!!! Karmakarışık kanamalar ve adet gecikmesi :(

MeG s

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.396
557
323
Hanımlar merhaba, yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben 2 mayısta olmam gereken adetimi 15 mayıs da oldum 13 gün gecikmişti.. 20 mayıs da bitti..
Ovulasyon testi kullanmaya başladım 30 mayısda silikleşti ama o gün hafif kanamam başladı sadece silince peçeteye geliyordu hatta ovulasyon kanaması dedim ve zaten dr. randevum vardı gittim yumurtan çatlamış değerlendir dedi ben o gün değerlendirdim 14-15 gün içinde adet olmazsan gel dedi.. Ama ertesi gün kanamam başladı.. ve bir hafta sürdü 6 haziranda bitti..
Dr. söylemesine göre 14 haziran adet tarihimdi.. Ama ben adete 4 gün kala kan testi yaptırdım 0,742 çıktı.. Ve hala adetim gelmedi.. Bugün beyaz akıntım var..
Yani arkadaşlar o ara kanamam regl olabilir mi sizce ve ben şuanda yumurtlama zamanında olabilirmiyim ?
Eğer regl ise dr. bunu farkedermiydi ? Sonuçta yumurtalarımı gösterdi ve çatlamış dedi..
Kafam çok karıştı bana bir fikir verin lütfen..
Ovulasyon testlerimi de ekliyorum.. Sol taraftaki tarih..

Eklentiler

• ov.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 83
Yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar.. Bir fikri olan

Benim başıma geldi aynısı, kist çıktı sebebi. Başka bir doktora daha git istersen. Yumurtlama kanaması menapoza yakın olan bir durum çoğunlukla. (Doktor dedi)

Benim başıma geldi aynısı, kist çıktı sebebi. Başka bir doktora daha git istersen. Yumurtlama kanaması menapoza yakın olan bir durum çoğunlukla. (Doktor dedi)

Canim bu ay icinde kac defa dr. Gittim hepsi de kist yok dedi..

Doğum kontrol hapı kullanıp yeni bırakmış olabilir misin? O zaman da sapıtıyor

Yok hiç kullanmadım hayatım da..
Ama bugün dr. gittim yumurtam büyüyormuş regl yokmuş..
30 mayısta gördüğüm ara kanama aslında reglmiş.. 1 hafta süren ara kanama olmaz dedi..
Yani sonuç olarak 10 gün arayla regl oldum..
Yeni yumurtan da haftasonu çatlar dedi.. İnşallah bu yumurta da kısmetse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…