mrb kızlar...
bu konuyu yazmak içn çok düşündüm bana sizden başka yardım edebilcek kimse yok

çok çaresizim ne yaptığımı bilmiyorum.7 aylık bi ilşkim var başlarda çok ilgiliydi zaten ona aşık olmamın nedenide bana gösterdiği ilgisi oldu. kendisini hiç yakışıklı bulmuyorum.. ama bana gösterdiği ilgi ona bağlanmama neden oldu zamanla bu ilgisi azalmaya başladı mesela iyi geceler mesajı uzun uzun yazardı şmdi bi iyi geceler demeye üşeniyor bi deridm olunca ısrarla aradı beni mutlu etmeye çalışırdı bunların hepsi yok oldu

ilişkimiz ilerledkçe cinsel anlamdada bişeyler yaşamaya başladık.ve ben o kadar üzülüyorum ki resmen kendime olan sevgim saygım bitti yanyana geldğmzde başbaşa kalıyosak illaki öpüşmenin ilerisine geçiyoruz ne o nede ben kendimize hakim olabiliyoruz. hep konuşduk bu durumu bidaha baş başa kalmıyalım diye ama bi türlü önüne geçemedik ... 2 gün önce onunla buluşmam için bana yalvardı aramız bozukktu buluşalım çok güzzel bi gün olucak dedi bende bna bi süpriz yapmasını bekledim sadece uzak bi yerde oturduk saatlerce suratım asık kaldı tek kelime etmedi bana haksızlık yaptığını oda biliyor ama nedenini anlamadığını söylüyo aramızda normal şeyler yaşanmış olsaydı hiç düşünmeden ayrılırdım beni artık hiç mutlu edemiyor ama onunla yaşadıklarımız el ele tutuşmanın ötesinde ve ben bu durumda ya onunla olabilirim yada kimseyle ....

aklım çok karışık bana bi yol gösterin onunla bütün çevremiz ortakk