Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

Bencede hiç görüşme onunla.
Seni aldattı yada aldatmadı ne önemi varki artık
Bitmiş evliliğiniz istemiyor yani seni
Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Sen önüne bak hayatının bundan sonrasına
Unutma sen onu kaybetmedin
O seni kaybetti....
Bi yerden başlamak lazım
Bence buna yoğunlaş

Bencede hiç görüşme onunla.
Seni aldattı yada aldatmadı ne önemi varki artık
Bitmiş evliliğiniz istemiyor yani seni
Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Sen önüne bak hayatının bundan sonrasına
Unutma sen onu kaybetmedin
O seni kaybetti....
Bi yerden başlamak lazım
Bence buna yoğunlaş

çok çok doğru.. arkanı dön ve görüşme isteklerini de reddet:.. :63:

çokkk haklısınız kızlar zaten diormya benmki sevgi boyutunu astı galiba alıskanlıklarıma özlem.yanı birebir ona değil geçmisime özlem.ama haklısınız bni kaybetmeyi göze aldıysa ben napayımki elimden gelenin fazlasını yaptım.ve herkes senin gibi bi insanı kaçırırnca kıymetni anlayacak suan bilmez bunu diolar.inss öylee olup o pismanlığı yasar

çokkk haklısınız kızlar zaten diormya benmki sevgi boyutunu astı galiba alıskanlıklarıma özlem.yanı birebir ona değil geçmisime özlem.ama haklısınız bni kaybetmeyi göze aldıysa ben napayımki elimden gelenin fazlasını yaptım.ve herkes senin gibi bi insanı kaçırırnca kıymetni anlayacak suan bilmez bunu diolar.inss öylee olup o pismanlığı yasar

hangimiz geçmişe özlem duymayızki, geçmişte ne olursa olsun özleriz. Çocukluğumuzu, aile ortamımızı, gençlik yıllarımızı, arkadaşlarımızı.... birçok şeyi. Ama geçmişle yaşamayız. Takılıp kalırsak onlara mutlu olamayızki, güzel bi gelecek hazırlamamız lazım kendimize. İdeallerimizin olması lazım. Ve de en önemlisi anı yaşamak lazım. Bu anımızın telafisi yok çünkü, birazdan o da geçmiş olacak. Bazen bazı olaylara çok üzülür perişan ederiz kendimizi. Ama aradan zaman geçince hatırlayıp gülebiliriz o üzgün zamanlarımıza. Neden kendimizi o denli perişan ettiğimize güleriz. Bunun içindirki unutmak lazım bizi üzen olayları. Şu an bu senin gerçeğin ve üzülüyorsun ister istemez. Ama yeni bi hayata başladığında sadece geçmiş olacak senin için ve de tecrübe.... Ha o pişman olur yada olmaz, farkedermi senin için. Sana bu kadar şeyi yaşattıktan sonra pişman olsa bişeyler değişirmi senin için. Sen hayatını düzene koyduğunda inanki hiç için sızlamayacak. Sen elinden geleni yaptın, o üzülsün seni kaybettiğine.....

hangimiz geçmişe özlem duymayızki, geçmişte ne olursa olsun özleriz. Çocukluğumuzu, aile ortamımızı, gençlik yıllarımızı, arkadaşlarımızı.... birçok şeyi. Ama geçmişle yaşamayız. Takılıp kalırsak onlara mutlu olamayızki, güzel bi gelecek hazırlamamız lazım kendimize. İdeallerimizin olması lazım. Ve de en önemlisi anı yaşamak lazım. Bu anımızın telafisi yok çünkü, birazdan o da geçmiş olacak. Bazen bazı olaylara çok üzülür perişan ederiz kendimizi. Ama aradan zaman geçince hatırlayıp gülebiliriz o üzgün zamanlarımıza. Neden kendimizi o denli perişan ettiğimize güleriz. Bunun içindirki unutmak lazım bizi üzen olayları. Şu an bu senin gerçeğin ve üzülüyorsun ister istemez. Ama yeni bi hayata başladığında sadece geçmiş olacak senin için ve de tecrübe.... Ha o pişman olur yada olmaz, farkedermi senin için. Sana bu kadar şeyi yaşattıktan sonra pişman olsa bişeyler değişirmi senin için. Sen hayatını düzene koyduğunda inanki hiç için sızlamayacak. Sen elinden geleni yaptın, o üzülsün seni kaybettiğine.....

