karmakarışık ilişkim ... :(

20 yaşındayım ama kendimi 40 hissediyorum

daha çok gençsin korkman normal

insanlar çok şeyler yaşıyorlar ve birşey olmuyor bu kadar korkman gereksiz o çcuk sana yaşadıklarınızı yol su elektrik olarak geri döndüremez çünkü kendi sağlığı açısından bu mümkün değil anlatabildim mi

asıl o korkar yani

herkes birşeyler yaşıyor tek yaşayan sen değilsin sevmiyorsan bırak

kendini değersiz hissettirecek hiçbir şeyi yaşatma kendine...

yoksa hep başkalarından saygı görmeyi umarsın ama göremezsin önce kendin kendine saygı duymalısın...

Ee kız birlikte olmadıgını söylemiş, neyi tartışıyoruz? :1:
Hem olsa bile kime ne ki, herkesin zarı kendine :51:

.

Görüp duyduklarımdan anladığım bir şey var ki,o da vakitsiz yaşanan cinsellik ilişkileri olumsuz etkiliyor.Burada üzerinde durmak istediğim nokta evlilik öncesi cinsellikten ziyade,oturmayan ilişkilerde yaşanan cinsellik.Konu sahibi arkadaş da dile getirmiş yaptığımdan utanıyorum diye.Utanılacak olan bir şey yok,sorun sevip sevmediğinden emin olmadığı birisi ile kendini paylaşmasi.Bekaret demiş arkadaşlar,sevdiği adamla ten çekimine karşı koyamayip bir seyler yaşayan kişi kötü kadın olmaz.Her önüne gelenle bunu yaşayan kişiye ancak önüne kötü sıfatını koyarak vasıflandirabilirsiniz.Kimse isteyerek kötü seyler yapmaz.Onları o yola iten bir sebep muhakkak vardır. Size gelince konu sahibi arkadaşım,sevmiyorsaniz ayrılın.Haysiyetli biriyse size zorluk çıkarmaz.Yavaş yavaş ayrılık sinyalleri verip nabzını yoklayın.Sonra hayatınıza devam edin.Bekaret yalnızca bedenle olmaz,ruhu pis olmasın insanın yeter ki.Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun. yorumunuzu defalarca okudum çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız

Sorun tamamen sizin kendinizi değersiz hissetmenizle ilgili,sevgilinizin size eskisinden daha az ilgi gösterdiğini hiç düşünmüyorum.

Sadece siz,hem kendinizin hem de sevgilinizin gözünde böyle biri gibi göründüğünüz utancıyla kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.

Sevgilinizin gözünde basit bir kız gibi görünmekten korkuyor olabilirsiniz ve bu düşünceler kendinize olan sevginizi ve saygınızı bitirmiş olabilir...

evet ya da sırf cinsellik yaşamanın verdiği suçlulukla (aslında suçluluk duymaması gerekir) sevgilisinden aşırı ilgi bekliyor olabilir.

Allah razı olsun. yorumunuzu defalarca okudum çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız

Simdi ihtimaller üzerinde düşünelim.Size zorla yapılmış bir şey söz konusu değil.Erkek arkadaşınıza şunu kabul ettirin:yaşanan cinsellik ikinizin de isteğiyle oldu.nasıl cinselliğe kendi iradenizle olur verdiyseniz ayrılık için de yine kendiniz düşünüp karar verdiniz korkunuz yok.Eğer yapılan şey yanlışsa birlikte yaptınız,niye yaptık dersiniz.Eğer doğruysa zaten sorun yoktur.Diğer bir ihtimal zorluk çıkarması.Sizi tanıyan ve ortak çevrenizin olduğu biri yanlış bir şey yaptığını düşünüyor ve sizi herkese söylemekle tehdit ediyorsa kendisi de yanar.Aptallık olur yani.Hiç sıkıntı yok bence.Içinizi ferah tuttun.

Canım bence azalan sadece onun ilgisi değil. Ayrıca olmuşsa olmuş ne var bunda? Yaşadığıun hiçbir şeyden pişman olma.
Senin de hakkın gözlerine baktığında içinin titrediği biriyle olmak. Gönül tabii ki ilk birlikteliğiyle evlenmek ister ama. Olmuyorsa, sende insansın senin de duyguların var. Yazık değil mi sana? Dolu dizgin aşk yaşarsın muhakkak başkasıyla. Bu arada çevremiz ortak demişin. Sen yaşadığın şeyi tek başına yaşamadın ki?? Bence düşünme bile.Hayatın tadını çıkart. Hayat bunları düşünerek zihnini yıpratmaya değmeyecek kadar kıymetli.

Neden yaşadıklarınız için pişmanlık duyuyorsunuz?
Siz bunları bu adamla yaşadığınızda 18 yaşınızı doldurmuş muydunuz? Evet.
Bunları sevdiğiniz biriyle mi yaşadınız? Evet.

Eee?
Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Siz böyle pişman falan olduğunuzu anlattıkça insanlar üstünüze gelirler. O sizin özeliniz. Kimse sizin cinsel yaşamınızdan sorumlu değil, olamaz, karışamaz.

Gelecek düşünmeniz, evlilik düşünmeniz de mühim değil. Sevdiyseniz ve yaşamak istediyseniz yaşarsınız. O sizin bedeniniz, sizin istekleriniz.

