Karmakarisik

ar_ya_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
6
0
35
merhaba,

2012 yılının yazında amcama yardım etmek için, evimizin yanındaki yerinde çalıştım. çocukta gelip giderdi. sonradan komşumuz olduğunu aynı sokakta oturduğumuzu fark ettim.

tekrar 2012 yılında ikimizde aynı dersaneye gittik kpss için. kantinde falan fark ediyordum. akşam çıkış saatlerimizde bazen denk geliyordu aynı otobüse binip kendi ilçemize gelmişliğimizde olurdu.

gel zaman git zaman... geçen sene çocuğun annesi, benim anneme sürekli sizde uygun görürseniz gençler bir konuşsun olursa olur inşallah demiş. oğlunun isteği üzerine tabiki..

annemde ağırdan alıcam diye pek oralı olmamış. hani hemen atladı olmasın diye..
çocuğun annesi ısrarla yine söylüyor. annemin tepkileri aynı.. kadın artık yengeme demeye başlamış.. annemde tepkisizlik halen devam ediyor.. en son bende ablalarımda kızdım. bir görüşmekten ne çıkar diye..
çocuğun annesi büyük oğlunun düğününü yaptıktan sonra anneme diye söylüyor..
annemle kadın yine görüşüyorlar kadın artık bir şey demiyor :KK43:

çocuk, iş gereği şehir dışında yaşadığı için hiç göremiyorum.

bende adım atmak istiyorum. facebooktan eklesem olur mu? bugüne kadar kimseye böyle şeyler yapmadım. açıkçası nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

bana yardımcı olurmusunuz.

yengenızfalan durumu bılıyor bellıkı annesıne ufaktan cıtlatsın durumu baktın olmuyor ekle faceden oylelıkle bıseyler gelısır zaten

Bence faceden felan ekleme çünkü aranızda kötü bişey geçer kendini suçlu hissedersin veya seni kötü duruma düşürür temkinli ol ama mesela annesine şaka yolu laf arası bişeyler çaktırırsın belki numranı alır veya başkası aracılığı ile numaanı verirsin feln arayacaksa onlar seni arasın

Madem yengenize de çıtlatmışlar yengeniz annenizle konuşsun.Sonra yenge kadına ben annesiyle görüştüm.olumlu desin.Face den eklemekten iyidir.

Anneniz agirdan alicam diye boyle yaparsa evde kalirsiniz demedi demeyin..
Boyle sey mi olur?
Tanissinlar demis kadin, direk nikah masasina otursunlar dememis ki???:110:
Bi iki oyle oldu.Dedim anneme sonra tmm dedi konuscam artk kadin bisi demiyor iyi mi

yengenızfalan durumu bılıyor bellıkı annesıne ufaktan cıtlatsın durumu baktın olmuyor ekle faceden oylelıkle bıseyler gelısır zaten
Adım atmak ıstıyorum ama nasıl atıcagımı bılmıyorum. Yengeme falanda pek guvenmedıgım ıcın araya sokmak ıstemıyorum

hmm o zaman tek çözüm kalıyor fazla ağırdan almanın bedeli olarak siz adım atıcaksınız bı face ekleyın bakalım neler olacak.:)

çocuk nerde o niye karşınıza çıkıp dememiş de kaç keredir annesinden annene haber yollamış?

Ben facesini biliyorum mesela ,istese oda beni cok rahat bulurdu.Neden kendi adim atmadi diye insanda dusunmuyor degil hani .Kararsiz kaliyor insan
Annesi kaç defa gelmiş kapınıza, senin annen ısrarla bir cevap vermeyince, çocukta sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir.

Hayır sizin yaş kaç? Annen niye bu kadar ağır?

Annesi kaç defa gelmiş kapınıza, senin annen ısrarla bir cevap vermeyince, çocukta sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir.

Hayır sizin yaş kaç? Annen niye bu kadar ağır?
Su sekil ben kpss hazirlaniyodm ilk zamanlar annem calissn, atansn modundaydi konusuldugu zaman .Atama bekliyorm suan.24 yasindaym.

Su sekil ben kpss hazirlaniyodm ilk zamanlar annem calissn, atansn modundaydi konusuldugu zaman .Atama bekliyorm suan.24 yasindaym.
İyi de hop diye evlenmeyeceksin ki, sadece tanışın demiş kadın. Belki tanışma evlilik 2 sene alacak.

Kadın haklı bir daha lafını etmemekte; istiyorsan sen bir adım at, şu şekilde kaybedecek bir şey yok zaten. Ben de yaşın 17-18 de annen daha düşünmek bile istemiyor sandım.

İyi de hop diye evlenmeyeceksin ki, sadece tanışın demiş kadın. Belki tanışma evlilik 2 sene alacak.

Kadın haklı bir daha lafını etmemekte; istiyorsan sen bir adım at, şu şekilde kaybedecek bir şey yok zaten. Ben de yaşın 17-18 de annen daha düşünmek bile istemiyor sandım.
Kimisi zorlaa gel kizimi sana veriyim der ,kimi insanda zamana birakir. Herkesin yapisi tavri farkli olaylara.Yapacak bisi yok.Sonuc olarak bende acaba deneseydik olurmuydu ki vs. Acaba adim atsam mi moduna girdim iste. Belki baska biri var diyorum ses etmedigine gore annesi..s

Çocuk adını sanını biliyorsa niye sana ulaşmamış ben onu anlamadım.
Belki sadece annesi istiyordu.

X