arkadaşlar, hayatımın şu döneminde kendimi karmakarışık hissediyorum. 36 yaşındayım. evliyim. 1 kızım var. 1 çocuk hatta 2 çocuk daha istiyorum. Aynı zamanda çalışmak da istiyorum. Tarih bölümünde doktora yapıyorum. Çok iyi düzeyde ingilizcem var. uzun bir süre ingiltere de yaşadım. Osmanlıca ve ingilizceyi iyi biliyorum. İyi ve varlıklı bir ailenin kızıyım. Eğitimime ve hayat standardıma uygun bir iş arıyorum; fakat bulamıyorum. ne yapsam olmuyor. Sıradan bir işi hem yaşıma hem eğitimime, hem de bu yaşa kadar aldığım kültüre yakıştıramıyorum. Diğer taraftan iş tecrübem olmadığı için, yaşım 36 olduğu için, nitelikli iş bulma konusunda çok geç olduğunu hissediyorum. Bazen, herhangi bir işe gireyim çalışayım diyorum. Sonra çocuk yapma planlarım aklıma geliyor, vazgeçiyorum. Arkadaşlar, bir yerden başlamalıyım. Fakat nereden? Lütfen bana bir akıl verin... Benim durumundaki bir insan için sanki çocuk doğurmak ve iş şu an itibariyle aynı anda olmayacakmış gibi görünüyor. hangisine öncelik vermeliyim, bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum