atmasını istemiyorum🙄

Tamam insanlar arkadaşlarıyla iyi kötü günlerini paylaşır,fikir ister, derdini mutluluğunu paylaşır da bu kadar abartılmaz.
Bilmem kaç tane elbise yorumlayacak kadar vakti olmayabilir insanın.
Kıskançlıkla alakası olsa sorgulayıp,konu açmazdınız ben kıskançlık hasetlik falan olduğunu düşünmüyorum.
Sizin iyi kötü mutsuz ilişkiler yaşadığınızı biliyordur ya da enerjisinden anlaşılır bir insanın.
Israrla üst üste fotoğraf atmak,üzmeye çalışmak da bana iyi niyetli gelmiyor.
Yakın bir arkadaşım gelinliği için fikir istemişti benden.Zamanım kısıtlıydı.Fotoğraf yorumlamak yerine gelinlik bakacağı mağazayı öğrenip yanına gitmiştim.Onun heyecanını görmek tatlı telaşlarını görmek beni çok mutlu etmişti.
Israrla fotoğraf atsaydı biliyorum,bunalırdım.😅
Okadar çok kıyafet bak,dene,yorum iste falan bence görgüsüzce.
Bu saatten sonra atmaya devam ederse de artık sıkıldığınızı açıkça söyleyin çünkü bence yeteri kadar fikir istemiş sizden.

İnşallah tatmin edici bir ilişki,evlilik yaşarsınız.Ben sizi anladım,dilerim herşey gönlünüzce olur.
Önce bir sosyal medya platformundan eski sevgilimin eski sevgilisinin nişanını atmış. Cevap vermedim görüldü bile atmadım.
Şimdi de eski flörtümün nişanını atmış başka mecradan. Kafamda mı kuruyorum ama zırt pırt atacak mı böyle cidden. Açıkça söylesem bu sefer kıskandı olacak.

Önce bir sosyal medya platformundan eski sevgilimin eski sevgilisinin nişanını atmış. Cevap vermedim görüldü bile atmadım.
Şimdi de eski flörtümün nişanını atmış başka mecradan. Kafamda mı kuruyorum ama zırt pırt atacak mı böyle cidden. Açıkça söylesem bu sefer kıskandı olacak.
Sizi üzmeye çalışıyor başka türlü eski ilişkilerinizin yeni ilişkilerini neden gözünüze sokmaya çalışsın ki??
Bence bu saatten sonra görüldü atmamaya devam edin,umrunuzda olmadığını bilsin.

ya bana kızanlar oldu ama ben gerçekten bilerek yaptığını düşünüyorum.
Arkadaşınız iyi niyetli değil ve bilerek yapıyor sizi kaşımak için .

28 yaşında bir insanın eski flörtünü, sevgilisini görünce hatta gelinlik görünce üzülmesi normal mi?
arkadaşınızın size atmasından bağımsız söylüyorum bunu, arkadaşınız iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemem orasını,
sizin bu kadar üzülüp kahrolmanız normal mi diye soruyorum.

28 yaşında bir insanın eski flörtünü, sevgilisini görünce hatta gelinlik görünce üzülmesi normal mi?
arkadaşınızın size atmasından bağımsız söylüyorum bunu, arkadaşınız iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemem orasını,
sizin bu kadar üzülüp kahrolmanız normal mi diye soruyorum.
bi şeye üzülmenin normali anormali nasıl oluyor ben bilmiyorum şahsen. duygularım için özür mü dilemeliyim? 28 yaşındayım ve ilişkilerim yolunda gitmedi bu sebeple yalnız hissettiğim bir dönemdeyim. zırt pırt eskilerin nişanını görmek istemiyorum haliyle.

bi şeye üzülmenin normali anormali nasıl oluyor ben bilmiyorum şahsen. duygularım için özür mü dilemeliyim? 28 yaşındayım ve ilişkilerim yolunda gitmedi bu sebeple yalnız hissettiğim bir dönemdeyim. zırt pırt eskilerin nişanını görmek istemiyorum haliyle.
İlişkilerim yolunda gitmedi diye gelinlik görünce üzülmeniz, düğünlere dahi katılmak istememeniz sağlıklı bir ruh hali değil evet, umarım bir an önce kurtulursunuz bu melankoliden, yoksa daha çok üzer sizi gelinlik giyenler.

evet ve ben giyemedim :D
kutsal görmüyorum ama sevdiğim biriyle hayatımı birleştirebilmiş olmak isterdim. Bir de muhabbetler hep düğün nişan üzerine olmaya başladı haliyle insanlar evleniyor. ben biraz dam üstünde saksağan gibi kaldım ortamlarda
gelinlik giymek bir başarı değil ki evliliği sürdürebilmek önemli seninde nasibin bir gün çıkar karşına çok kasıyorsun bazı şeyleri cidden bu kadar kaygı fazlaa.. Olayları akışına bırak sal birazz

Back
X