• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer Sahibi Hanımlar?

anladım sen hemşiremisin tatlım burda hemşire arkadaşlar varsa bilirler aile hekimliği var bizde eğer merkz değilse mobilleri varsa köyde vs. 3 ünde üzerine çıkıyo maaş ama ben evrak işi sevmediğim için hastdeym ayrıca senden fazla alıyodum senden çok çalışıyodum demişsin ozaman devam etseydin :52::52:iyiki hemşire olmuşum

su anda calismamamin sebebi Ucretsiz doğum iznindeyim güzelim. Sandigin gibi devam etmemezlik yok.Bebegimi buyutuyorum yani:) ayrica hemsire degil doktorum.

Merhabalarr:)

Kafamdaki yerler gelmezse diye alternatifler dusunmeye basladim.
Kafamda iktisat var bu aralar. Hacettepe odtu yildirim beyazit istanbul universitesi gibi yerler var. Veya yine ankarada iyi bi okulda siyaset bilimi ve kamu yonetimi.
Yahut koklu universitelerden birinde sehir ve bolge planlama okuyup, itu ytu mimar sinan gibi, cift anadal ve yani sira gereken her turlu egitimle mimarliga gecmek.

Yani iyi bir egitim, kendimi gelistirme firsatlari istiyorum okullari vurgulamam bu yuzden.

İmkanlarim var yurtdisi deneyimi dil egitimi herseyi severek ve isteyerek yapabilirm.
Kendimi gelistirmeye bayilirim deli gibi kitap okur film izlerim tiyatroya merakliyim.
Yani okudugum bolumle kalmayip kendimi cok ilerilere tasiyabilirim.

Acaba yasinizi bitirdiginiz okul ve bolumu suan ne is yaptiginizi ve ayip olmazsa aldiginiz maasinizi ogrenebilir miyim? :))
cok oldum belki ama biseyleri kavramam gerek:)

Bunun nedeni cevremde hep klasik ya doktor ya dis hekimi ogretmen bankaci vs. Var. Ve insanlarin bunlar disinda neler yaptigini, yapabilecegini gormek istiyorum.

Guclu kadinlara bayiliyorum. Ve bende ayaklari ustune basan kimseye muhtac olmayan, ekonomik bagimsizligi olan bir kadin olmak istiyorum.

Ahh ah
Okuyun kizlar okuyun..

(alintilamadan cevaplarsaniz sevinirim:)

32 yaşındayım,hukukçuyum,adliyede çalışıyorum,bölümünü seçerken stressiz çalışacağın bir iş olmasına çok dikkat et:)

Ben olsam siyasal okurdum
Kadın kaymakam
Kadın müfettiş
Kadın vali
Oldukça havalı bence
Ama mimarlik da yakışıyor kadına estetik bir meslek
Ha ben gittim mühendis oldum o da ayrı mesele :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su anda calismamamin sebebi Ucretsiz doğum iznindeyim güzelim. Sandigin gibi devam etmemezlik yok.Bebegimi buyutuyorum yani:) ayrica hemsire degil doktorum.

Allah bagislasin ilk once :)
Bende doktor olucam insallah Allahin izniyle daha ogrenciyim..
Siz hangi bransi sectiniz en yogun bolumlerden birindeyim demissiniz..
Ben cok kararsizim su uzmanlik konusunda hangisini secersem en cok mutlu olucam hic bilmiyorum:/
Birde ben yurt disinda okuyorum da mezun olduktan sonra turkiyeye gelme durumum var ayiptir sormasi maaslar ne durumda??

Bikac kucuk arastirma yaptim maaslar resmen yerlerde doktorlar turkiyede surunuyo mu yaa fln oldum yani:(

Allah bagislasin ilk once :)
Bende doktor olucam insallah Allahin izniyle daha ogrenciyim..
Siz hangi bransi sectiniz en yogun bolumlerden birindeyim demissiniz..
Ben cok kararsizim su uzmanlik konusunda hangisini secersem en cok mutlu olucam hic bilmiyorum:/
Birde ben yurt disinda okuyorum da mezun olduktan sonra turkiyeye gelme durumum var ayiptir sormasi maaslar ne durumda??

Bikac kucuk arastirma yaptim maaslar resmen yerlerde doktorlar turkiyede surunuyo mu yaa fln oldum yani:(

Birazdan özel mesaj atıyorum.

isletme iktisat kamu yonetimi bunlari kafandan sil once bence. ne aman aman ilerleyebilirsin ne de bi isine yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

26 yaşındayım.Kendime ait büromda serbest avukatlık yapıyorum.İş yoğunluğuna göre aylık 5.000-12.000 arası kazanıyorum.Çok şükür.Avukat olmasam ne olurdum bilmiyorum.Liseden beri istediğim işti.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Sevdiğin işi yapmak gibisi yok..:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun bende 2 yıl kadar bir büroda tahsil işi ile uğraştım aman aman diyorum iyiki başka sektöre geçtim ama tabi siz avukatsınız:) ben tahsil çalışanıydım farklı:)
:1:

hayırlı olsun bende 2 yıl kadar bir büroda tahsil işi ile uğraştım aman aman diyorum iyiki başka sektöre geçtim ama tabi siz avukatsınız:) ben tahsil çalışanıydım farklı:)
:1:

Teşekkürler.Evet borçlularla muhattap olmak tahsilat yapmak yorucu bir iş.Ancak gündelik hayatta olduğumdan çok daha sertim iş konusunda.Bu durum bana gerçekten yardımcı oluyor icra takiplerimde.

25 Yaşındayım Mühendisim Marmara üni.Tekstil Mühendisliğini bitirdim Büyük bir tekstil firmasında laboratuvar da mesleğimi yapıyorum maaşım 3250 tl. Bu arada kendini ne güzel ifade etmişsin umarım hayatın boyunca başarılı bir kariyere imza atarsın başarılar :16:

25 Yaşındayım Mühendisim Marmara üni.Tekstil Mühendisliğini bitirdim Büyük bir tekstil firmasında laboratuvar da mesleğimi yapıyorum maaşım 3250 tl. Bu arada kendini ne güzel ifade etmişsin umarım hayatın boyunca başarılı bir kariyere imza atarsın başarılar :16:

maşallah canım ne güzel bende mühendisim ama ziraat gıda :)

28 Yaşındayım Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okudum. 1.5 yıllık devlet memuruyum kendi mesleğimi yapıyorum. Maaşım 3000 tl. Allah bereket versin sana daha iyi işleri nasip etsin.

sen kamu damısın canım bende meslektaşınım ama maaş dan sordum .)

Back
X