- 16 Eylül 2013
- 555
- 144
- 53
- Konu Sahibi Maria_Puder
-
eşim de farkında. şikayet etmem hiç annen böyle böyle diye.. eşim uyarır güzlce konuşur annesiyle. sonra yine aynı.Kayinvalidenizin bu yaklaşımlarını eşiniz nasıl karşılıyor? KV olmasa belki bukadar bunlamiycaksiniz.
İnşallah en kisa zamanda is sahibi olursunuzeşim de farkında. şikayet etmem hiç annen böyle böyle diye.. eşim uyarır güzlce konuşur annesiyle. sonra yine aynı.
balkonun şekline bile söyleniyor ben yaptım sanki. banyo çok küçükmüş. buna dır dır etti dün.
o olmasa evet bu kadar bunalmam ama maddi destek verdiği için susuyorum. işim olsaydı keşke
inşallah. çok bi şey istemiyorum ki sabit düzenim olsun. çok zengin olmayayım ama borçsuz yaşayayım.İş bulunca kayınvalide sorunun kalmayacak evet.
İş bulamıyorsun şuan.
Ama hayatın boyunca iş bulamayacak mısın düşünsene..
Herkezin sıkıntılı bir dönemi olur ve ferahlar, sende ferahlayacağına inan.
Haklısın bir nevi gebe kalıyorsun onlara.inşallah. çok bi şey istemiyorum ki sabit düzenim olsun. çok zengin olmayayım ama borçsuz yaşayayım.
zaten taşınma meselesi beni canımdan bezirdi. az değil 9 kere taşındık.
eşimin işi yüzünden bi düzen tutturamadık. şimdi buraya gelmişken , yerleşelim derken böyle birilerine muhtaç olmak çok üzüyor beni.
aynen bende yeteneksiz olduğumu düşünmüyorum. hepsi altından kalkabileceğim işler...Haklısın bir nevi gebe kalıyorsun onlara.
O da nazını çekeceğini düşünüyor işte.
Bak ben 1 yıl falan evde kaldım, bir süre iş aradım, yok aynen dediğin gibi nereye gitsem aramıyorlar ki yeteneksiz çalıştırılmayacak biri değilim.
Aynen senin gibi bazen sinirimden ağlıyordum, neyse artık umudumu kesmiştim eski şirketten aradılar, severler de beni.
Şuan iyi ki başka iş yerleri olmamış diyorum.
Emin ol bir hayır vardır ve bunu sen bilemezsin.
Bu durum hep böyle gitmeyecek, dua et bol bol ihmal etme
inşallah. teşekkür ederim.Umarım yakın zamanda bir iş bulur rahata erersiniz.
Yaa inan neredeyse benim durumumdasın. O zamanlar bizde eşimin abisinin evinde kirasız oturuyorduk. Kayınvalidem laf çarpıyordu şu şu iş beğenmiyorda bilmem ne diye. Yani nasılsa borç yok yatıyor modunda görüyordu beni.aynen bende yeteneksiz olduğumu düşünmüyorum. hepsi altından kalkabileceğim işler...
bi de beni sıkan şu son görüştüğüm şirket çok beğenmiştim. çok istedim çok da heveslendim. haber gelmeyince hayal kırıklığına uğradım. belki müdür bey hala dönmedi bilemiyorum ama bu iş olsaydı atanmış gibi sevinecektim
gencim, elim ayağım tutuyor çok şükür. görümcelerim keyfi olarak çalışmadığımı kayınvalidemin maaşına güvendiğimi düşünüyorlar.
inşallah bende senin gibi rahatarım bir gün.
eşim saolsun çalışmamı bile istemiyor ben halledicem bir kaç ay sık dişini diyor ama yapamam. madenci benim eşim. işçi değil ama maden işçisinden daha fazla sorumluluğu, yükü...Yaa inan neredeyse benim durumumdasın. O zamanlar bizde eşimin abisinin evinde kirasız oturuyorduk. Kayınvalidem laf çarpıyordu şu şu iş beğenmiyorda bilmem ne diye. Yani nasılsa borç yok yatıyor modunda görüyordu beni.
Bu daha çok yıpratıyor insanı. Eşim boşver annemin söylediklerini istersen hiç çalışma diyip yanımda olmuştu.
Senin eşinde destek değil mi. Boşver o zaman, inan şimdi diyorum ne diye üzülmüşüm, kısmetten öte yol yok.
Sen elinden geleni yapıyorsun işte başka yapabileceğin hiç bir şey yok! Üzülünce iş ayağına gelmeyecek bunu unutma.
ne gibi bir teklif ?Freelance iş teklifinde bulunabilirim ama, bilemiyorum.
evet gözümden kaçmış sanırım görmedim.Yazdınız da gözümden mi kaçtı acaba?
Neden bu kadar çok taşındınız, sürekli şehir değiştirdiniz?
Eşiniz ne iş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?