karmakarışığım:(

hep baskalarının bu tarz yazılarını okur cokta kızardım boyle dert yananlara aslında herzaman herkese söylediğim bir söz vardı bir konu hakknda herhangi bir tecrüben yoksa düşüncen yada görüşünde olmamalı ben tam olarak bunu yapmıstım.3 sene önce biriyle beraberdm.cok sevıyorduk ıkımızde ama aıleme daha cok önem verıyordum ve onları karsıma alamadım aılem ıstemediği için büyük zorlukla ayrıldık aylarca kopamadık ama bıttı sonra eşimle görüşmeye basladık 2 yıldır evlıyız oncelerı pek birsey yoktu evlendıkten snra ılk zamanlardan ıtıbaren ona özlem duymaya basladım.bıryere gıttıgımzde yada bısey yaparken hep onunla yasadklarmız anılarımız geldı gozumn onune hep ruyalarmda gordum.cok yalvardım Allaha dua ettım hayırlısı olanı eyle hakkımda dedım unutym onu dedım olmadı evlılıgımn 2.yılını kutladım ama hala aklımda o var.süürekli internetten sadece bır tek resmını gormek ıcın arattm.bulamadım ama hıc vazgecmedm bugun yıne aradm kardesının sayfası sayesnde buldum.hala aynı ben yokum ama sayfasnda hep benım cektıgım resımler var hala herhangı bır ılısksı yok.resmını gorunce ıcım kaynar su dokulmus gıbı oldu elım ayagım bosaldı bu seklde nasıl yasıycam unutamıorm eşım evlat ıstıyor 1,5 yıldır olmuyor ıkımızdede hıcbır sorun yok dusunuorm hergece acaba hayırlsı olmayacak kadermz böyle deıldemı evlat vermıyor bıze rabbım.bunu hıc esıme soyleyemmedm ne yapacagım blmıyorum.cok uzun yazdım bılıyorum ama benım durumumda olanınız ıyı veya kotu yorumu olan herkesten bır cevap beklıyorum.kendı kendıme bır cözum bulamadım.yardım edin:(
herşeyde bir hayır vardır ben sevindim açıkcası bebeğinizin olmamasına çünkü o yavruyada yazık sevmediğin bir adamdan çocuk yapsan çocuğa ne hayrın olucak adama ne hayrın olucak bence iyi düşün karar ver istemiyorsan kocandan boşan çünkü böyle bir evliliği olan birinin çocuk yapması yuvayı kurtarmaz daha çıkmaza sokar ozaman çık işin içinden arkadaşım kısacası ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin

kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden evliliğim bitti ve inanın bana size diycek laf bulamıyorum
ben eşimle ilk tanıştığımda başka bir kız arkadaşı daha varmış bilmiyordum uzun bir süre her ikimizide idare etmiş her neyse çok uzun bir flört döneminden sonra (nişanlılık dahil 11 yıl) evlendik her şey mükemmel gidiyordu bir oğlum oldu evlendikten 2,5 yıl sonra neyse onun ailesi yüzünden sorunlar yaşadık boşanma aşamasına geldik hatta mahkeme bile oldu ama dava kesinleşmedi sonra tekrar birleştik ve her ne hikmetse o eski sevgili çıktı meydana oda evlenmiş onunda bir oğlu olmuş eşinden ayrıldımı ne oldu bilmiyorum o güne kadar normale dönen hayatımız cehenneme dönmeye başladı nemi oldu eşim gitti imzayı attı resmen boşandık şimdi eski sevgilisiyle beraber bense tek başıma bir çocuk büyütmeye çalışıyorum şu an oğlum 3 yaşında 7 ay oldu ayrılalı diyorum ki ahım elbet tutar.
geçmiş geçmişte kalmıştır yada kalmalı madem hep aklınızdaydı evlenmeseydiniz sakın şahsınıza almayın bu konuda tutamıyorum kendimi eşnize haksızlık ediyorsunuz kimseninm hayatını etkilemeye hakkınız yok
okuduklarıma cok uzuldum cok kotu bi durum allah yardımcınız olsun ama sizce suclu eşinizin eski sevgilisimi ? eşiniz çok saglam bi pabuç olsaydı o kadın istediği kadar ortaya cıksın kendını paralasın haddini bildirip etrafından def ederdi . belliki bu gunu beklıomus dısarda mılyonlarca kadın var adamın karakteri belli eskı sevgilisi olmasa baska biri cıksa onlada olcak yapıda bi insanmış belliki . ben o kadında hiç suç bulmuorum eşiniz sizi sevse ve o minicik cocuguna deger verseydi yuvasını yıkıp gitmezdi pislik herif .. Hz.muhammed ''unutmayın yaktıgınız can kadar canınız yanacak ve üzdügünüz kadar üzüleceksiniz..'' demiş, kimsenin ahı kimsede kalmaz içini ferah tut allahım sanada bebişinede yardım etsin :16:

konu sahibeciğim sana gelince eskiyi unutamadıgından deil su an eşinle sorunlar yaşadıgın için sana guzel gelıo eskiler.. şunuda bilmen lazım evlilik sevgililik donemıne benzemez su an eşinle her evlılıkte yasanan sorunları yasıyorsunuz elbet yoluna girer şu an özluorum dediğin kişi Bİ YABANCI ve bi yabancıyla kıyasladıgın kişide ne kadar kötü olursa olsun KOCAN HAYAT ARKADAŞIN DİĞER YARIN .. bunları bi düşün istersen . batan gemiyi ilk fareler terk edermiş sorun yasadıgında elin adamını aklına getirecegıne eşini karsına al guzelce konus evliliğini yuvanı kurtarmaya bak. nasıl vicdanın el verio? empti yap biraz , ya eşin senin her hatandan en ufak yanlısında baska bi kadını eskı sevgılısını hayal etseydi ? X olsa böle yapmazdı surda onla gezmıstık soleydı boleydı..onun fotolarına baksaydı ? ne hissederdin bi düşün elini vicdanına koy begenmedıgın yonleri varsa konus tatlı dil yılanı bile deliğinden cıkarır. alınma sana kızmıyorum asla seni yargılamıorumda ama su anlattıklarınla ne kadar kötü olursa olsun bence eşini asla haketmıyorsun silkelen kendine gel arkadaşım:50:

N'oldu çivi çiviyi sökmedi mi? :47::47:

Yazıktır, günahtır evlendiğiniz adama bunu nasıl yaptınız?

