- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hohoytt masallah:) allah bereketini arttrsin darisi basima:)maltepeden mezunum şu kadarını söyliyim modelleme en küçük projesini bile 1.5 2.000 tlye yapıyorum bunlar proje başı yani maaş falan değil![]()
meslegin ne? Malesef universite okunak bu ulkede cok ucuz. Deger gormuyormeslek kariyer maaş konulularını okuyunca sinirlerim bozuluyor
okuduğum üniversiteye saydırasım geliyor
meslek değiştirsem neler yapabilirim acaba![]()
harika. Kolay gelsin:)2 yıllık sağlık bölümü okudum 21 yaşındayım 1 buçuk yıllık memurum işim masabaşı maaşım 2300.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öğretmen olMerhabalarr:)
Kafamdaki yerler gelmezse diye alternatifler dusunmeye basladim.
Kafamda iktisat var bu aralar. Hacettepe odtu yildirim beyazit istanbul universitesi gibi yerler var. Veya yine ankarada iyi bi okulda siyaset bilimi ve kamu yonetimi.
Yahut koklu universitelerden birinde sehir ve bolge planlama okuyup, itu ytu mimar sinan gibi, cift anadal ve yani sira gereken her turlu egitimle mimarliga gecmek.
Yani iyi bir egitim, kendimi gelistirme firsatlari istiyorum okullari vurgulamam bu yuzden.
İmkanlarim var yurtdisi deneyimi dil egitimi herseyi severek ve isteyerek yapabilirm.
Kendimi gelistirmeye bayilirim deli gibi kitap okur film izlerim tiyatroya merakliyim.
Yani okudugum bolumle kalmayip kendimi cok ilerilere tasiyabilirim.
Acaba yasinizi bitirdiginiz okul ve bolumu suan ne is yaptiginizi ve ayip olmazsa aldiginiz maasinizi ogrenebilir miyim? :))
cok oldum belki ama biseyleri kavramam gerek:)
Bunun nedeni cevremde hep klasik ya doktor ya dis hekimi ogretmen bankaci vs. Var. Ve insanlarin bunlar disinda neler yaptigini, yapabilecegini gormek istiyorum.
Guclu kadinlara bayiliyorum. Ve bende ayaklari ustune basan kimseye muhtac olmayan, ekonomik bagimsizligi olan bir kadin olmak istiyorum.
Ahh ah
Okuyun kizlar okuyun..
(alintilamadan cevaplarsaniz sevinirim:)
Hohoytt masallah:) allah bereketini arttrsin darisi basima:)
meslegin ne? Malesef universite okunak bu ulkede cok ucuz. Deger gormuyor
harika. Kolay gelsin:)
ogretmen olmak istemiyorum zaten anlatma becerim pek yok:)Öğretmen ol
Çalışma saatlerine göre en iyi maaş bizde
MEB te çalışıyorum 3yıllık öğretmenim maaşın Ekderslerle 2600 ü buluyor
evet oyle tutulan bi dal
2 yıllık muhasebe mezunuyum, 2 yıl işletme açık öğretimden tamamlamadım henüz 4 .sınıfta dondurdum
özel şirkette muhasebecilik yapıyorum ama bizim mesleğimiz herkes yapabiliyor nedense
ipini kopartan muhasebeci oluyor
Ahah oyle olmus biraz:)))İzdivaç programındaki talipler gibi yazmışımHakkında hayırlısı olsun inşaallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eskişehir Osmangazi mezunuyum ebe-hemşireyim 25 yaşındayım şu anda yüksek lisans yapıyorum 3 yıllık devlet memuruyum ve 2.800 alıyorum 12 saat çalışıp 3 gün evde yatıyorum![]()
Cok iyiymis. Bizim hemsireler de mesai sonrası tatil yaparlardi ama sizin kadar miydi bilmiyorum.. valla bunu okuduktan sonra hemşire mi olsaydim dedim kendi kendime:)
ben hastanenin en yoğun servisinde çalışıyorum bizde nöbet parası+döner+ek ödemeler+%20 fark var net maaşın üzerine bunlarda gelince 2800 oluyo kimi zaman geçiyo![]()
Ben de hastanenin en yoğun bolumunde çalışıyorum daha dogrusu çalışıyordum sizden daha fazla aliyordum 1.5 ile 2 kat arasi aliyordum ama mesai saatim kat kat fazla idi:) o yuzden dedim yani