iyi geceler herkeze.. içimi dökmek istiyorum belki yardımlarınız rahatlatır bir nebze .. o kadar mutsuzumki sebep ne bilmiyorum en büyük etken sözlüm onuda biliyorum. yaklaşık 1 ay önce 3 günlük bir ayrılık yaşadık. şiddetli bir kavga sonucu önce ben sonra o ayrılalım dedik. ben pişman oldum sarıldım falan ama o artık çok bunaldığını sürekli mutsuz etmeye uğraştğımı söyledi. herneyse barıştık ama bi türlü eskisi gibi olamadık şuan aramızda hiçbişe yok normaliz ama o eski biz yok. daha dün herşeyi tüketmememizi evliliğe ne kalcağını söyledi. her konuda böyle cinsellikten bile soğuttu beni şimdide neden istemiyorsun oldu. daha deminde arkaşlarıyla içimi döküyorum dedi.arkadaşları bu yaşta neden böyle ciddi şeylerle uğrasıyorsun diyormuş (24 yaşı). bu daha yenimi aklına geldi en acısıda bana ahmete içimi dökebiliyorum belki bigün sanada dökerim diyo. ben bukadar uzak oldğumuzu bilmiyordum gerçekten. gerçekten tükettikmi dersiniz bişeyleri ? daha 1.5 senede? aranızda benim gibi uzun bi ilişkisi olupta aynı durumları yaşayan varmı. yada ne yapmam gerekir sizce? mutlu değilim onun bu uzaklığına farklılığına alıştığım eski insanı istiyorum böyle bende bambaşka birine dönüşüyorum..