Karmakarışıkımm

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
Merhaba cok hoslandiginiz bi erkek var oda size devamli bakio arkasinda bile kalsaniz kafasini cevirip bakıyorsa sizi gorunce kizarip bozariyorsa heyecan yapiyorsa calisirken sizi gordgunde elindeki isine bile ara verip size yoneltiyorsa bakislarini birde mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini bi keresinde tesadufen bakismanin ardindan son ses actysa calistigi yerde başka bi ise yardima cagirdiklarinda ben onunden gecerken isi olmadgi halde bahaneler uretiyorsa ve aileside bastan asagi seni ve aileni inceliyorlarsa bu ne demek oluyo sizce bi tesadufmu hepsii??

Merhaba cok hoslandiginiz bi erkek var oda size devamli bakio arkasinda bile kalsaniz kafasini cevirip bakıyorsa sizi gorunce kizarip bozariyorsa heyecan yapiyorsa calisirken sizi gordgunde elindeki isine bile ara verip size yoneltiyorsa bakislarini birde mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini bi keresinde tesadufen bakismanin ardindan son ses actysa calistigi yerde başka bi ise yardima cagirdiklarinda ben onunden gecerken isi olmadgi halde bahaneler uretiyorsa ve aileside bastan asagi seni ve aileni inceliyorlarsa bu ne demek oluyo sizce bi tesadufmu hepsii??
Pek sanmam tesaduf oldugunu. Bekle ve gor kokusu cikar yakinda. Hem sen de hislaniyormussun biraz rengini belli et madem :)) ama abartma tabi kıyısından kosesinden :KK66:

Teenagevari bir konu daha açılırsa.....

Biz ortaokulda falan böyle şeyleri düşünüp karmakarışıklık yaşardık..Büyüyünce iletişim kurmaya başladık.

Tesadüf olup olmadığını biz bilemeyiz. Hoşlanıyorsanız konuşun.

Teenagevari bir konu daha açılırsa.....

Biz ortaokulda falan böyle şeyleri düşünüp karmakarışıklık yaşardık..Büyüyünce iletişim kurmaya başladık.

Tesadüf olup olmadığını biz bilemeyiz. Hoşlanıyorsanız konuşun.
Ben de biliyorum çok saçma ama kime danışacagimi bilemedim o yüzden burda paylasmak istedm ben 22 yasindaym inanmiycaksnz ama ilk defa boyle seyleri yasiyorum kör cahil biri olarak beni mazur görün lutfen kusurumada bakmayin

Ben de biliyorum çok saçma ama kime danışacagimi bilemedim o yüzden burda paylasmak istedm ben 22 yasindaym inanmiycaksnz ama ilk defa boyle seyleri yasiyorum kör cahil biri olarak beni mazur görün lutfen kusurumada bakmayin

Estafurlah..Heyecanlanıyorsun anlıyorum ama böyle hal ve hareketlerden mana çıkararak bir yere varamazsın.
O adım atamıyorsa sen bir adım atıp kahve içmeye falan davet et, belli ki beyimiz de boş değil.

net bir şey denmemiş konuşulmamış
bakışmalardan anlam çıkarmamayı tercih ederim ben
sonra yanılmamak adına...

Ay ne tatlı heyecanlar anlattığına göre tabiki tesadüf değil

net bir şey denmemiş konuşulmamış
bakışmalardan anlam çıkarmamayı tercih ederim ben
sonra yanılmamak adına...

aynı fikirdeyim
bir müşterim evli olduğum halde baya bir imalarda bulunmuştu bana, ki gayet de açıktı imaları
en sonunda sinirlenip sizinle daha fazla çalışamayacağım, haddinizi bilin dedim
kendi kendine gelin güvey olmuşsun, ben kim sana bakmak kim diye üste çıktı bir de :KK70:

aynı fikirdeyim
bir müşterim evli olduğum halde baya bir imalarda bulunmuştu bana, ki gayet de açıktı imaları
en sonunda sinirlenip sizinle daha fazla çalışamayacağım, haddinizi bilin dedim
kendi kendine gelin güvey olmuşsun, ben kim sana bakmak kim diye üste çıktı bir de :KK70:
Haklisiniz her turlu ihtimali goz onune almak lazim

X