Kimisi evlilikten önce yaşamamayı planlar, kimisi bunu önemsemez. Ama fikirleriniz sizi ilgilendirir ve pişmanlık duymamanız gerekir.

birşeyler yaşadın diye onla evlenmek zorundayım diye hissediyorsun e canım madem böle bir yapın var neden yaşıyorsun ?henüz 20 yaşındasın çok gençsin bbu şekilde yıpranırsın .bence bu ilişki seni yıpratıyor ortada belirsizlik var .7 ay kısa bir süre değil asla .bence ondan ayrılman gerekiyr .ciddi anlamda adım atmıyorsa ilerde daha çok üzüleceğin şeyler başına gelebilir pek ciddi birisi gibi gelmedi bana cinsellikde ihtiyaç tabi ama senin hassasiyetine saygı göstermesi gerek önce .yan ciddi bir ilişki olması gerek ortada o şekilde yaşanabilir ancak böle olmaz.

nasıl emin olucam ? bu süre içiinde onunla görüşmeyi keseyimmi?

Erkek arkadaşın söylemiş zaten : Kalabalık yerlerde görüşün.
Eğer anlaşıyorsanız,birlikte güzel zaman geçiriyorsanız devam edersiniz.
Ama cinsellik harici paylaşacak birşey bulamıyorsanız,devam etmenin manası yok.

Sen de açıkça yazmışsın.Bu kişiyi yakışıklı bulmuyorsun,sadece ilgisi hoşuna gitmiş.
Cinselliği aşmanızla,adamın ilgisinin kesilmesi sanıyorum aynı zamana denk geliyor.
Cinselliği garantileyince,kur yapmayı bırakmış.

İlk kez yakınlaştığın birisiyse,cinselliğini yeni keşfetmişsindir.
Yani O'nu çekici bulduğun için değil,cinsellik sınırlarını O aşabildiği için arzu duyuyorsun.
Çok çekici ve yakışıklı bir erkek olsaydı ama cinsellik anlamında cesur bir adım atmasaydı,O'nu arzulaman sözkonusu olmayacaktı.
Uyuyan dürtüleri uyandırmış.

Kızların,ilk ilişkilerine bağlılık hissetmeleri sık görülen birşeydir.
İlk ilişkiyi eşle yaşamak,bu açıdan da tavsiye edilir.

mrb kızlar...
bu konuyu yazmak içn çok düşündüm bana sizden başka yardım edebilcek kimse yok :( çok çaresizim ne yaptığımı bilmiyorum.7 aylık bi ilşkim var başlarda çok ilgiliydi zaten ona aşık olmamın nedenide bana gösterdiği ilgisi oldu. kendisini hiç yakışıklı bulmuyorum.. ama bana gösterdiği ilgi ona bağlanmama neden oldu zamanla bu ilgisi azalmaya başladı mesela iyi geceler mesajı uzun uzun yazardı şmdi bi iyi geceler demeye üşeniyor bi deridm olunca ısrarla aradı beni mutlu etmeye çalışırdı bunların hepsi yok oldu :( ilişkimiz ilerledkçe cinsel anlamdada bişeyler yaşamaya başladık.ve ben o kadar üzülüyorum ki resmen kendime olan sevgim saygım bitti yanyana geldğmzde başbaşa kalıyosak illaki öpüşmenin ilerisine geçiyoruz ne o nede ben kendimize hakim olabiliyoruz. hep konuşduk bu durumu bidaha baş başa kalmıyalım diye ama bi türlü önüne geçemedik ... 2 gün önce onunla buluşmam için bana yalvardı aramız bozukktu buluşalım çok güzzel bi gün olucak dedi bende bna bi süpriz yapmasını bekledim sadece uzak bi yerde oturduk saatlerce suratım asık kaldı tek kelime etmedi bana haksızlık yaptığını oda biliyor ama nedenini anlamadığını söylüyo aramızda normal şeyler yaşanmış olsaydı hiç düşünmeden ayrılırdım beni artık hiç mutlu edemiyor ama onunla yaşadıklarımız el ele tutuşmanın ötesinde ve ben bu durumda ya onunla olabilirim yada kimseyle .... :( aklım çok karışık bana bi yol gösterin onunla bütün çevremiz ortakk

Cinselliği herkesle yaşayabilirsin. Sevmediğin biri için veya yalnızca cinsellik için bunu kendine yapma.

Belli ki birbirinizi sevmiyorsunuz, ya da o seni sevmiyor. Cinselliği üzerinden çek bak bakalım ne yapacak.

siz eğer sevgilinizi sevseydiniz bu duruma gelmezdiniz..

siz kendisine değil söylediğiniz gibi ilgisine aşık olmuşsunuz...

ilgisi geçince de haliyle sıkıldınız, mutlu olamıyorsunuz...

keşke 7 ay gibi bir süre de sevmeyi deneseydiniz.. ilgi den şımarmak yerine..

yaşadığınız cinsel yakınlaşmadan utanıyor olmanız da bu yüzden...
çünkü seviyorum diyemiyorsunuz ki....:19:

ve çok haklısınız oturup cinsel yakınlaşmamız ne olacak diye düşünmekte...
çünkü safça bir savunmanız yok...

sevdim ve yaptım diyememek çok zor olsa gerek..

Birşeyler yaşamışsınız ve bu senin özelin
Bunu herkes sınırlı veya sınırsız yaşıyor zaten
Ama senin kendini bukadar hissetmene iten şey cinsellikten ziyade
Ayrılırsam abim duyarsa yada etraf duyarsa diye kaygılanıyorsun sanırsam
Ama insanları tanımak zor gerçekten
Helekii ayrılık döneminde gerçekten çirkinlikler ortaya dökülüyor
Eğer sevdiğini hissetmiyorsan veya artık onun seni sevdiğinden emin değilsen
Bu kaygılarla sürdürmektense bitirmek daha iç açıcı gözüküyor.

Son düzenleme:
Back
X