tabiki benim için bisey ifade etmeyecek canım.ama onun o pismanlığını görmeyide istiyorum.yaaa değdimi simdi sen kendi derdine yan deyip arkamı dönüp çekip gitmek istiyorum.güzelim diorumya geçmise özlem derkende su yanı kurulu düzenim vardı bi mutluluğum bizamana kadar bnim için ölen birisi vardı.sonuna kadar suçlu ama neden hep bi kadının canını yine baska bi kadın yakıyokiya.sonrasında nasıl mutlu olabiliyolar.hiçmi vicdanları sızlamıyo bu nasıl insanlıkya..

tabiki benim için bisey ifade etmeyecek canım.ama onun o pismanlığını görmeyide istiyorum.yaaa değdimi simdi sen kendi derdine yan deyip arkamı dönüp çekip gitmek istiyorum.güzelim diorumya geçmise özlem derkende su yanı kurulu düzenim vardı bi mutluluğum bizamana kadar bnim için ölen birisi vardı.sonuna kadar suçlu ama neden hep bi kadının canını yine baska bi kadın yakıyokiya.sonrasında nasıl mutlu olabiliyolar.hiçmi vicdanları sızlamıyo bu nasıl insanlıkya..

Kadının canını kadın yakmıyor canım..
O kadının güvendiği kocası yakıyor..
Neden o bayan, sülaledeki tüm erkeklerle ilişki kurmadı..
Farz edalim, o kadın ayartmaya çalıştı kocanı.. (ki sanmıyorum)
Neden yüz verdi kocan, neden oltaya geldi..
Aklı mı yok, bilmiyor mu yakalanınca seni kaybedeceğini?

canım kesinlikle haklısın ben zaten kocam ak kasık demiyorum hepte yazdımya bundan yüz bulmasa yapmazdı die ama oda aklı basında biri olsaydı evli bi adamla iliski yasamazdı sonuçta ynı pislikleri esit ölçüde

arkadaslar kimselere anlatamadığım derdimi sizlerle paylasmak istedim bi bayan olarak en iyi sizler anlarsınız beni.esimle 6 yıl bi flörtten sonra evlendik.birbirimiz çok sevdik ve bu döneme kadar kırmadık bile.herzaman imrenilen parmakla gösterilen bi çift olduk.evlendik ve evlilğimizin ikinci senesinde suan mahkemedeyiz:5::5:aslında hersey çok güzel gdiyodu.taki esimin bi akrabası olan kendinden büyük dul bi akrabısıyla fazla hasır nesir olana kadar.bu durum beni çok rahatsız etmeye baslasada ya saçmalama o kuzenim sayıılır diyerek oyaladı beni.derken ailemin yanına tatile gittiğimde bana birden bosanmak isteğini söyledi tabiki sok oldum çünkü bana ne böyle bisey hissettirdi nede ima etti.ve evlenmemizi bi türlü sindiremeyen ailesine gün doğdu benle konusma gereği bile duymadılar.her suçu bana atıp davayı açtılar oysaki oğullarının çevirdiği isten haberleri yoktu.herseyi allaha havale ettim ve sustum çünkü mahkemede daha yüzyüze gelemedik.yaklasık 1 senedir ailemin yanındayım ve saçma ama bu süre içinde defalarca beni görmeye geldi.ailemden gizli çıkıp görüstüm onla.her gelisinde beni çok sevdiğini söylüyo hediyeler getiriyo bende acaba düzelirmiyiz umuduyla gidiyorum çünkü o kadının msn yazılarını bulduğum halde hep inkar etti asla bisey olmadı dedi.buna rağmen pisliğini bile kapatmaya razı oldum ama tmm yuvamızı yıkmayalım deyince yaklasmıyo ama seviyorum dio eee bu nasıl sevgi.hem diğerini kabul etmiyo hem bana yaklasmıyo.zaten ailesi birlesmemizi istemiyo.sasırdım kaldımm:43::43::43:ben bu evlilği bitirmeye hazır değilim çünkü beraber büyüdük biz ve hala sevmiyorumda diyemiyorum

boşanmaya karar veremediysen iyi düşün derim..çünkü boşanmada çok sancılı bi süreç..eğer kararlıysan msn konuşmalrının dökümanını alıp mahkemeye sunup lehine sonuçlyabilirsin davayı..en azından onların dediği gibi senin evliliğin gereklerini yerine getirememen değil eşinin seni inkar etsede bi nevi aldatması sonucu biten bi evlilik olmuş olur sende tazminat davası açarsın artı nafaka ....

