karismasamiydim ??

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kizlar yaaa ooff henen kisaca anlatiyim ev arkadasim 3 yildan beri sinifindan arkadasimiz olan bi çocuğu seviyor..ve iki gun once ona açıldı. .
Cocukda ona duzgun bi sekilde cevap vrdi ne olur dedi ne olmaz aklim karisik dedi..cok efendi biridir zaten.
Bizim kafa yapilarimiz uyuyo benimd aklmdaydin ama bu aralar kafam karisik dedi sanirim bi baskasi var aklinda..
Ama iste umut verir gibi konustu her ayrintiyi yazamiyorum ne hiasettgimi bilmiyorum tarzi bişeyler soyledi arkadasimda cok umutlandi..
Ama arkadasimjn alttan cok dersi var ve bu yil son sinifiz iki gundur yemeden kesildi cok umutlandi bugunde baya bi durgun siniftaki kizlari sayiyo bana acaba su mu var aklinda bu mu var diye...her neyse
Bende cocuga mesaj attim
Arkadasimdan gizli
Guzel bi dille isinize karismiyorum ben sadece bu yil cok onemli ve bu sebep yuzunden derslerini aksatmasini istemiyorum dedim bana bisey soyle arkadasimin haberi asla olmiycak dedim bende ona gore bana bisey dediginde olmaz diyim aklindan cikariyim yada tam tersi dedim...

Off simdi ise acaba bos yere karistim mi diye icim daraldi yapmasa miydim kizlar ya

Keşke karışmasaydınız. Arkadaşınızın haberi olmadığına inanmayacaktır.

Arkadasini dusunmen hoş bisey ama.ben olsam karismazdim genelde yanlis anlasilmalarla sonuclaniyor bu tarz durumlar

Kizlar yaaa ooff henen kisaca anlatiyim ev arkadasim 3 yildan beri sinifindan arkadasimiz olan bi çocuğu seviyor..ve iki gun once ona açıldı. .
Cocukda ona duzgun bi sekilde cevap vrdi ne olur dedi ne olmaz aklim karisik dedi..cok efendi biridir zaten.
Bizim kafa yapilarimiz uyuyo benimd aklmdaydin ama bu aralar kafam karisik dedi sanirim bi baskasi var aklinda..
Ama iste umut verir gibi konustu her ayrintiyi yazamiyorum ne hiasettgimi bilmiyorum tarzi bişeyler soyledi arkadasimda cok umutlandi..
Ama arkadasimjn alttan cok dersi var ve bu yil son sinifiz iki gundur yemeden kesildi cok umutlandi bugunde baya bi durgun siniftaki kizlari sayiyo bana acaba su mu var aklinda bu mu var diye...her neyse
Bende cocuga mesaj attim
Arkadasimdan gizli
Guzel bi dille isinize karismiyorum ben sadece bu yil cok onemli ve bu sebep yuzunden derslerini aksatmasini istemiyorum dedim bana bisey soyle arkadasimin haberi asla olmiycak dedim bende ona gore bana bisey dediginde olmaz diyim aklindan cikariyim yada tam tersi dedim...

Off simdi ise acaba bos yere karistim mi diye icim daraldi yapmasa miydim kizlar ya
Çok iyi yapmışsınız.
Arkadaşınız açılabildiyse, sizin attığınız bu adımı da gurur yapmayacaktır.
Bence de ikilemde bırakmak yerine, bir şey söylemesi gerekirdi.
Siz arkadaşınıza yardımcı olun, o çocuğa da söyleyin oyalamasın.

Ya bilemiyorum kizlar..attiktan sonra pisman oldum. .yanlis anlar mi diye ama beni taniyor az cok onun haberi yok diye soz verdim..ama boyle biseyden akli dolu oluraa o dersleri veremez bende ne diycegimi bilemiyorum arkima karsi

iyi niyetlerin sonunun çok kötü niyetler dogurdugunu görmüş biri olarak keşke hiç karışmasaydınız diyecegim

Ya bilemiyorum kizlar..attiktan sonra pisman oldum. .yanlis anlar mi diye ama beni taniyor az cok onun haberi yok diye soz verdim..ama boyle biseyden akli dolu oluraa o dersleri veremez bende ne diycegimi bilemiyorum arkima karsi
Çocuk ne cevap verdi çok merak ettim:KK23:

Bende cocuga mesaj attim
Arkadasimdan gizli

Bence tekrar msj atarak isin icine girmissin. Ikisi konusup anlassaydi. Simdi msja cevap verirse ben zaten soylemstm olacak.

Himmm boyle durumlarda karismamak enguzeli bence.
Çocuk arkadasinizin haberi yok olayini yemez
Arkadasiniz boyle birşey yaptiginizi ogrense size kirilir belki de görüşmeyi bile kesebilir

Bence tekrar msj atarak isin icine girmissin. Ikisi kon anlassaydi. Simdi msja cevap verirse ben zaten soylemstm olacak.
Evet ama konu kapando ama bi sonuca varmadan..cocugu taniyorum utangac ve bir daha bisey yazmasi ancak olumlu veya olumsuz birsey oldugunda belkide cookk gec
Bencede karismasaydim ama oldu bi kere en azindan arkadasimi kotu duruma dusurmeden duzgunce konusmak istiyorum. .

Bence sorun değil.
Hayır yanlış anlasa, mesajı sana attırdığını düşünse ne olur zaten kız açılacak cesareti göstermiş, utanacak-çekinecek bir durum kalmamış ki.

Himmm boyle durumlarda karismamak enguzeli bence.
Çocuk arkadasinizin haberi yok olayiniadasiniz boyle birşey yaptiginizi ogrense size kirilir belki de görüşmeyi bile kesebilir
Yok inandi onun haberi olmadigina biliyorum..
Arkadasligimizda cok kuvvetli onu incitmek istedigimi dusunmez kizar sadece..
Ben isin arkimi kucuk duruma dusurmeden çocuğun niyetini anlamak istiyorum ..ooof umarim bk etmem herseyi

Almadal sende benim kardesimsin yarn Allah nasip edrde biyerde grursek birbrmizi hakkmda kötu dsunmeni istemem xxxle ikinizn yeri tamamen farkli benim icn..ve beni gören taniyan insansin 3 sene boyunca kmseye takildgmi grmedin dgl mi böle olmamin sebebi emin ol kalbimden kmseyi gecirememem Allah icn sevememdn dolayi bnde isterm snin akifi svdgn gbi ×××× e asik olmak onu svmek cunku cok temiz ve kafa yapimin uyustgu bi kz ama ddgm gbi xxx yi bn aldatamam ki onunla birlikte olursa serefsizlik yapms olcm ona cok isterdm onu sevmeyi ama bu kalp isi farkli.kardsm bi kere bsima geldi onun icin asik olup olmamayi bliorm ve malesef bzm kizida xxxx ide cok seviorm fakat asik dglim iste ve bundan snrada duygularmin dgsecegnide zannetmiorm bizm kiza yardmci ol almdal beni affetsin ddgn gbi umut kurmasin hakkini helal etsin kardsm.

Son düzenleme:
Back
X