Unutamıyorum dersiniz anlarım ama ne bu başkalarının günahına girmekteki ısrarınız siz ve sizin gibilerin?

Allah acımış evlendiğin adamcağıza da size bir evlat vermemiş. :kkk::kkk:

Yazık olurmuş o masum yavruya da Allah korumuş!!!

Boşan kardeşim sen boşan.Aklındakine git bakalım kabul edecek mi seni, dene bunları ki aklında kalmasın.Sonra da dünyanın kaç bucak olduğunu anla düzgün bi hayat kur !

pardonda arkadaslar ya ben kendimi anlatamıyorum yada konu ya giren sadece ilk yazdığımı okuyor.benim amacım eşimden bosanıpta eskiye donmek değil mutsuzum bu mutsuzlukta beni başka özlemlere sürüklüyor.hepinizin dediği gibi bu konuda en çok ve sadece eşime yazık.bende bunun için savaş veriyorum onun beni sevdiğini bildiğimden gayret ediyorum unutmaya evlenirken eski sevgilim yoktu aklımda sevmeden evlenmedim eşimle ama benim onu düşündüğüm kadar onun da beni düşünmesini istiyorum.sadece sevgi değil biraz hosgörü biraz anlayıs istiyorum.benimde bir insan olduğum hatırlansın.evliysek bize biraz müsaade edilsinde evliliğimizi yasayalım.bu bizim elimzdeysede ben elimden geleni yapıyorum.ama aynını eşimden de beklıyorum olmuyor bu beklentilerim bosa cıktıgında düşünüyorum öyle olsaydı böylemi olurdu diye kuruyorum kafamda evet yaptığım hata evliyken bu tarz düşüncelere kapılmak bencede ayıp günah ama tek suçlu benmiyim.tabii sürekli böyle tartışma halinde değiliz ama eşimede söylüyorum ben her tartısma her olay yasanıyor bitiyor ama söylenenler yasananlar cıkmıyor aklımdan unutamıyorum.birikdikce birikiyor.gittikçede gücümü tüketiyor.eşimle çözüme kavusturmak için konusmak istediğimde de ya dik baslı oluyorum ya herseye cevabım var oluyor yada fesat oluyorum.boyle oldukcada konusmuyorum sadece susuyor ve aglıyorum.

hep baskalarının bu tarz yazılarını okur cokta kızardım boyle dert yananlara aslında herzaman herkese söylediğim bir söz vardı bir konu hakknda herhangi bir tecrüben yoksa düşüncen yada görüşünde olmamalı ben tam olarak bunu yapmıstım.3 sene önce biriyle beraberdm.cok sevıyorduk ıkımızde ama aıleme daha cok önem verıyordum ve onları karsıma alamadım aılem ıstemediği için büyük zorlukla ayrıldık aylarca kopamadık ama bıttı sonra eşimle görüşmeye basladık 2 yıldır evlıyız oncelerı pek birsey yoktu evlendıkten snra ılk zamanlardan ıtıbaren ona özlem duymaya basladım.bıryere gıttıgımzde yada bısey yaparken hep onunla yasadklarmız anılarımız geldı gozumn onune hep ruyalarmda gordum.cok yalvardım Allaha dua ettım hayırlısı olanı eyle hakkımda dedım unutym onu dedım olmadı evlılıgımn 2.yılını kutladım ama hala aklımda o var.süürekli internetten sadece bır tek resmını gormek ıcın arattm.bulamadım ama hıc vazgecmedm bugun yıne aradm kardesının sayfası sayesnde buldum.hala aynı ben yokum ama sayfasnda hep benım cektıgım resımler var hala herhangı bır ılısksı yok.resmını gorunce ıcım kaynar su dokulmus gıbı oldu elım ayagım bosaldı bu seklde nasıl yasıycam unutamıorm eşım evlat ıstıyor 1,5 yıldır olmuyor ıkımızdede hıcbır sorun yok dusunuorm hergece acaba hayırlsı olmayacak kadermz böyle deıldemı evlat vermıyor bıze rabbım.bunu hıc esıme soyleyemmedm ne yapacagım blmıyorum.cok uzun yazdım bılıyorum ama benım durumumda olanınız ıyı veya kotu yorumu olan herkesten bır cevap beklıyorum.kendı kendıme bır cözum bulamadım.yardım edin:(

İçinin eriyeceğini bile bile neden resmini hiç VAZGEÇMEDEN arattın ?

Keşke kalben kopamadığınız biri varken bir evlilik yapmasaydınız:50: Çok üzüldüm, zira epey zor bir durum...
2 yıl fazla bir zaman değil...Ben ayrılmanızı önereceğim...Çünkü mutlu değilsiniz...Mutlu olabileceğinizi de sanmıyorum...Aşk yok çünkü...
Çocuk kesinlikle düşünmeyin bu noktada...
Allah yardımcınız olsun..

Back
X