karismasamiydim ??

Kizlar yaaa ooff henen kisaca anlatiyim ev arkadasim 3 yildan beri sinifindan arkadasimiz olan bi çocuğu seviyor..ve iki gun once ona açıldı. .
Cocukda ona duzgun bi sekilde cevap vrdi ne olur dedi ne olmaz aklim karisik dedi..cok efendi biridir zaten.
Bizim kafa yapilarimiz uyuyo benimd aklmdaydin ama bu aralar kafam karisik dedi sanirim bi baskasi var aklinda..
Ama iste umut verir gibi konustu her ayrintiyi yazamiyorum ne hiasettgimi bilmiyorum tarzi bişeyler soyledi arkadasimda cok umutlandi..
Ama arkadasimjn alttan cok dersi var ve bu yil son sinifiz iki gundur yemeden kesildi cok umutlandi bugunde baya bi durgun siniftaki kizlari sayiyo bana acaba su mu var aklinda bu mu var diye...her neyse
Bende cocuga mesaj attim
Arkadasimdan gizli
Guzel bi dille isinize karismiyorum ben sadece bu yil cok onemli ve bu sebep yuzunden derslerini aksatmasini istemiyorum dedim bana bisey soyle arkadasimin haberi asla olmiycak dedim bende ona gore bana bisey dediginde olmaz diyim aklindan cikariyim yada tam tersi dedim...

Off simdi ise acaba bos yere karistim mi diye icim daraldi yapmasa miydim kizlar ya

sizin mesajınız sonucu etkilemez olacaksa olur olmayacaksa olmaz

kısaca göynüm yok demiş esas oğlan.
arkadaşına açıkça söyle konuştuklarınızı bence.
çocuk da demiş zaten umut bağlamasın diye.

[QUOTE="sebatiye, post: 37325394, member: bn mesajınız sonucu etkilemez olacaksa olur olmayacaksa olmaz[/QUOTE]
Cevap geldi canim cocuktan koydum sayfaya bakabilirsin...
Sonuc arkadasim icin olumsuz ama benim attigim adimi doğruluyor cok şükür. .
Simdi arkadasimin umudunu kesmeye calisiylrum

Bence kötü yapmışsın bu tarz ilişkilere karışmıyacaksın ben karışdım... 14 senelik arkadaşlığımız sadece merhaba dan ibaret oldu artık...

masraf37325506 .!.:
kısaca göynüm yok demiş esas oğlan.
arkadaşına açıkça söyle konuştuklarınızı bence.
çocuk da demiş zaten umut bağlamasın diye.
Aynen canim..
Soyledim onada..
Cok uzgun dunden beri ama ben arkadas olarak dogru bisey yaptigima inaniykrum..
Atlaticak insaallah

Bence kötü n bu tarz ilişkilere karışmıyacaksın ben karışdım... 14 senelik arkadaşlığımız sadece merhaba dan ibaret oldu artık...
Yok canim cocuk cevap verdi yazdim burayada..
Arkadasimada soyledim anladi beni..
Kusmedi bilmem daha iyi okdu dedi...

Almadal sende benim kardesimsin yarn Allah nasip edrde biyerde grursek birbrmizi hakkmda kötu dsunmeni istemem xxxle ikinizn yeri tamamen farkli benim icn..ve beni gören taniyan insansin 3 sene boyunca kmseye takildgmi grmedin dgl mi böle olmamin sebebi emin ol kalbimden kmseyi gecirememem Allah icn sevememdn dolayi bnde isterm snin akifi svdgn gbi ×××× e asik olmak onu svmek cunku cok temiz ve kafa yapimin uyustgu bi kz ama ddgm gbi xxx yi bn aldatamam ki onunla birlikte olursa serefsizlik yapms olcm ona cok isterdm onu sevmeyi ama bu kalp isi farkli.kardsm bi kere bsima geldi onun icin asik olup olmamayi bliorm ve malesef bzm kizida xxxx ide cok seviorm fakat asik dglim iste ve bundan snrada duygularmin dgsecegnide zannetmiorm bizm kiza yardmci ol almdal beni affetsin ddgn gbi umut kurmasin hakkini helal etsin kardsm.

zamanla olabilirdi ben böyle çok kestirip atılmış gibi gözüken ilişkilerin evlilikle sonuçlandıgını gördüm.o yüzden arkadaşın ne zaman sevmeyi bırakırsa o zaman tamamen bitmiş olur.bence madem arkadaşınızı seviyorsunuz onun için dua edin.kim bilir hayırlıdır oluverir.

Çocuğun cevabını bekle, karışman iyi olmamış ama kötü bir niyetin yok nasıl olsa. Gidip arkadaşına da bahsetme bu durumdan kötü olur.

zamanla olabilirdi ben böyle çtirip atılmış gibi gözüken ilişkilerin evlilikle sonuçlandıgını gördüm.o yüzden arkadaşın ne zaman sevmeyi bırakırsa o zaman tamamen bitmiş olur.bence madem arkadaşınızı seviyorsunuz onun için dua edin.kim bilir hayırlıdır oluverir.
Etmez olur muyum bende cok isterdim..
Cocuk cok efendi gercekten olsalar cok iyi olurdu...
Bizim kiz 2 yldir seviyor ama bence fazla zorlamamakda lazim..
Ben sadece artik o konuyu hic konusmayarak ilgisini farkli yerlere cekmeye calisiylrum..
Artik sonradan olur mu bilemem..

kozmopolitt: 37325666 .!.:
Çocuğun cevabını bekle, karışman iyi olmamış ama kötü bir niyetin yok nasıl olsa. Gidip arkadaşına da bahsetme bu durumdan kötü olur.
Cocuk cevap verdi canim oteki safyalarda var cevabi.

Etmez olur muyum bende cok isterdim..
Cocuk cok efendi gercekten olsalar cok iyi olurdu...
Bizim kiz 2 yldir seviyor ama bence fazla zorlamamakda lazim..
Ben sadece artik o konuyu hic konusmayarak ilgisini farkli yerlere cekmeye calisiylrum..
Artik sonradan olur mu bilemem..

hayırlısı.....

Arkadaşına söyle bence hemen cevabını..
boşu boşuna beklemesin
ama bence bir daha karışma bu tür şeylere

Back
X