- 8 Mart 2016
- 428
- 324
- 103
- 34
- Konu Sahibi bboonnyy9090
-
Diğer kız yalancı ruh hastası üstüne şişko seni çok kıskanıyor sen piremsessin. Üstüne o...u diyelim diye tu kaka çok kötü bir kız cinsellik yaşıyor şeklinde bir cümle de eklemişsin valla konudan ben bunu anladım sen süpersin diğer kız tu kaka.
işte en başında bunları bilmiyordum herşeyimde yanımdaydı her gittiğim yere onu da götürüyordum kardeşim dedim ona ben zorda olsa ilk ben koşardım asla yaptığım yardımlardan dolayı desteğimden dolayı laf etmedim ki ama bana yaptığı şeylerden sonra hakkım helal değil!!! yaparken ben ısrar ediyordum kendini ezik hissetmesin eksik hissetmesin diye ama bu kadar insanlık kimseye yaramıyormuş ders oldu bana daçocuk senden hoşlanıyor. %99
yalnız sen eşşek olursan semer vuran çok olur derler, teşbihte hata olmasın. kızın sigarasına kadar alırken başına silah dayamıyodu sonuçta, isteyerek aldın. şidmi helal etmiyorum demek saçma. kızın yalancı olduğunu o zaman da görmüşsün, ses etmemişsin, çocuktan duyana kadar beklemişsin. ayrıca erkeklere ister cinsel amaçlı yaklaşır ister duygusal amaçlı, kimseyi ilgilendirmez.
Kızlar merhaba. fikirlerinize yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var şuanda. duygu karmaşası içindeyim. konuyu hemen anlatıyım. bir kız arkadaşım vardı şuan onunla görüşmüyoruz. çünkü kendisi hakkımda ileri geri konuşmuş insanlara beni kötü anlatmış hep. bende bikaç kez affettim ama son 2-3 gündür heryerden engelledim aramadı da zaten ne oldu diye. bu kız evimize gelip gidiyordu sürekli. izinlerimde yazlığa gittiğimde 2-3 hafta o da benimle tatil yapardı ve işsiz olduğu için elini cebine hiç attırmıyordum sigarasını bile ben alıyordum. neyse bu kız beni bir güzel kullandı anlayacağınız. sonra bu kız biriyle tanışmıştı. ondan hoşlandığını söylüyordu ama çocuk ona hep arkadaş olarak bakıyordu. ama kız çocuğun ondan hoşlandığını falan söylüyordu biraz olmayan şeyleri olmuş gibi anlatan biri yalancı aynı zamanda. ben attığı mesajları gördüm bana anlattığı herşey kendi kafasında kurduğu yalanlardan ibaretmiş.. sonra kız çocuğa aşık olduğunu falan söylemiş hatta yatmak isteğini söylemiş . çocuk arkadaş olarak gördüğünü söyledi böyle birşeyin olmayacağını söyledi falan. zaten 2 gün sonra gitti kız başkasıyla çıktı. onla şuanda ilişkisi var. sonra bizim bu çocukla irtibatımız olmadı 3-4 ay kadar. bu hafta bi konudan dolayı mesajlaştık falan ikimizde aynı işi yapıyoruz çünkü. bir de çok eğlenceli biri kendisi çok candan ve efendi biri beraberken çok gülüyorduk. neyse işte yakın oturuyoruz 2-3 akşam önce bi kahve içelim dedik. gittik oturduk biyerde. sonra bu kızdan açıldı konu bunun yalanlarını anlattı benim hakkımda ona söylediği şeyleri anlattı. ben şok oldum o anda kızı heryerden sildim engelledim zaten. yüzsüz benimle işi bitti umrunda bile değilim zaten artık haram olsun ona harcadığım zamana maddi manevi herşeye. ben dostum dedim meğerse benim için şunları yazmış çocuğa işte bboonnyy nin biyerlere gelmesine sürekli iyimser davranıp mutlu olmasına iyi şeyler giyip iyi mekanlara gitmesine ortamlarda insanların ilgisinin onda olmasına dayanamıyorum.!!! bi de bu kız obez derecesinde kilolu kızlar bu konuda acayip takıntılı ve erkeklerle sadece cinsel amaçla yaklaşan biriydi. en son birini buldu bulduğu kişi de sağlıklı biri değil neyse işte. zaten artık hayatımda değil çıkardım.
