Karmakarışığım..

Araftaki35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
373
109
103
36
Merhabalar eski konumdan bilenler vardır 1 sene önce eşimin alkolik olması sebebiyle baba evine dönmüştüm.
Açılan davada eşimin boşanmak istememesi sebebi ile dava tarihi ertelenmisti bu süreçte (son 3 aydır) eşim tamamen alkolü bırakmasana büyük aşama kaydetmiş gun icinde defalarca arayıp ilgilenmiş ve düzelme göstermişti.bense artık ondan umudu kesmiş hatta 2 ay önce biri ile tanıştım.ilk başta gelgitlerle 3 4 kez konuşmak istemediğimi söyleyip sonra bana iyi geldiğini hissedip tekrar görüşmeye devam ettim.bosanmadigim için hala kendimi suçlu hissediyorum sanki aldatıyor gibi.bi tarafım çok yanlış olduğunu söylerken bir diğer tarafım yıllardır hissetmediğim o duygulara yenik düşüyor..
Eşime karşı güzel olan anılara duyduğum minnettar baska birşey hissetmiyorum ama dava bitmeden ve daha hazır olmadan kafamı toplamadan yeni bir ilişki doğru mu bilemiyorum.belki de dava yıllar sürecek.sizce nasıl bir yol izlemeliyim degerli düşüncelerinizi bekliyorum ?

Dava bitsin bir kafanızı dinleyin. Eğer karşı taraf seviyorsa bekler...
Hiç iletişim kurmadan bekler mi bilmiyorum ama zaten ilişki derken cinsellikten bahsetmemistim öyle birsey zaten mümkün değil dava bitmeden.ama haklısınız kafamı dinlemeden biriyle tanışmamalıydım.nasil oldu bende anlamadım.sanirim son 3 4 yıldır eşimden kopmamdan düştüğüm boşluk yüzünden oldu.

haklıyken haksız duruma düşürmesin sizi bu görüşme. bir de kendiniz diyorsunuz, boşluk sebebiyle oldu muhtemelen diye. yani büyük oranda doğru kişi o değil.
bence bir geri çekilip dinlenin. davanız bitsin, kurtulun.
sonra eminim gönlünüze göre biri çıkar.

Davanız bitsin ondan sonra dinleyin kalbinizi, aklınızı.
Sevmek sevilmek herkesin hakkı. 5-6 sene süren bir dava değil sonuçta. Siz de karşı taraf da bekleyebilirsiniz.
Peki boşanmak istemezse dava red edilirse 3 sene sonra tekrar dava açma hakkım varmış bu doğru mu bilginiz var mı?
Evet dava bitmeden yaptığım yanlış.sanirim mutluluğu sevilmeyi özlemişim ama bu duyguları yanlış zamanda yaşamaktansa doğru zamanı beklemeliyim.

Merhabalar eski konumdan bilenler vardır 1 sene önce eşimin alkolik olması sebebiyle baba evine dönmüştüm.
Açılan davada eşimin boşanmak istememesi sebebi ile dava tarihi ertelenmisti bu süreçte (son 3 aydır) eşim tamamen alkolü bırakmasana büyük aşama kaydetmiş gun icinde defalarca arayıp ilgilenmiş ve düzelme göstermişti.bense artık ondan umudu kesmiş hatta 2 ay önce biri ile tanıştım.ilk başta gelgitlerle 3 4 kez konuşmak istemediğimi söyleyip sonra bana iyi geldiğini hissedip tekrar görüşmeye devam ettim.bosanmadigim için hala kendimi suçlu hissediyorum sanki aldatıyor gibi.bi tarafım çok yanlış olduğunu söylerken bir diğer tarafım yıllardır hissetmediğim o duygulara yenik düşüyor..
Eşime karşı güzel olan anılara duyduğum minnettar baska birşey hissetmiyorum ama dava bitmeden ve daha hazır olmadan kafamı toplamadan yeni bir ilişki doğru mu bilemiyorum.belki de dava yıllar sürecek.sizce nasıl bir yol izlemeliyim degerli düşüncelerinizi bekliyorum ?
Eşinize söyleyin hayatıızda başka biri olduğunu artık umudunu kessin. Düzelmeye falan çalışmasın

halen evlisiniz, ve baskasiyla görüsmeniz kesinlikle yanlis bence. esiniz bir seyleri düzeltmeye calisirken. siz hakliyken hakksiz duruma düsürüyorsunuz kendinizi. keske bukadar acele etmeseydiniz. bir anlik gaflet oluyor böyle hatalar.

bosanmakta kesin kararli misiniz?

hazır olmadan kafamı toplamadan yeni bir ilişki doğru mu

Tabii ki de doğru değil.

