hep baskalarının bu tarz yazılarını okur cokta kızardım boyle dert yananlara aslında herzaman herkese söylediğim bir söz vardı bir konu hakknda herhangi bir tecrüben yoksa düşüncen yada görüşünde olmamalı ben tam olarak bunu yapmıstım.3 sene önce biriyle beraberdm.cok sevıyorduk ıkımızde ama aıleme daha cok önem verıyordum ve onları karsıma alamadım aılem ıstemediği için büyük zorlukla ayrıldık aylarca kopamadık ama bıttı sonra eşimle görüşmeye basladık 2 yıldır evlıyız oncelerı pek birsey yoktu evlendıkten snra ılk zamanlardan ıtıbaren ona özlem duymaya basladım.bıryere gıttıgımzde yada bısey yaparken hep onunla yasadklarmız anılarımız geldı gozumn onune hep ruyalarmda gordum.cok yalvardım Allaha dua ettım hayırlısı olanı eyle hakkımda dedım unutym onu dedım olmadı evlılıgımn 2.yılını kutladım ama hala aklımda o var.
süürekli internetten sadece bır tek resmını gormek ıcın arattm.bulamadım ama hıc vazgecmedm bugun yıne aradm kardesının sayfası sayesnde buldum.hala aynı ben yokum ama sayfasnda hep benım cektıgım resımler var hala herhangı bır ılısksı yok.resmını gorunce ıcım kaynar su dokulmus gıbı oldu elım ayagım bosaldı bu seklde nasıl yasıycam unutamıorm eşım evlat ıstıyor 1,5 yıldır olmuyor ıkımızdede hıcbır sorun yok dusunuorm hergece acaba hayırlsı olmayacak kadermz böyle deıldemı evlat vermıyor bıze rabbım.bunu hıc esıme soyleyemmedm ne yapacagım blmıyorum.cok uzun yazdım bılıyorum ama benım durumumda olanınız ıyı veya kotu yorumu olan herkesten bır cevap beklıyorum.kendı kendıme bır cözum bulamadım.yardım edin