asıl konum şu kızlar. biz bu çocukla dedim ya 2-3 akşamdır görüşüyoruz diye. bugünde bana gül buketi göndermiş işyerime çok şaşırdım. heyecanlandım. bana karşı olan duyguları sizce hoşlanma mı yoksa arkadaş olarak gördüğü için mi? bana dün dedi ki keşke o kızı hiç tanımasaydım ilk senle karşılaşmış olsaydık. çiçeğin notuna da hiç birşey için geç değil diye yazmış. bende aradım teşekkür ettim mutlu olduğumu söyledim falan. aklım çok karışık güzel vakit geçiriyoruz aynı dilden konuşabiliyoruz işlerimiz de aynı sektör olunca ortak birçok noktamız var. diğer arkadaşlarım normal bir arkadaş duygusu olan kişi gül göndermez falan dediler. ama bana hiçbişey açılmadı henüz. zaten yaşımızda öyle çıkma teklifi edecek yaşta değil. bilemedim ki nasıl davransam ne yapsam bir yardım edinnn akıl verinnn
Kızlar merhaba. fikirlerinize yönlendirmelerinize çok ihtiyacım var şuanda. duygu karmaşası içindeyim. konuyu hemen anlatıyım. bir kız arkadaşım vardı şuan onunla görüşmüyoruz. çünkü kendisi hakkımda ileri geri konuşmuş insanlara beni kötü anlatmış hep. bende bikaç kez affettim ama son 2-3 gündür heryerden engelledim aramadı da zaten ne oldu diye. bu kız evimize gelip gidiyordu sürekli. izinlerimde yazlığa gittiğimde 2-3 hafta o da benimle tatil yapardı ve işsiz olduğu için elini cebine hiç attırmıyordum sigarasını bile ben alıyordum. neyse bu kız beni bir güzel kullandı anlayacağınız. sonra bu kız biriyle tanışmıştı. ondan hoşlandığını söylüyordu ama çocuk ona hep arkadaş olarak bakıyordu. ama kız çocuğun ondan hoşlandığını falan söylüyordu biraz olmayan şeyleri olmuş gibi anlatan biri yalancı aynı zamanda. ben attığı mesajları gördüm bana anlattığı herşey kendi kafasında kurduğu yalanlardan ibaretmiş.. sonra kız çocuğa aşık olduğunu falan söylemiş hatta yatmak isteğini söylemiş . çocuk arkadaş olarak gördüğünü söyledi böyle birşeyin olmayacağını söyledi falan. zaten 2 gün sonra gitti kız başkasıyla çıktı. onla şuanda ilişkisi var. sonra bizim bu çocukla irtibatımız olmadı 3-4 ay kadar. bu hafta bi konudan dolayı mesajlaştık falan ikimizde aynı işi yapıyoruz çünkü. bir de çok eğlenceli biri kendisi çok candan ve efendi biri beraberken çok gülüyorduk. neyse işte yakın oturuyoruz 2-3 akşam önce bi kahve içelim dedik. gittik oturduk biyerde. sonra bu kızdan açıldı konu bunun yalanlarını anlattı benim hakkımda ona söylediği şeyleri anlattı. ben şok oldum o anda kızı heryerden sildim engelledim zaten. yüzsüz benimle işi bitti umrunda bile değilim zaten artık haram olsun ona harcadığım zamana maddi manevi herşeye. ben dostum dedim meğerse benim için şunları yazmış çocuğa işte bboonnyy nin biyerlere gelmesine sürekli iyimser davranıp mutlu olmasına iyi şeyler giyip iyi mekanlara gitmesine ortamlarda insanların ilgisinin onda olmasına dayanamıyorum.!!! bi de bu kız obez derecesinde kilolu kızlar bu konuda acayip takıntılı ve erkeklerle sadece cinsel amaçla yaklaşan biriydi. en son birini buldu bulduğu kişi de sağlıklı biri değil neyse işte. zaten artık hayatımda değil çıkardım.
asıl konum şu kızlar. biz bu çocukla dedim ya 2-3 akşamdır görüşüyoruz diye. bugünde bana gül buketi göndermiş işyerime çok şaşırdım. heyecanlandım. bana karşı olan duyguları sizce hoşlanma mı yoksa arkadaş olarak gördüğü için mi? bana dün dedi ki keşke o kızı hiç tanımasaydım ilk senle karşılaşmış olsaydık. çiçeğin notuna da hiç birşey için geç değil diye yazmış. bende aradım teşekkür ettim mutlu olduğumu söyledim falan. aklım çok karışık güzel vakit geçiriyoruz aynı dilden konuşabiliyoruz işlerimiz de aynı sektör olunca ortak birçok noktamız var. diğer arkadaşlarım normal bir arkadaş duygusu olan kişi gül göndermez falan dediler. ama bana hiçbişey açılmadı henüz. zaten yaşımızda öyle çıkma teklifi edecek yaşta değil. bilemedim ki nasıl davransam ne yapsam bir yardım edinnn akıl verinnn
iyi de ben okudğum gördüğüm şeylerden sonra bunları anladım zaten. kendimin mükemmelliğinden bahsetmedim. neden tepkiniz anlamadım? bana bu kadar kötülüğü yapmış bir insana kalkıp madalya takamazdımDiğer kız yalancı ruh hastası üstüne şişko seni çok kıskanıyor sen piremsessin. Üstüne o...u diyelim diye tu kaka çok kötü bir kız cinsellik yaşıyor şeklinde bir cümle de eklemişsin valla konudan ben bunu anladım sen süpersin diğer kız tu kaka.
