Kariyer,bebek,stres,gün saymak...Başlık da kafam gibi karışık

Bulunduğunuz işinizde herkesi iyi kötü tanıyorsunuz.
Ordan vazgecmek istemedim açıkcası.
Kpss için iyi puan alınsada amca hala olmalı illa arkamızdaki yerleşelim bi yerlere.

bence kpss işibu sene olmazsa 2018 de zor. hani hevesinizi kırmak istemem ama 2 çocukla cidden zor.
inş bu yıl olurda istediğiniz gibi olur. bu arada ben de bilgisayar programcısıyım ama kurumumda teknik personle olarak görev yapıyorum. ha tne akdar teknikçi olsam da programla falan hiç işim olmuyor. hep evrak üzerine. yani kamuda öyle efsanevi bir programcılık hayaliniz varsa unut gitsin. ha özel birimlere atanırsanız bilemem.

onun haricinde bence işvereniniz gayet iyi. istifa ettikten sonra bile sizi tekrar kabul etmiş. sizin için iyi şeyler düşünüyor. böyle insnaları hiç kandırmyaın. en güzeli devam etmeyecekseniz başından söyleyin.

ha maddi problemim yok ve gelecek de iş hayatına dönmeyi düşünmüyorum ev hanımlığını tercih ederim diyorsanız bırakın 32 derim. ama şu an ki kendi zihnimle de 37 ye tamamlar, sonra da bebeğim 1 yaşındayken başlardım işime.

Bulunduğunuz işinizde herkesi iyi kötü tanıyorsunuz.
Ordan vazgecmek istemedim açıkcası.
Kpss için iyi puan alınsada amca hala olmalı illa arkamızdaki yerleşelim bi yerlere.

yok ya hu. o bir ütopik. yani ben kpss girdiğimde de çevremdekiler boşuna aldın o puanı torpilin yoksa deyip moralimi bozuyorlardı. hiç alakası yokken atandım, kardeşim de öyle atandı. aslında kurumumdaki eski personeller hariç (çünkü tanımıyorum yaşlılar) yeni personelin hepsi merkezi atama kpss puanıyla ve hepimiz ondalık puanlarla farklıyız o kadar.

bence kpss işibu sene olmazsa 2018 de zor. hani hevesinizi kırmak istemem ama 2 çocukla cidden zor.
inş bu yıl olurda istediğiniz gibi olur. bu arada ben de bilgisayar programcısıyım ama kurumumda teknik personle olarak görev yapıyorum. ha tne akdar teknikçi olsam da programla falan hiç işim olmuyor. hep evrak üzerine. yani kamuda öyle efsanevi bir programcılık hayaliniz varsa unut gitsin. ha özel birimlere atanırsanız bilemem.

onun haricinde bence işvereniniz gayet iyi. istifa ettikten sonra bile sizi tekrar kabul etmiş. sizin için iyi şeyler düşünüyor. böyle insnaları hiç kandırmyaın. en güzeli devam etmeyecekseniz başından söyleyin.

ha maddi problemim yok ve gelecek de iş hayatına dönmeyi düşünmüyorum ev hanımlığını tercih ederim diyorsanız bırakın 32 derim. ama şu an ki kendi zihnimle de 37 ye tamamlar, sonra da bebeğim 1 yaşındayken başlardım işime.
Kesinlikle iyi biri; arkasından iş çevirmek,devam edeceğim diyip sonra istifa etmek istemiyorum.Zor durumda bırakırım.

ben olsam olayları akışına b ırakır duruma göre karar verirdim.
bebeğiniz sağlıkla doğsun ücretli izin bitsin sonra duruma bakarsınız..işyerine gidince ,bir teklifle gelirler mutlaka. ona göre karar verirsiniz siz de. şimdiden karar verme durumunda değilsiniz.

ben olsam olayları akışına b ırakır duruma göre karar verirdim.
bebeğiniz sağlıkla doğsun ücretli izin bitsin sonra duruma bakarsınız..işyerine gidince ,bir teklifle gelirler mutlaka. ona göre karar verirsiniz siz de. şimdiden karar verme durumunda değilsiniz.
Ama insan kaynakları direktörü "ne kadar izin alacaksın,devam edecek misin ona göre geçici ya da kalıcı eleman araştıracağız" demişti. Adama ne diyeyim? :110:

Ama insan kaynakları direktörü "ne kadar izin alacaksın,devam edecek misin ona göre geçici ya da kalıcı eleman araştıracağız" dedi. Adama ne diyeyim? :110:
ben olsam şöyle derdim; şu anki planım 32.haftada izne ayrılıp yasal hakkım dolduğunda geri dönmek..umarım herşey yolunda gider de ben de işimi rahatça dönebilirim..
bu da bir gerçek yani kimseyi kandırmak falan değil...

32.haftada izin almadığım için mutluyum.iyi ki zorlamışım şartları..
Ikinci şeçeneğe sıcak baktım.

3 saatlik yol mu?
Maddi olarak çok zorlanmazsan bebeğin ele avuca gelinceye kadar evde kendin bak...
Huzur herşeyden önemli.

Back
X