Kendinizi ne kadar güzel ifade etmissiniz
Yahu yaş 26 ,karar verebilme yeteneğiniz , gelecekte kiminle olmak istediğinize kadar verebilme yetiniz var
Ailenize üzüldüm inanmak doğanın gereği neyse dini konulara girmeyeyim , herşey maddiyatla olsa anne baban dünyanın en mutlu çifti olursizi herkesten soyut bir şekilde büyütmüşler akraba eş dost yahu böyle bisey mi olur?
İc dünyanız ne kadar yalnız .. kafaniza gore sizi anlayan bir eş inanın dünyanın en güzel.nimetidir
Benim eşimle de eğitim farkımız var ama kendini çok iyi yetiştirmiş bir insan , sanki diploma olunca diksiyon ahlak genel kültür vs oluyor mu olmuyor işte
İnançlı olmanıza da çok mutku oldum helal olsun şu anlattiginiz şartlarda çok takdir edilecek bir durum
Karsindaki gerçekten iyiyse bir omur gecirebilirim diyorsan valla dinleme anneni babani sanki onların istediği tur biriyle mutlu mu olacaksın. Yada şuana kadar seni büyütme şekilleriyle ne kadar mutlu oldun veya seni gerçek seni ne kadar tanıyorlar ??
Benim evladım mutlu olsun yeter ki deyip ona saygı duymayan anne babayı anne baba olarak gormuyorum ben
Anne baba olmak koşulsuz sevmek değil ki?
Ben ne istiyorum değil ego savaşı değil, evlenecek olan benim kızım o ne istiyor diyemiyorlarsa sen yolunu çiz kaybetme çok pişman olursun
Allah yardımcın olsun