işte en başında bunları bilmiyordum herşeyimde yanımdaydı her gittiğim yere onu da götürüyordum kardeşim dedim ona ben zorda olsa ilk ben koşardım asla yaptığım yardımlardan dolayı desteğimden dolayı laf etmedim ki ama bana yaptığı şeylerden sonra hakkım helal değil!!! yaparken ben ısrar ediyordum kendini ezik hissetmesin eksik hissetmesin diye ama bu kadar insanlık kimseye yaramıyormuş ders oldu bana da
ben de kilolu biriyim ayrıca ona diyestisyene gitmek teklifinde bile bulundum. diyette olduğum süre içinde etrafımdakiler hatta annesi bile bana ne kadar zayıflamışsın dediğinde gizliden annesine şuna şöyle şeyler söyleme dediğini de duydum. yine de kötü laf etmedim ona. takıntılı olabilir üzülür diye. ben fazla salağım sanırım.Arkadaşınızın yaptığı doğru değil. Haklısınız. Size attığı kazık yüzünden sinirlisiniz yine haklısınız. Aranızda bir çekememzilik var. Erkeklerle sizin tabirinizle "yatmak" için "cinsellik" için görüşüyor, obez olduğunun altını çizmeniz sonra takıntılı vs deyip iyice yerdiniz. Şimdi o kızın elde edemediği çocuk size yazıyor. Kız hayatınızda olmadığına göre kızla bu adamla yaşadıklarınız artık alakasız. Hem "hiçbir şey için geç değil" . "O kızı tanımasaydım" falan demesi garip bir söz olmuş. Yani öncesinde sizin yerden yere vurduğunuz kızla arasında bir şeyler geçtiğini ima etmiş sanki ben mi yanlış anlıyorum?
kızın hakkımda yazdıklarını bizzat gördüm ayrıca başka ortak tanıdıklarımızdan da şuan onunla görüşmeyen kişiler uzak durmamı söyledi. zaten 3-4 aydır soğuktuk başka sebeperden dolayı yeni sevgilisine benim hakkımda ileri geri konuşmuş küçük düşürücü seyler söylemiş Allah çıkardı tesadüfen ama benim için çekemiyorum iyi yerlerde olmasın hak etmiyor demesi çok yaraladıCocugu allayip pullucam diye arkadasini gommussun. Cocugun dogru soyledigi ne malum?
2 bulusmada hemen cicekler falan. Ben guvenmem. Ayrica arkadasimin aski. Etik degil
ben de kıyamazdım nefret söylemleri bana göre değil ama böyle bir insana az bile. aptal gibi hissediyorum kendimibenimde çok yakın arkadaşımla aram açıldı konuşmuyoruz. ama arkasından kötü söz söylemeye hiç kıyamadımespirisine kullanıp bir köşeye atıldım diyorum
önünüze bakın o zaman.. zaten kızı hayatınızdan çıkamışsınız.. burada gömdünüz de kızı.. çocuk çiçekte göndermiş.. eeee ? başka ne kaldı. mutluluklar
ben de kilolu biriyim ayrıca ona diyestisyene gitmek teklifinde bile bulundum. diyette olduğum süre içinde etrafımdakiler hatta annesi bile bana ne kadar zayıflamışsın dediğinde gizliden annesine şuna şöyle şeyler söyleme dediğini de duydum. yine de kötü laf etmedim ona. takıntılı olabilir üzülür diye. ben fazla salağım sanırım.
eee tamam işte kuruldun kızdanben de kıyamazdım nefret söylemleri bana göre değil ama böyle bir insana az bile. aptal gibi hissediyorum kendimi
ilişkileri yoktu işte hep birlikte olduğumuz zamanlarda ortak arkadaş grubumuz vardı sonra bu kız çocuğa seviyorum aşığım sana dedi içip içip aradı ben de yanındaydım. çocuk kırmadan güzel bir dille olmayacağını söyledi arkadaş olarak kalalım dedi. kız da 2 gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı zaten. nota da gelince hani bana dedi ya keşke ilk seni tanısaydım biz onunla karşılaşmadan diye acaba birşeyler mi ima etmek istiyor da geç değil yazmıştır yoksa kurumda yeni geçtiğim zaman bi çiçek muhabbeti olmuştu onun bahanesine mi hani hayırlı olsun gibisinden bilemedimAnlattığınız hikayenin farklı olduğunu diğer kızında dinlenmesi gerektiği kanaatine vardım. Bu arada o çocuktan hayır gelmez. Arkadaşınızla ilişkisi olduğunu siz yazmazsanızda size söyledikleri ve notunda bunun ima eden işaretler var. Bence hiç hoş değil. Eleman arıyım ben, her çiçekten bal alırım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?