boşanmaya karar veremediysen iyi düşün derim..çünkü boşanmada çok sancılı bi süreç..eğer kararlıysan msn konuşmalrının dökümanını alıp mahkemeye sunup lehine sonuçlyabilirsin davayı..en azından onların dediği gibi senin evliliğin gereklerini yerine getirememen değil eşinin seni inkar etsede bi nevi aldatması sonucu biten bi evlilik olmuş olur sende tazminat davası açarsın artı nafaka ....

canım inan psikolojim bozuldu yanı ne yapacağımı bile bilmiyorumki.zaten is mahkemede.ama artık beni istemeyeni ben napayımki.ama suçum yokkende bu damgayı yemek istemiyorum.kendisi ve baskaları yüzünden biten bi evliliğin günah keçisi ben olmak istemiyorum.nafaka tazminat alamasam bile bunu kanıtlayıp ailesinin yzüne vurmak istiyorum

bunu meydana çıkarırsan zaten direkt kazanırsın..çünkü aldatma bi boşanma sebebi...

ama evliliğindekileri yerine getiremiyor gibi olgu direkt boşanma sebebi değil..

bunu meydana çıkarırsan zaten direkt kazanırsın..çünkü aldatma bi boşanma sebebi...

ama evliliğindekileri yerine getiremiyor gibi olgu direkt boşanma sebebi değil..

evet canım buna dair saçmaspan sahitler buldu ve hakim ciddiye bile almadı yönlendirmeyle değil gördüklerinizi konusun deyip esimin sahitlerini gönderdi.benm sahitlerim zaten benim bu evlilik için neler yaptıığımı güzelce kanıtladılar

valla okuduklarım kadarıyla bu erkekleri anlamak ne kadar zor.Ne istiyorlar anlamış değilim.Elimden geleni yapıyorum ama hala beğenilmiyorum.Sürekli eleştiriliyorum.Bütün sülalesine yatişiyorum ama gene beğenilmiyorum.o yüzden üzme kendini.

valla okuduklarım kadarıyla bu erkekleri anlamak ne kadar zor.Ne istiyorlar anlamış değilim.Elimden geleni yapıyorum ama hala beğenilmiyorum.Sürekli eleştiriliyorum.Bütün sülalesine yatişiyorum ama gene beğenilmiyorum.o yüzden üzme kendini.
canım benim benle evlenene kadar resmen kapıları asındırdı.onun için ailemi karsıma aldım.insan kendini övmez ama bu güzelliğinle istediğin kisiyle olabilirsin denildi hepsine kulak tıkadım.askere gitti namusumla oturup bekledim.ailesini karsıma alıp bi gün kırmadım ama neymis efendim ben üniv mzunu kariyer pesinde bi insanmısım kayınvalide olacak sahıs beni avucunun içine alıp yönetemiyomus hanımağaya sankı töbe varya snrim bozuluyo adlarını duydukcaa:14:

arkadaslarım özel msj atan arkadaslara çok tsk ederim benim hakkım olmadığı için yeterli msjım olmadığı için suan karsılık yazamıyorum kusura bakmayın olurmu

eşin sna kalbının en güzel yerını vermış .
en güzel yerdesın (yedekte)

sevın sevın onu ,kendinizden bu kadarmı nefret edıyorsunuz

adice aldatiliyorsunuz, sonra durumu kabulleniyorsunuz...
buraya kadar tamam, herkesin kendi tercihi elbette affedebilirsiniz esinizi...
fakat onun pisligini ortmek te ne demek??????? :53:
size buyu falan mi yapildi da gozleriniz boyle kor olmus, mantiginiz da devreden cikmis anlayamadim...
bosanin arkadasim bu adam sizi kullaniyor...
bunda anlasilmayacak ne var anlamadim???? :26:

Back
X