Karmakarışık (yeni gelişmeler)

llFORSll

Geçicek..!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
77
31
18
Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım :( bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti :( hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin :( benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin :(

Sen en güzel cevabı kendine onsuz bir yol çizip o yolda mutlu olarak verebilirsin bence. Onu da bırak kendi pisliğinde boğulsun. Ayrılır ayrılmaz ne bu böyle buldumcuk gibi kendini ortaya atmalar. Bence bitişi çok büyük şans olmuş senin için. Hiç takip etme ki görüp sinirini bozma bence.

Aman sakın öyle bişey yapma. Yağmurdan kaçarken doğuya tutulursun. O çivi çiviyi söker lafı Külliyen yalan. Yaşın genç buda dana 10 numara ders olmuş. Sil face ten falan takip etmede senin gördüğünü biliyor gıcıkkığına paylaşıyordur

Sildim her yerden engelli fakat biz aynı sokakta oturuyoruz. İlişkimizi de herkes biliyordu bu sebeple görenler, duyanlar bana fotolarını atıyor, gelip anlatıyorlar. Her ne kadar kaçsam, dinlemesemde ister istemez haber alıyorum. En sonunda şehri terk edeceğim ya da kafayı yiyeceğim

Ilk isin sosyal medyadan sil onu.neyapiyor nereye gidiyor gorup canin sikilmasin.cok sanslisin ayricca boyle karaktersizlere 8-10yilini verip kazik yiyen insanlarda var.umarim dogru insan cikar karsina

Ilk isin sosyal medyadan sil onu.neyapiyor nereye gidiyor gorup canin sikilmasin.cok sanslisin ayricca boyle karaktersizlere 8-10yilini verip kazik yiyen insanlarda var.umarim dogru insan cikar karsina

Sildim her yerden acaba sosyal hesaplarımı mı dondursam?? Bu defa da nasıl kaçtı ama demesîn

Sildim her yerden acaba sosyal hesaplarımı mı dondursam?? Bu defa da nasıl kaçtı ama demesîn
Canim bazı erkekler maalesef öyle gönül eglendir eglendir is evliliğe gelince param yok der kaçarlar veya terkederler.. sen müsterih ol herzaman.. o gelip anlatanlara da asla müsaade etme sen izin verdikçe gelip anlatacaklar ve seni uzecekler cevrendekilre de ona da dahil o yokmuş gibi davrannacaksin... ve asla o dediğin şeytana uyma bir yarayı başka bir yarayla kaptmaya calisirsaan iltihap kapar sakin o hataya düsme dünya onun etrafında dönmüyor unutma daha genceciksin çıkar inşaallah temiz düşünceli ve sorumluluk sahibi insan.. Çünkü bu zaman da sorumluluk sahibi insanlar lazom kendine güvenen insanlar lazım evlenmek için.. içi boş fasa fiso insanlar değil unutmma öpüldün. . Vesselâm. ..

bence hicbir hesabını kapatma o hic yokmus hic olmamaıs gibi devam et faceden ordan buran lafda captırma gorsun diye hani anlasınki zerre umrunda degilsin erkekler ayrıldıklarında hemen egleniorum mutluyum diye salak salak durumlara girerler ama sonra acısı cıkar karsındaki olgun biride degilmiş kurtulmussun bosver belli bir zamandan sonra cok daha iyi anlıycaksın

Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım :( bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti :( hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin :( benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin :(
umursamamak kadar cool ve dogru bi davranis olamaz canim su asamada.. misilleme seni kucuk dusurur..

Sende sana anlatan insanlara bana ondan hiç bir haber getirmeyin. Benimle bir ilgisi yok artık de. Hala sana ısrarla haber gönderip resim vs yollayan varsa onlarıda hayatından çıkarçıkar. Çünkü tek amaçları seni mutsuz etmek demektBazen insanlar sadece sevgili yada eşinden ayrıldığını sanar. Ama bu dönem sayesinde hayatındaki tüm kımıl zararlılarından kurtulursun. Sende bence bu dönemi iyi değerlendir. Ayrıca sana bukadar haber getiren birileri varsa senin onun için söylediğin umursamaz lafı. Yani bana ondan haber falan getirmeyin benimle alakası yok lafını elbet ona götürecek biride vardır.
Sildim her yerden engelli fakat biz aynı sokakta oturuyoruz. İlişkimizi de herkes biliyordu bu sebeple görenler, duyanlar bana fotolarını atıyor, gelip anlatıyorlar. Her ne kadar kaçsam, dinlemesemde ister istemez haber alıyorum. En sonunda şehri terk edeceğim ya da kafayı yiyeceğim

Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım :KK43: bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti :KK43: hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin :KK43: benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin :KK43:
öfkeyle kalkan zararla oturur sakın :KK43::KK43:
yağmurdan kaçanda doluya tutulur derler aman ha sakın ona yol vererek en büyük dersi vermişsin zaten boşver kendi pisliğinde boğulsun:KK66:

Adam hala pinti bence sadece sana nispet yapıyo görgüsüz..Sen de aynı sekilde fotolar sevgili falan yapsan ondan farkın olmaz..Boşver kendi başını yesin sen hayatına bak öyle biriyle ömür geçmezdi..

