Siteye üyeyim ama bir türlü yazamadim bunca zaman.Esiminde benimde ikici evliligimiz.Sevdik herseye ragmen -ailelere-evlendik.Hersey cok iyiydi, cok mutluydum taki gecen yila yakin.Bu arada 5 yillik evliyiz.4 yasinda bir cocugumuz var.Sorun gecen yil esimin is nedeniyle arkadasiyla sehir disina gitmesiyle basladi.Esimin arkadasi evlilik sitelerine takiliyordu esimde bana bunu soylemisti.Insallah iyi bir kismet bulur ana yok baba yok yazik demisti.Bende sen de ona uyma bak olan bize olur sevmedim bu isi demisti.Aradan zaman gecti bir gece esimin whatsaap resminin gece degistigini fark ettim bizim resmimiz yerine cocugumuzun resmini koymus.Gece 4 e kadarda yazismis.Sabah olunca konustuk sordum oda özledim oylesine koydum dedi.Eve geldi teli hep ortada durur onun bakarken bir resim gordum biraz didikleyince whatsaapi silmis geri indirdim hemen kadinin profilini gordum ve aradim kadin cikti bu telefonla kiminle konustunuz dedim.oda esimin adini soyledi.sok oldum gittim onu kaldirdim ve sordum inkar etti resimdeki kadinada arkadasim siteden bulduda yazistilar bende net oldugu icin dedi.Inanamadim ve kadina onun yaninda telefon ettim konustugunuz adami tarif edin evliligim icin lütfen dedim.Kaidin tarif etti bu hala inkar ediyor derken ben esimin resmini yolladim ve hersey ortaya cikti.Bu malmis yazisan.Daha sonra kadin bana yazistiklari mesajlari yolladi bu atmista atmis.Isadamiymis vs.........
Kadin hic gorusmediklerini ama 2 gun yazistiklarini soyledi.Biz birbirimize girdik.Ona gore bu aldatma degildi iste arkadasi bu kadini ayarlayamayinca guya erkekligini gostermis.Ona gore esseklikmis. evi terkedip bir arkadasa gittim.Defalarca ozur cocuk var birde ikinci evlilik derken barisip eve geldim. bu olay uzerinden 1 yil gecti esimi hep kontrol ettim ama birsey bulamadim.Her kavgada bu olayi cikartip yuzune vurdum.Bana ben unutmak istedikce yuzume vurup hatirlatman biktim diye kac kere ayrilma noktasina geldik.Seni sevmesem giderim diye laflar etti.Cocuguna evine cok bagli bir adam.Para pul esirgemez niye aldin demez.
Su an kavgali degiliz hatta eskisi kadar hatirlatmiyorum bile son iki aydir kavgalarda.Ama aklimdanda cikmiyor bu olay.Cok aptalca biliyorum ama sizlerede yazip rahatlayip fikir almak istedim gecte olsa.Zaman gecsede sindirilmiyor hep bir acaba kaliyor akilda.
Bu cesareti nasil bulup yazdim onca tanidigim varken bu sitede inanin sasiridim kendime.
iyi pazarlar
Kadin hic gorusmediklerini ama 2 gun yazistiklarini soyledi.Biz birbirimize girdik.Ona gore bu aldatma degildi iste arkadasi bu kadini ayarlayamayinca guya erkekligini gostermis.Ona gore esseklikmis. evi terkedip bir arkadasa gittim.Defalarca ozur cocuk var birde ikinci evlilik derken barisip eve geldim. bu olay uzerinden 1 yil gecti esimi hep kontrol ettim ama birsey bulamadim.Her kavgada bu olayi cikartip yuzune vurdum.Bana ben unutmak istedikce yuzume vurup hatirlatman biktim diye kac kere ayrilma noktasina geldik.Seni sevmesem giderim diye laflar etti.Cocuguna evine cok bagli bir adam.Para pul esirgemez niye aldin demez.
Su an kavgali degiliz hatta eskisi kadar hatirlatmiyorum bile son iki aydir kavgalarda.Ama aklimdanda cikmiyor bu olay.Cok aptalca biliyorum ama sizlerede yazip rahatlayip fikir almak istedim gecte olsa.Zaman gecsede sindirilmiyor hep bir acaba kaliyor akilda.
Bu cesareti nasil bulup yazdim onca tanidigim varken bu sitede inanin sasiridim kendime.
iyi pazarlar