benim bir arkadaşım var işe başvuracak demedim.
Arkadaşıma ilanı gösterdim ve o başvurdu. Mülakat ve eleme süreci benden bağımsız gerçekleşti.
Bana sadece o da Türk dediklerinde tanıdığımı söyledim. Onun dışında bir etkim olamaz zaten ben öğrenciyim, o çalışan.
Ben aynı yerde çalışıyorsunuz gibi okumuşum pardon. Bu durumda alakanız olmamalı karışmanız için bir sebep de yok aynı şekilde.

Ben aynı yerde çalışıyorsunuz gibi okumuşum pardon. Bu durumda alakanız olmamalı karışmanız için bir sebep de yok aynı şekilde.

Ayni arastirma grubundayiz ama ben doktora ogrencisi oldugum icin kendi tezimi yapiyorum, o arastirma grubunun olanaklarindan faydalaniyorum, arkadasim calisan oldugu icin direkt islerle ilgileniyor. Yurtdisindayim sanirim Turkiye' de bu sistem olmadigi icin tam anlatamadim :)

Back
X