Kark bir mevzu, zebilen buyursun !

canlarim ya hepinize tesekkur ederim..biraz daha iyi hissediyorum kendimi..ins bayram gunu arar..oyle umuyorum en azindanmafoldumben

ölüm hayatın gerçeği değil mi :delphin:

biçimi mi var bunun şakkıdı

ihtimalleri değerlendiriyoruz burada :kızgın:

evet tabi ki gayet de var.. lutfen soylemlerinize dikkat ediniz.. maksadiniz insanlara yardimci olmak mi olmamak mi? ne icin yorum yapiyorsunuz biraz dusunun derim..

bence de yoğun olabilir, babasının hastane işlerine falan koşturuyorsa, bi taraftan o işler bi taraftan evin işleri falan, vefat ettiyse babası daha yoğundur tabii, keşke önceden ev telefonunu adresini falan almış olsaydın

canım ya kıyamam ben sana ama o seni ararım dediyse arar canım gönlünü ve içini ferah tut canım sakın üzülme sana bu kadar yardım edebiliyorum çünkü ben hiç aşık olmadım ama iyikide olmamışım canım üzülme allah kolaylık versin sabır versin

aynisi benimde basima geldi, ailesinin butun yaptiklarina ragmen evlendik..mutlu mu olduk yok olamadik yurumedi..aile cok onemli..sonunda zararli cikan ben oldum..kucagimda bir cocukla babamin evindeyim simdi..ayrildim..balik bastan kokarmis..sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi evlendim.. ha evlendim birde sanki hersey yolundaymis gibi cocuk yaptim..onunla bagim bir omur surecek mecbur benden tavsiye belki ayrilmak zor gelir uzulur aglarsin ama merak etme eninde sonunda unutursun,hergun aglamaktansa mantikli dusun ve ailene kulak ver onlari dinle ona gore hareket et emi ..

bunu da baska bi baslikta demissin?? biraz enteresan degil mi sence de?

17 gündür aramıyor mu şimdi..?
Babası öldüyse bile arardı,haber vermek için değil,ağlamak için dertleşmek için destek için..
Çok saçma geldi bana,başka şeyler olmasın işin içinde..?
Evlidir mesela,çok art niyetliyim ama ..

Bu körü körüne güven nasıl birşeydir böyle?
Tamam insan sevdiği adama güvenicek ama gözleri kapalı güvenmek yapmaz etmez demek çok saçmadır ya...
Başka şey var bunun içinde...
Bi telefon etmek kaç dakikasını alır...
Arayıp ben iyiyim ama konuşucak durumda değilim meşgulüm babamla uğraşıyorum yada babam öldü vs demek çok mu zor...
Hayır... Hiçte zor değil...
Aralık kapı bırak ve herşeyi olabilceğini düşün...
ınşalllah altından kötü bir şey çıkmaz ama kendini hazırla yinede....

ama saçmalamayın..nasıl haber vermeyebilir ya...oyle bir şey yok..hele de boyle yakın biri.neden haber vermesın ki ? mutlaka vermesi gerekir.

Back
X