Karma vs ilahi adalet

Bir arkadaşım konuştuğu kişinin eski nişanlısı 30 yaşında imiş
Onun için ayrılmışlar zaten 30 yaşında evde kalmış bir şeydir , demişti.
Şu an kendisi 31 yaşında ve bekar

İşte hayat bu
Hiç bir konuda ve düşüncede kesin konuşmamak lazım
İnsanız biz herşey gelebilir başımıza
Aklıma kismetse olurdaki Melis geldi oda yayin doneminde ayni evde bulunan kadin yarismaci icin 30 yaşında bu teyze demişti bekar oluşunu kinamisti kilolu bir kızla dalga geçmişti kendisi de otuz yaşında bekar ve bir ara çok kötü kilo almıştı belki orada yaşananlar kurgu vs olabilir ama yine de insan bu hususlarda ağzından çıkan lafa dikkat etmeli

Kafamda üzüntüden bı egzama çıkmıştı, anneme gösterdim...

Dediki; iyyyyy bu ne ne biçim kokuyor. Doktora git hemen. Ben şok oldum. Sonra iyileşti yaram Tabi. Neyse. Aradan zaman geçti, annem bana kafasını gösterdi aynı yara, aynı yerde.

Annem 27 yaşında evlenmiş, en küçük kız kardeşim sen evde kalmışsın da öyle evlenmişsin dedi anneme,. Şimdi kendisi 30 yaşında hala bekar.

Birde ben ilk bebeğim yoğun bakımda kaldı doğumdan sonra, ama durumu iyiydi. Bakımını ben yaptım. Kuvozde . Neyse dedim ki,; ne cahillik, bebeği yogunbakimda uzun kalan anneler için,; insan çocuğunu bırakıp nasıl gider. Ben olsam kapısında yatarım yoğun bakimin. Ay ikinci bebeğim,; ciddi solunum sıkıntısı ile doğdu. Yaşam mücadelesi verdi günlerce, solunum cihazına bağlı kaldı.

Ben bebeğimi birakip diğer anneler gibi eve giderken acı bir ders aldım.

Oyy oy oy 😳 gerçekten bu kadar mı nizami işler düzen kimsenin dediği yanına kalmıyor örnekleri okuyunca daha iyi anlıyorum

Aklıma kismetse olurdaki Melis geldi oda yayin doneminde ayni evde bulunan kadin yarismaci icin 30 yaşında bu teyze demişti bekar oluşunu kinamisti kilolu bir kızla dalga geçmişti kendisi de otuz yaşında bekar ve bir ara çok kötü kilo almıştı belki orada yaşananlar kurgu vs olabilir ama yine de insan bu hususlarda ağzından çıkan lafa dikkat etmeli
Kesinlikle öyle
Zaten dalga geçilecek bir şey değil
Ayrıca 30 yaşa teyze demek bu yüzyılda büyük saçmalık

İnsan ağzıyla demese de gönlünden geçiyo bazı şeyler. Kimsenin yarası olmamak lazım. Senin öylesine söylediğin bi şey karşındakini gecelerce ağlatabilir. Kalp kırmaktan korusun Allah bizleri. Tamiri olmayabiliyor. İstemeden de olsa kırdığım kişinin ahı benden çok acı bi şekilde çıktı mesela. İlahi adalet yerini buluyor

Back
X