Bebek İkinci El Karmakarışık yepyeni ürünler.. Hepsini bir başlıkta topladım

selamlar ...orda iki tane erkek pantolonu gördüm sanırım kaç yaş/cm? kot mu kadife mi anlaşılmamış resimlerde pek?gömlekler kaç yaşa göre?ve fiyatı ne kadar...?bir de sarı bir yağmurluk var erkek bebek yağmurluğu sanırım o kaç yaş ve fiyatı?

Kot ve asker yeşili (belden ayarli yesil pantolon)pantolon beden olarak yazmıyor ama benim oğlum 25 . Ayına kadar giydi kadife pantolon 18 ay diyor ama 24 ay rahat giyiyor belden ayarlı gömlekler 18ay 86cm suveter 18 ay yagmurluk 24 ay birde lacivert ayakkabı var oda 21 numara pantolonlar 3 tanesi 20 yagmurluk 7.5 gömlekler 2 tanesi 10 tl suveter 5 tl ayakkabı 7.5 tl hepsi 50 tl mama sandalyesi ile olursa hepsine 105 tl diyelim kabul ederseniz

Kot ve asker yeşili (belden ayarli yesil pantolon)pantolon beden olarak yazmıyor ama benim oğlum 25 . Ayına kadar giydi kadife pantolon 18 ay diyor ama 24 ay rahat giyiyor belden ayarlı gömlekler 18ay 86cm suveter 18 ay yagmurluk 24 ay birde lacivert ayakkabı var oda 21 numara pantolonlar 3 tanesi 20 yagmurluk 7.5 gömlekler 2 tanesi 10 tl suveter 5 tl ayakkabı 7.5 tl hepsi 50 tl mama sandalyesi ile olursa hepsine 105 tl diyelim kabul ederseniz[/

mesajım gelmediyse die burdan da belirteyim unuttum söylemeyi oğlum 86 cm yaşıtlarına göre uzun ayak no su 22.5..acaba yağmurluk olur mu ona göre?bir de plates eşeği duruyor mu?

Kiz kıyafetleri toplu alımda 150 tl erkek kıyafetleri 50 tl ..toplu alımlarda yanında çorap oyuncak vs hediye gondericem acilen elimden çıkarmak istiyorum...

Kot mont kot salopet cicekli tulum kareli kolsuz gomlek mor sortlu takim bedenleri ve son fiyat nedir canim?

Back
X