- Konu Sahibi umudayolculuk01
ikisini bir arada yürütüyorum çok şükür , ama eğer bir aksilik olsaydı ( ya hamileliğim sorunlu geçseydi ya da allah esirgesin çocuğum hasta filan olsaydı ) kesinlikle annelik derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer birini tercih etmem gerekseydi seçimim her zaman kariyerden yana olurdu benim.Tüm annelerin affına sığınarak söylüyorum tabiki bunu onlara saygım da sonsuz ancak benım ıcın her seyden önce karıyerım gelirdi.Eşimden önce bile hatta.Kendisi tarafından sürekli psikolojik baskı görmeme rağmen(neredeyse bir yıldır hatta)yinede hamile kalmak istemedim çünkü bu şekilde daha mutlu olacağıma inanıyorum çocukta yaparım kariyerde diyenlerden de değilim yapamayacağımı biliyorum..arkadaslar bende calıscam elbette sadece birini tercih etmek zorunda kalsanız hangisi olurdu ? soru bu =)
Eğer birini tercih etmem gerekseydi seçimim her zaman kariyerden yana olurdu benim.Tüm annelerin affına sığınarak söylüyorum tabiki bunu onlara saygım da sonsuz ancak benım ıcın her seyden önce karıyerım gelirdi.Eşimden önce bile hatta.Kendisi tarafından sürekli psikolojik baskı görmeme rağmen(neredeyse bir yıldır hatta)yinede hamile kalmak istemedim çünkü bu şekilde daha mutlu olacağıma inanıyorum çocukta yaparım kariyerde diyenlerden de değilim yapamayacağımı biliyorum..
Ben turist rehberiyim canım.Yakın arkadaşımla birlikte kurduğum bir tur şirketimiz var yurtdışı-yurtiçi turlar düzenliyoruz yabancılara.ne iş yapıyorsunuz
anladım. yoğun bir iş tabii.Ben turist rehberiyim canım.Yakın arkadaşımla birlikte kurduğum bir tur şirketimiz var yurtdışı-yurtiçi turlar düzenliyoruz yabancılara.
Evet canım aynen öyle inan bazen bir hafta eve gelemediğim oluyoanladım. yoğun bir iş tabii.
ve evlisin eşin anlayış gösteriyo harika bişey :)Evet canım aynen öyle inan bazen bir hafta eve gelemediğim oluyo![]()
Yani öğretmenin mezun olduğu okula bağlı tabii.ve evlisin eşin anlayış gösteriyo harika bişey :)
ben öğretmenim ne kariyeri yani can sıkıntısından ölücem. sana imrendim bende :)
kesinlikle. zaten ailem ilk devlet istediği için millli eğitimde çalılışıyorum. yani özel değil. ben devletteyim ne kariyeri desem daha doğru olacaktı. yükselme vs imkanın olmuyo pek. anca başka alana yönelmem lazım da öyleYani öğretmenin mezun olduğu okula bağlı tabii.
Ben diplomamı alsam başvurumu kabul etmeyecek şirket yok,o konuda rahatım
Ayrıca çalıştığım vakıfın maaşları yüksek,müdür yardımcısı ya da müdür olursan saymıyorum bile..
Yani biraz da çalıştığın yerle mezun olduğun okula bağlı.Ve ne öğretmeni olduğuna.
Göstermek zorunda vallahi başka çaresi yok şekerim haha :) Tesekkür ederim canım ya ama olsun her mesleğin yeri ayrı öğretmenlikte çok kutsal bir meslek.Branşın neydi peki senin?Hani ingilizce falansa senin de çok şansın olur yurtdışında falan gezmek içinve evlisin eşin anlayış gösteriyo harika bişey :)
ben öğretmenim ne kariyeri yani can sıkıntısından ölücem. sana imrendim bende :)
yok valla anasınıfı benim. ev iş arası geziyorum sadece :) maşallah diyeyim size de allah herjese versin :)Göstermek zorunda vallahi başka çaresi yok şekerim haha :) Tesekkür ederim canım ya ama olsun her mesleğin yeri ayrı öğretmenlikte çok kutsal bir meslek.Branşın neydi peki senin?Hani ingilizce falansa senin de çok şansın olur yurtdışında falan gezmek için
Amin canım teşekkürler..yok valla anasınıfı benim. ev iş arası geziyorum sadece :) maşallah diyeyim size de allah herjese versin :)
Eğer birini tercih etmem gerekseydi seçimim her zaman kariyerden yana olurdu benim.Tüm annelerin affına sığınarak söylüyorum tabiki bunu onlara saygım da sonsuz ancak benım ıcın her seyden önce karıyerım gelirdi.Eşimden önce bile hatta.Kendisi tarafından sürekli psikolojik baskı görmeme rağmen(neredeyse bir yıldır hatta)yinede hamile kalmak istemedim çünkü bu şekilde daha mutlu olacağıma inanıyorum çocukta yaparım kariyerde diyenlerden de değilim yapamayacağımı biliyorum..
yazının arasına çok doğru bir kelime eklemişsiniz.. "mutluluk".. ben ikisini birden yapabileceğime inandığım ve ikisini birden yapabildiğim zaman kendi gücümü hissedebileceğim için mutlu olacağım için ikisini aynı anda tercih ediyorum mesela..
herkesin önceliği nasıl mutlu olduğu konusunda aslında.. kimi de evladına tüm hayatını vererek çok mutlu oluyor.. tamamen tercihler.. siz böyle mutlu oluyorsanız eşinizin buna saygı gösteriyor olması çok örnek bir davranış..