Boşanma aşamasındasınız ama birlikte yaşamıyorsunuz neticede bağlarınız kopmuş ve eski eş boşansa boşanacaksınız zaten uzatan kendisi o yüzden herhangi bir aldatma olayı söz konusu değil bence fakat madem bu kadar gel-git yaşıyorsunuz neden hemen bir ilişkiye başlama kararı verdiniz ki? Bir durun bakalım, bence hele bir boşanın. önce kurtulmak istediğinizden kurtulun ondan sonra yeni bir sayfa açarsınız.

Eşinize söyleyin hayatıızda başka biri olduğunu artık umudunu kessin. Düzelmeye falan çalışmasın
Düzelmeden kastım günde 70 lik rakı ve 10 bira içerken şimdi sadece 10 bira yada 70 lik içiyor ailesi ile çok sorunlar yaşamama rağmen hala bana onları savunuyor görüşmeye zorluyor..
Yani buna düzelmek demeyelim de göstermelik diyelim.
Tanışma konusunda ise şuan zaten görüşmeme kararı almışken eşime söyleyip davayı uzatamam.

Tabii ki de doğru değil.

Boşanma aşamasındasınız ama birlikte yaşamıyorsunuz neticede bağlarınız kopmuş ve eski eş boşansa boşanacaksınız zaten uzatan kendisi o yüzden herhangi bir aldatma olayı söz konusu değil bence fakat madem bu kadar gel-git yaşıyorsunuz neden hemen bir ilişkiye başlama kararı verdiniz ki? Bir durun bakalım, bence hele bir boşanın. önce kurtulmak istediğinizden kurtulun ondan sonra yeni bir sayfa açarsınız.
Beni anladiginiz için teşekkür ederim.
Bir tarafım yanlış olmadığını söylüyor derken bunu kastetmiştim bağlar koptu aldatma söz konusu zaten değil sadece içim rahat değildi.icimin rahat olmayacağı bir ilişkinin temelleri de zaten sağlam kurulmaz.
Öncelikle davamı sonuçlandıracağım.tesekur ederim.

Aman dıkkat dava devam ederken mail mesaj foto ...vb. elıne koz vermeyın haklıyken haksız duruma dusersınız vallahı sız ona tazmınat odeyecek duruma bıle dusururler sızı

Aklı başında bir adamın boşanma aşamasındaki bir kadın ile flört etmeyeceğini düşünüyorum. Muhtemelen duygusal boşluktasınız ve ilgileniyor olması size iyi geliyordur. Ancak yüksek ihtimalle yanlış insan, yanlış tanıyorsunuz. Şu an sizin için uygun bir dönem değil.

Ayrıca, boşanma aşamasında bu tip birliktelikler dava sürecini olumsuz etkiliyor. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Burada görmüştüm yine, adamın ailesinden birileri kadına yakınlaşıp böyle mesajlar vs attırıp bunu delil olarak mahkemeye sunmuştu. Bilginiz olsun.

Düzelmeden kastım günde 70 lik rakı ve 10 bira içerken şimdi sadece 10 bira yada 70 lik içiyor ailesi ile çok sorunlar yaşamama rağmen hala bana onları savunuyor görüşmeye zorluyor..
Yani buna düzelmek demeyelim de göstermelik diyelim.
Tanışma konusunda ise şuan zaten görüşmeme kararı almışken eşime söyleyip davayı uzatamam.
Adı düzeltmek yada göstermelik herne ise sonuç itibari ile bir çaba içerisinde. Kesin bir dille hayatınızda başka biri olduğunu söylerseniz oda bu çabadan vazgeçer, sizden ümidini keser ama dediğiniz gibi görüşmeme kararı aldıysanız zaten söylemenize gerek yok.

Pratikte bitmiş evlilikler de sadece prosedürlerden ötürü kağıt üzerinde evliyiz diye Mahkeme bitene kadar rahibe gibi etrafa karşı kapanmalıyız mantığı bana çok Düz ve saçma geliyor.

Ancak dediğim gibi kafa, davranış olarak tamamiyle bitirmişseniz biriyle görüşmen ekstrem bir olay değil lakin senin durumunda daha eşinle bile iletişimi kesmeyip halen konuştuğun için yanlış bir davranış oluyor bana kalırsa...
O yüzden boşanmayı bekle hatta mümkünee boşanınca bile biraz tatil yap uzak dur erkeklerden...

Back
X