karmakarışık

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.

ne demek onca küfür hakaret ve hesap soramazmışsın?
dün gece benim eşimde şehir dışındaydı adam on dakkada bir aradı şurdayım şunu yapıyorum beni neden aramıyorsun merak etsene diye.
tuhaf giden birşeyler var gibi geldi bana.

Güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı hiç?

ben de eşime arada böyle takılırım güler geçer hatta hiç önemsemez.
eşiniz bu kadar tepki verdiğine göre üzgünüm ama bişeyler olabilir.

Günaydın arkadaşlar. Ben bir yerde çok ciddi hata yapıyorum. Ne olur gösterin bana yanlışımı. Çünkü dayanamıyorum artık. Sorun eşim. Dün şehirdışındaydı. Aksama doğru aradım telefonu kapalıydı ulaşamadım. Aradan yarım saat sonra o aradı çekmiyordu dedi. Ama çekmeyen telefonla kapalı telefonu anlarız öyle değil mi. arar aramaz ulaşılamıyor diyordu. Ayrıca saat dort gibi konuştuk yüzde dört sarjim var dedi sonra arayıp ulaşamadım işte yedi gibi aradi yuzde iki sarjim kaldı dedi. Çok suphe ediyorum ama neyden şüphe ettiğimi bile bilmiyorum. Telefonda sordum diye gelince seni öyle bir dovecegim ki göreceksin dedi. Sonra ben de dedim ki şüphe ediyorum senden sana yetmiyorum benimle yetinrmiyorsun Kimle ne yapiyorsun diye merak etmek Nasıl iğrenç bir duygu biliyor musun dedim. Guvenmiyorsan defol git seni zorla tutan yok o. Çocuğu yarın eve gelme dedi. Ben nerde hata yapıyorum. Allah aşkına akıl fikir verin yıkık dokugum. Ona hesap soramazmisim öyle diyor.

Şimdiye kadar kaç defa dayak yediniz arkadaşım?

Şimdiye kadar kaç defa dayak yediniz arkadaşım?
aynı yerde ben de takıldım kaldım.. ilk önce şaka yapıyor eşi heralde dedim sonra konuşmanın seyrinden ciddi olduğunu anladım :KK43: o ne demek :KK43: sorduğu sorunun cevabı bu olmamalı ya ne kadar alışkınsa bu adam şiddete artık

Evliligimizin başında bir kız arkadasiyla konuşmalarına tepki gosterdigim ve bagirdigim için hirpalamisti.
nasıl bir tepki göstermiş olabilirsin ki hırpalanmayı hakedecek :KK11:
o ne demek ya tepki göstermişsin de hırpalamış da,
hesap sorduğun için dövermiş de ailen var mı
çocuk var mı bi de

nasıl bir uslup bu, siz evli olduğunuza emin misiniz? insan eşine değil, herşeyden evvel karşısında bir bayan olduğu için bu lafları etmez... allah kolaylık versin ne diyeyeyim

Evet var ikiside. Daha birkaç ay önce evlendik. Okadar canım yanıyorki.
çok güzel o zaman, herşey daha fazla eskimeden gençliğinizden ruh sağlığınızdan fazla vermeden ayrılın bu adamdan, daha yeni evliyken bunlar yaşanıyorsa ileriki yılları düşünmek istemiyorum yazık etmeyin kendinize

Esin gercekten cok saygisiz. Kac yillik evlisiniz?

X