• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışık...

sevgi asil ilk aylardan sonra lazim cunku bir insanla yasamak icin asil.olan seydir sevgi sevmedigi insanla yasayip anne baban gibimi olmaliymissin yataklari ayri annen surekli babani sana anlatiyor yani gormek istedigi bumu annenin parayla saadet olmuyormus iste bunu bile bile hala.kizina bunu nasil dayatir bir insan

Problem yaşadıgınızda boşanmayı -sözde degil, hayatınızla ilgili tüm sorumlulukları alabilecek şekilde- düşünecek karakterde iseniz,
sorunlarınızda ailenizi tek kaçış yolu olarak görmüyorsanız,
ilk yazdıgım maddeye istinaden ailenizin karşı çıkmasını bu sefer boşanmamak için bahane olarak kullanmayacaksanız kimseyi dinlemeyin evlenin.

Siz yetişkin bir bireysiniz ve kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz, kimseye bagımlı yaşamak gibi bir mecburiyetiniz yok. Yalnızca evlenirken degil, hayatınızın tüm aşamalarında bunu hicbir zaman unutmayın.

Aileniz de bunu kabullenmek zorunda, etmiyorlarsa kızları yokmuş gibi yeni bir hayat yaşayabilirler elbette, bu da onların tercihi olur.

Kendinizi ne kadar güzel ifade etmissiniz

Yahu yaş 26 ,karar verebilme yeteneğiniz , gelecekte kiminle olmak istediğinize kadar verebilme yetiniz var

Ailenize üzüldüm inanmak doğanın gereği neyse dini konulara girmeyeyim , herşey maddiyatla olsa anne baban dünyanın en mutlu çifti olursizi herkesten soyut bir şekilde büyütmüşler akraba eş dost yahu böyle bisey mi olur?

İc dünyanız ne kadar yalnız .. kafaniza gore sizi anlayan bir eş inanın dünyanın en güzel.nimetidir

Benim eşimle de eğitim farkımız var ama kendini çok iyi yetiştirmiş bir insan , sanki diploma olunca diksiyon ahlak genel kültür vs oluyor mu olmuyor işte

İnançlı olmanıza da çok mutku oldum helal olsun şu anlattiginiz şartlarda çok takdir edilecek bir durum

Karsindaki gerçekten iyiyse bir omur gecirebilirim diyorsan valla dinleme anneni babani sanki onların istediği tur biriyle mutlu mu olacaksın. Yada şuana kadar seni büyütme şekilleriyle ne kadar mutlu oldun veya seni gerçek seni ne kadar tanıyorlar ??

Benim evladım mutlu olsun yeter ki deyip ona saygı duymayan anne babayı anne baba olarak gormuyorum ben

Anne baba olmak koşulsuz sevmek değil ki?

Ben ne istiyorum değil ego savaşı değil, evlenecek olan benim kızım o ne istiyor diyemiyorlarsa sen yolunu çiz kaybetme çok pişman olursun

Allah yardımcın olsun

sevgi asil ilk aylardan sonra lazim cunku bir insanla yasamak icin asil.olan seydir sevgi sevmedigi insanla yasayip anne baban gibimi olmaliymissin yataklari ayri annen surekli babani sana anlatiyor yani gormek istedigi bumu annenin parayla saadet olmuyormus iste bunu bile bile hala.kizina bunu nasil dayatir bir insan
Aynen öyle..Ama gelde anlat bunu onlara işte.

Kendinizi ne kadar güzel ifade etmissiniz

Yahu yaş 26 ,karar verebilme yeteneğiniz , gelecekte kiminle olmak istediğinize kadar verebilme yetiniz var

Ailenize üzüldüm inanmak doğanın gereği neyse dini konulara girmeyeyim , herşey maddiyatla olsa anne baban dünyanın en mutlu çifti olursizi herkesten soyut bir şekilde büyütmüşler akraba eş dost yahu böyle bisey mi olur?

İc dünyanız ne kadar yalnız .. kafaniza gore sizi anlayan bir eş inanın dünyanın en güzel.nimetidir

Benim eşimle de eğitim farkımız var ama kendini çok iyi yetiştirmiş bir insan , sanki diploma olunca diksiyon ahlak genel kültür vs oluyor mu olmuyor işte

İnançlı olmanıza da çok mutku oldum helal olsun şu anlattiginiz şartlarda çok takdir edilecek bir durum

Karsindaki gerçekten iyiyse bir omur gecirebilirim diyorsan valla dinleme anneni babani sanki onların istediği tur biriyle mutlu mu olacaksın. Yada şuana kadar seni büyütme şekilleriyle ne kadar mutlu oldun veya seni gerçek seni ne kadar tanıyorlar ??

Benim evladım mutlu olsun yeter ki deyip ona saygı duymayan anne babayı anne baba olarak gormuyorum ben

Anne baba olmak koşulsuz sevmek değil ki?

Ben ne istiyorum değil ego savaşı değil, evlenecek olan benim kızım o ne istiyor diyemiyorlarsa sen yolunu çiz kaybetme çok pişman olursun

Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim yorumunuz için. Anne baba olarak görme kısmını sorguluyorum bu aralar. Sanki ailenin kızı değil de, istediklerini yapan ya da başları sıkışınca onları rahatlatan bir bireyim evde. Belki de en büyük hata üni bitince şehre geri dönmem oldu, yine aynı evde yaşamak vs. Keşke diretebilseymişim hayır diye.
Belki de çok karamsar düşünüyorum, bilmiyorum. Ama asla olmaz derlerken ve aynı evde yaşarken nasıl olacak da ben evlenmeye gidiyorum diyeceğim, bu konuda tıkanıp kalıyorum. onun ailesi gelip istemek istiyor, biliyorum. Demişler ne zaman tanışcaz ailesiyle diye. Eh, benimkiler onları tersleyecek. Bu iş nasıl olacak bilmiyorum.
Arkadaşlarım da kendi hayatına bak diyor ama o aşamalar nasıl aşılacak bilemiyorum. Sonuçta bavulumu alıp evi terk edecek halim yok. Çok saçma bir durum ama durum bu...

Back
X