Cilt Bakımı Ürünleri karm ciltte gözenek ve yağlanma

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaşlar karma bir cilde sahibim genel olarak bakım yapıyorum sanırım yeterli değil yaglı ve akneli yüze nemlendirici tavsiyeleriniz var mı ? Bu cilde göre günlük bakım kremi falan tam bilmiyorum öyle şeyleride

Yves Rocherde karma ciltler için krem var. Jel bazlı bi krem ben memnun kaldım.
Yüz temizleme jeli olarakta neutrogenanın visibly clear siyah noktalar için olan turuncu serisinin 3ü 1 aradasını birde peelingini kullanıyorum. Ardından aynı serinin toniğini sürüyorum pamukla. Sonrada yine aynı serinin yağsız nemlendiricisi var onu kullanıyorum.
Gece yatmadan öncede Yves Rocherden aldığım karma cilt için olan matlaştırıcı be gözenek küçültücü kremi sürüyorum toniği ile birlikte

Hepsi çok pahalita patlıyor olmalı :)

canım bana su yves rocher göznek kçültücü kremin fotosunu atar mısın bir sürü var burda

Cliniquein 3 asamali serisini önerebilirim... Temizleme jeli, Tonik ve Nemlendirici
Veya Clarinsin karma ciltler icin olan yine 3 asamali serisi... Iki markaninda ürünlerini kullandim ve hepside cok iyi.

ama bunlar karma ciltler icin, aknen varsa doktora gitmelesin. tüm bunlar zararli olabilir.
akneli ciltler icin avene markasinin bi cok ürünü var.

Tesekkur ederim sivilcelerim var ama onlarla çok barisigim artuk :) büyük ihtimalle yağlanma sonucu çıkıyorlar bide ay Basima doğru :)

sana tavsiyem marka ürünler bulunduran cilt analizi yapan eczaneye git orda cilt analizini yapıyorlar ve ona göre kullanacağın ürünleri veriyorlar biraz pahalı oluyor ama hangi marka kullandıysam(kozmetik) cildimde hiç bir etki göremedim dermakozmetik ürünlere geçtikten sonra inanki çok fark oluyor boş yere bir sürü kozmetiğe para harcama ben mesela ayda bir lazım olanı anca alabiliyorum elime ne zaman para geçerse gidiyorum tekrar cildimi baktırıp ona göre ürün alıyorum ve 2 ürün alınca eczanede ücretsiz cilt bakımı hediye ediyorlar böyle bi yer bulursan git derim kendi kafana göre ürün alma ben zamanında çok aldım bitirmeden hep atıldı bir köşede.

Sizde haklisiniz tabi bu durumdan da çok korkuyorum açıkçası en son gittiğimde 180 TL gibi bi fiyat ckrdilar zaten öğrenciyi hadi pratik brktrdim diyelim ise yaramazsa boşa

Sizde haklisiniz tabi bu durumdan da çok korkuyorum açıkçası en son gittiğimde 180 TL gibi bi fiyat ckrdilar zaten öğrenciyi hadi pratik brktrdim diyelim ise yaramazsa boşa
bir anda hepsini alma paran olduğu kadar al memnun kalırsan sonra paran oldukça alırsın en azından kozmetik ürün değil eczanedekiler cilt doktorları bile yazıyor hastalarına o ürünlerden.

En iyi nemlendirici organik argan yağı ben son derece memnunum..kremlerde kimyasal vs olabiliyor doğal şeyler kullanmaya özen gösteriyorum cildime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…