sevgilim evlenecegim erkek,evlilik planlari yaptigim kisi turkiyede yasiyor..ailesi bulgaristan kircaalide yasiyor..17 gun once babasinin kalp krizi gecirdigini ogrenip apar topar gitti..gidis o gidis hala haber yok..seni oraya gidince arar haber ederim dedi..yogun bakimdaydi babasi..ha diyeceksiniz ki seni sevdiginden emin misin diye? evt eger hayatta ve yasiyorsa eminim beni arayacak ona inaniyorum ve guveniyorum o konuda bir suphem yok ama kafama takilan su eger babasi vefat ettiyse yinede beni arayip bunu soylemesi gerekmez miydi ? yada babasi yasiyorda durumu iyi mi degil onunla mi ilgileniyor?? off of kafam cok karisik..nerde benim mikrobum yaa..internetten bulgaristan bilinmeyen numaralar servisi varmi diye baktim bir neticeye ulasamadim:1no2:...o kadar cok bulgar sitelerine girdim ciktimki bulgarca ogrenmeme az kaldi..chat sayfalarindan kircaalide yasayan varmi diye arastirdim,facebooktaki gruplara sordum yok hicbir bilgiye ulasamadim.kircaalideki bir hastaneyi bulup aradim tabi dil sorun oldu anlasamadik,bende bulgarca meil attim:çok üzgünüm: ins sacma sapan biseyler yazmamisimdir beni anlayabilmislerdir..senağlama onu cok seviyorum..senağlama