- 23 Mayıs 2015
- 149
- 90
- 48
- 38
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
-
Kesinlikle keşke zamanında konuşsaydı paylaşsaydı...Her iki tarafta durumun farkında siz karışmayın. Deşarj olmak istemiştir belki intihar edeceğini falan sanmıyorum. Çözümü evlilikte arayacağına tedavi olsaydı hayatı daha parlak olurdu şu an. Bunun için yönlendirebilirsiniz, başka yapabileceğiniz bi şey yok. Herkes seçimlerini yaşıyor.
Hiç destek aldınmı diye sordum açıkçası ben bu konuları eşimden başka kimseye anlatamamıştım dedi... söyledim almalısın destek dedim... umarım alır...Merhaba bayan,
Arkadaşınızı tedavi olmaya yönlendirmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Umarım okumaz... dinlerim dinlerim her zamanda ah işte gençlik neden o zaman anlatamadıki acaba demekki çok zor şeyler yaşamış..Arkadaşınız burayı okumuyordur inşallah. O size anlatmış, siz herkese anlatmış oldunuz isim vermeseniz de.
Şimdiye kadar anlatmadıysa bundan sonra sizin yapabileceğiniz bir şey yok, anlatmayı istediğinde iyi bir dinleyici olmak dışında. Eşiyle falan görüşüp suyu bulandırmayın.
Görüşüyorduk ama bu konu üzerinde hiç konuşmuyorduk ayrılmaları normaldi çünkü. Demekki ister istemez biz etrafındaki arkadaşlarını bile yakın görememiş çünkü bize görede birliktelikleri olmamalıydı... belki bu sebeple bşr çıkmaza soktuk...Aradan 12 yıl geçmiş,karşı taraf hiç harekete geçmemiş belki unuttu kii büyük ihtimal adam evliymiş zaten bu saatten sonra ne değişecek. Sizde bence karışmayın belki uzun zamandan beri sizinle gorusmuyosa eski günler aklıma gelmiştir birden hislenmistir.
Biraz düzenledim.. eşi biliyormuş zaten...ben çok üzüldüm o zaman yanında olamayışıma özellikle..Yazınızı paragraflar şeklinde düzenlerseniz daha rahat okunabilir.
Bu konu için hiçbirşekilde karışmayın derim. Size anlatmış bi nebze de olsa içini soğutmuş. Ama kalkıp eşine falan yansıtmaya gerek yok.
Çünkü iki evladı var artık... aralarındaki ilişki sırdaşlık boyutunu geçmiş..eşinin üzülmesindende korkuyor... yaklaşık 9 yıllık evliler...Bana mantıksız gelen şey madem eşi her şeyi biliyor neden eşine rol yapıyor???
Ben konuyu anlatmak olarak demedim eşi zaten biliyor durumu kötüyse destek olması dikkatli olması açısından aklımdan geçti sadece gerekirse destek alsın diye...Acaba esiyle paylassam mi demissiniz
Sok gecirdim resmen
Arkadasiniz sizinle paylasmis,esiyle de paylasmistir zaten,adamdan gizli bir sey degil. Ama sizin esiyle paylasmaniz kabul edilemez bir durum. Umarim burayi takip etmiyordur,hikayesini buradan okumasi hos olmaz. Lutfen karismayin insanlarin isine,iyilik olmaz bu.
Ciddi bir sorun yaşar mı... destek almalımı diye bende duyduklarıma çok çok üzüldüm çünkü demekki çok zor günler geçirmiş ve ben yanında olamadım... insan değişik bir varlık neye ne zaman nasıl tepki vereceği belli olmaz anlatırkenki ruh halinden endişe ettim çünkü...Arkadaşımız sizinle yakın bulduğu için içini dökmüş sadece merak etmeyin 12 yıldır buna alıştıysa zaten devamda eder niye intihar etsin.
Eşine ne diye anlatacaksınız ki?
Çok fazla müdahil olmayın dinlediniz iste o bile yetmiştir ona.
Ama burayı okursa çok alınır yani neden konu açtınız anlamadım
Destegi almak icin kendisinin istemesi yeterli,siz o konuda yardimci olabilirsiniz. Ama kimseye soylemeyin cidden gerek yok.Ben konuyu anlatmak olarak demedim eşi zaten biliyor durumu kötüyse destek olması dikkatli olması açısından aklımdan geçti sadece gerekirse destek alsın diye...
İnsanlar buraya üye olup bir şey yazınca sanki kadın kadına kapalı bir grupla kahve eşliğinde sohbet ediyor gibi hissediyor belki de ama burada yazan her şey tüm ülkeye açık.Umarım okumaz... dinlerim dinlerim her zamanda ah işte gençlik neden o zaman anlatamadıki acaba demekki çok zor şeyler yaşamış..
Anladım... umarım iyi olurDestegi almak icin kendisinin istemesi yeterli,siz o konuda yardimci olabilirsiniz. Ama kimseye soylemeyin cidden gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?