Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Karma Cilt İçin Pudra ve Fondöten Önerisi Olan?

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
46
İstanbul
Arkadaşlar benim cildim yanaklardan kuru, çenem ve burnum yağlı, alnım ise gene kuru. Hafif sivilce lekelerim var, ne tarz bir ürün kullanmalıyım, pudra mı fondoten mi..... Bu arada fiyat önemli değil yani çok ucuz olsun diye takmıyorum ama verdiğim paraya değsin güzel bişey olsun.. önerisi olan?

canım benimde yanak çenem kuru burnum ve alnım yağlı siyah nokta ve lekelerimi kapatcak biçok ürün denedim ama hepsi yapay geliyodu...
bi gn çıktım dışarı gün bıyu nerdese tüm markaları denedim (loreal,max factor,maybeline,lancome,clinique,inglot vb)ve en sonunda bunu buldum

mac studio fix süper gerçekten hem dengeliyo hemde inanılmaz güzel kapatıyo.bikaç gündür gören herkes inanılmaz bi güzellik var d,yo hatta ananem bile ilaç sandı depola o ilacı dedi
66 milyon ama sonuna kadar hak ediyo bi fıs la tüm yüzüme yetiyo...bazende üstüne belle mineral pudra kullanıyorum süper oluyo..
ayrıca inanılmaz kalıcı allığım bile gün boyu duruyo
gönül ahatlığıyla almanı öneririm

bu ürünün fondöten diil de sadece pudrasını kullansak yine iyi sonuç verirmi? ben sivilce sorunu olmasın diye fondöten kullanmıyorum

bu ürünün fondöten diil de sadece pudrasını kullansak yine iyi sonuç verirmi? ben sivilce sorunu olmasın diye fondöten kullanmıyorum

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiç bi sivilce sorunum olmadı..pudranın kapatıcılığı ve dayanıklılığı bu kadar iyi olamas

Ben karma cilde fondöten tavsiye etmiyorum.
Onun yerine stik kapatıcı kullanabilirsin.
Kusurlu yerlerine sürüp, dağıt.
Ve bir fırçayla cildine çok hafif pudra uygula.
O zaman cildin hem kusursuz, hemde doğal görünücektir
Pudra olarak Flormar, Catherine Arley, Golden rose, Maybelline deneyebilirsin.
Ama pudrayı alırken ilk bileğinde dene ve dağıt.
Dokusu ve kapatıcılığı nasıl ona bak.

Son düzenleme:
benım cılt tıpımde senın gıbı. mac'den fondoten almanı onermem pro longwear fondotenı kullandım 5 para etmez benım ıcın. studıo fıx fondotenıde kullandım onuda cok begendım dıyemem. ama mac studio fix pudra mukemmel. pudra ve fondoten karısımı olarak gecıyo. fıyatıda 67 lıra. daha yenı aldım bende. tam ıstedıgım gıbı yuzumde cillerde var ama kapatıcılıgını super buldum

Aynen seninki gibi cildim benimde canım ,
şu an L'oreal ın true match fondotenini kullanıyorum ve çok mutluyum.İlk fondotenimdi,yönlendiren kişi sağolsun bir daha da değiştirmeyi düşünmüyorum,memnunum.
Hem uygulanışını seviyorum,hem kalıp gibi olmaması,çok doğal durmasını.
Ayrıca pudra olarakta catherine arley kullanıyorum,çok ucuz ve yapay durmuyor.Ama sürekli kullanmıyorum genelde sadece fondoten istediğim görüntüyü elde etmemi sağlıyor.

Tam benim cildimi anlatmissin peki buldun mu aradigin fondoteni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…