Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görümceyle mesafeli olacaksın
hatayı başta yapmışsın
neden buluşmasına yardım ettinki:26:
kimseye fazla yüz vermeye gelmiyor canım biz 3sene kardeş gibiydik sonra gitti beni abisine ispiyonladı inanamadım o günden beri konuşmuyoduk onunla 6ay falan yani hiç konuşmadık 2aydırda o yanaşıyo ben konuşsamda soğuğum yeri gelince lafı konduruyorum
bizde öyle işte 3 4 yıldır aramızdan su sızmıyordu güveniyordumda abisine yalan söyleyene dekeşin ne diyor bu duruma peki? benimki kardeşine laf ettirtmez ki mecbur iyi anlaşacakmışız kardeşide evime istediği zaman gelir gidermiş ben huzurmu bozmadıgı sürece basımın üstünde yeri var ama fazlasını bekleme dedim neymiş o kardeşiymiş yanlıs bişeyde yapmamışmş istediği zaman gelirmiş
( nasıl düzeltecem benimki onuda bilmiyorum ki artık ...
ben biraz dediğim dediktirim eşim bana baskı yapamaz o yüzden iyi geçiniceksin falan diye ne gerekti sölüyorum kızıyo içinden biliyorum ama yapıcak bişey yok kendi kaşındı eşim susmayı tercih ediyo karışmıyor bize ben şimdiki samimiyetine de inanamıyorum yaptığı yüzünden açık aramak için yaklaşıyo gibi geliyor bana o yüzden yüz vermiyorum
Yani insana teyzesi, kuzeni boyle yaparsa biz ne yapak bilemedim ya![]()
teyzem yanı kaynanacıgım bilse zaten kocamı bana karsı doldurdugunu beni savunur yada hak verirmi ondan bile emin değilim sanıyorum vermez ... eltimle olan sorunlarda da hep benim alttan almam gerektiğini savunmuştu sorun cıkaran bendim ona göre gelini müthiş bir oyuncu cünkü ....
Peki siz onun yegeni oldugunuz icin, nazinin size gectigini dusunerek size biraz daha fazla yukleniyor olabilir mi ? Yani diger eltinizin aklina karpuz kabugu dusurmemek icin.
kardeşim diyordum yani çokta iyi anlaşıyorduk fakat eşim haklıydı kaynanam kayınbabamdan gizliydi bu öğrenirlerse eşim kötü olucaktı buna dur deyincede köpürdü bu oyunu oynadı mesafeli olcam tamamda geliyor kız alt katımda oturcak ve sürekli görücem eşimlede zaman geçirmek isticek benim basıma bela olcak sanki yine((
önce biraz sakin ol
şuan sen kızın işine gelmiyorsun seni kullanamıyor
tamam abisiyle vakit geçirmek isteyecek normalde
sen yanlarında bulunmazsın
işin olur hasta olursunonlar abi kardeş ne yaparlarsa yapsınlar
en fazla bigğn akşam yemege çagırırsınonda da hoşgeldin güle güle dersin olur biter
![]()
aynen öyle canım çok dogru bir tespit şuan beni kullanamıyor... peki ya eşim bahane uydurarak yanlarında olmak istemediğimi anlarsa ne olacak? ki eminim gerçekten rahatsız bile olsam şu an kardeşinden hiç haz etmediğimi bildiği için yanlarında olmadıgımı düşünecek ... onla aynı ortama girdiğimde nasıl davransam hiçmi konusmasam yüzmü vermesem yada eşimi gerçekten sucsuz olduguma nasıl ikna etsem?
eşin ister inansın ister inanmasın suçsuzsun
bunu önce sen kabul et
o zaman eşine deki kardeşine al gezmeye gidelim de(bunu eşine söylerkende bunu görümcen için degil eşin için yaptıgını hissettir)
elinden geldigince mecbur kalmadıkca görümceyle muhattap olma
eşimin kardeşinden bende haz etmemo da bende etmiyordur eminin duygular karşılıklıdır
gerekmedikçe muhattap olmayız
ben ona laf sokarım o dinlerama hiç bi zaman tartışmayız
taktik bu![]()
ayy yüzünü bile görmeye tahammülüm yok birde ben mi dicem gezelim beraber diye :s
muhatap olmayı bende düşünmüyorum mesafemi korurum ama eşimi kendime nasıl çekicem bilmiyorum deselerki karının gözleri kırmızı ona bile inanır okadar bağlı ki ailesine inanılmaz bişey .... tartışırsamda suclu cıkacagımı biliyorum yani bu yüzden tartışmam :) yaptıgım tek sey trip atmak ondan sonra dayanmıyor özür diliyor eşim benden ama sonuc desen değişmiyor ....