Öyle nete fotolar koyması falan, sanki biraz sana inat yapıyormuş gibi bir hava var.
Yani böyle hissederek ona istediğini vermiş oluyorsun.
Umursama.
Onun profiline bakmamaya çalış, kendine çizdiğin yoldan sakince devam et.

eyvah kızlar o zaman bir hata yaptım. Dün face profilimde ona gönderme olan bir yazı paylaştım. Sadece ikimizin akrabaları ve onun arkadaşları görebiliyor gerçi ama söylediklerinize göre bu olay da yanlış oldu. Hesabımdaki yazının fotosunu ekledim buraya ama umarım doğru yüklemişimdir.
10410643_840982039286322_5859926561904512383_n.jpg

Sana hava atiyor belliki , bakma ne yaptigina felan .

Engelle her taraftan ..
ne haki varsa gorsun , ama hesaplarinj dondurma kacti demesin ..

çok mutlu olduğun en güzel halinle gülümsediğin fotoları paylaş altına Allahım mutluluktan ölebilirim bugün yada hayatımın son 10 yılının en güzel günü de yaz o da eğer insansa alınsın üstüne benle kabus mu yaşıyordu ki desin.

çok mutlu olduğun en güzel halinle gülümsediğin fotoları paylaş altına Allahım mutluluktan ölebilirim bugün yada hayatımın son 10 yılının en güzel günü de yaz o da eğer insansa alınsın üstüne benle kabus mu yaşıyordu ki desin.

Süper bir fikir buu bayıldımm :D hem kendimi küçük düşürmeyeceğim hemde inceden msjlar göndereceğim. Etrafımda mutsuzluğumu görmek isteyenlere de güzel bir cevap olacak En Büyük KK

ona vereceğin en büyük ceza görmezden gelmek. o hiç olmamış gibi devam etmek. sen ona dair şeyler yapar, paylaşırsan onu unutamadığını düşünür. daha mutlu olur. merak etme zamanı geldiğinde o kuyruğunu kıstırıp sana döner. yapman gereken onu tamamen silmek. yokmuş gibi davranmak.

Kızlar eski konumdam mevzuyu az çok bilirsiniz.. 8 yıllık ilişkim bittiğinde derdimi sizinle paylaşıp, kendime yol çizdim. Benim eski sevgili güya yurtdışına taşınacaktı. Kızlar ben sekiz yıldır enayi gibi kullanılmışım :KK43: bana gelince param yok, ödemelerim var zor durumdayım derdi hep. Bende onu sıkıntıya sokmamak için elimden gelen maddi manevi desteği verirdim. Sırf cebinde parası az diye, bütün gün boyunca yanında aç gezdiğimi bilirim ben, üstelikte bir defa değil. Bana param yok borçlarım var diyen adam benden ayrıldığının ertesi günü kendine 3000 tl lik cep telefonu almış. Benimle hiç gitmediği, şehrin en lüks kafelerinde geziyor. Dün gece yine şehrin en pahalı gece kulubüne gitmiş ve nete videolar atmış, altındaki yorumlar ise bundan sonra böyle hayat benim için başlıyor vs vs. Düğün meselesi açılınca parası yok, herşeyin en güzelini olsun isterdi. Uyduruktan düğün yapacak olsa 10 tane düğün dernek yaparmış. O kadar çok canım yanıyor ki nasıl bu kadar aptal olabildim. Allahıma şükür ediyorum, onun gerçek yüzünü gösterdiği için. Ama bu yaptıkları gururumu yerle bir etti :KK43: hırsımda ne yapacağımı bilemiyorum. Şeytan diyor ki git bul bir sevgili boy boy fotolar ekle nete!! Ne olur bana bir yol gösterin :KK43: benim yaşım henüz 24 benden büyüklerim lütfen bana bir akıl verin :KK43:
En büyük tepki,yok saymaktır.Sırf nispet olsun diye,yeni sevgili yapıp boy göstermek ne.Yağmurdan kaçıp doluya tutulma.Yaşında olgun olmasa da,böyle ergen işlerle uğraşacak kadar küçük değil tatlım.

Back
X