Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

canım bırak Allah ından bulsun, ondan gelecek hayır Allah tan gelsin.. 3 kuruşun derdine düşüp de kendini yıpratma..

böyle insanlara verilecek en güze cevap suskunluktur.. onları rezil edeceğim diye kendini heba etme.. bir an önce yoluna bak.. Allah hak ettiğin insanlarla muhatap eder seni ilerde..

böyle insanlara kesinlikle susmamak gerekir onlar kendilerini haklı görüp ortalıkta dolaşıyolarsa bizde kadınlık yapamıyor gibi sudan sebeplerle boşanıp adımızı dula çıkartıyorsak hiç değilse hakkımızı arayalım. bu devir de erkeğe hiçbirşey olmuyor. arkadaş bu konuyu açığa çıkartsada erkeğe birşey olmıycak belki ama en azından insanlar boşandı ama şu sebepten diyecekler kadınlık yapamıyo demiyecekler. dert 3 kuruş değildir aslında dert yıkılan gelecek umut herşeydir. tabiki bu dünyada da hakkımızı arıycaz.. öbür dünyada zaten alıcaz...

canım kadının msn yazısı var direk esime yazılmıs olan.bunu kaydetmedim ama savcilik isterse dk sında çıkarır.yanı olayın detayına inecek olursak canım facede filan akrabayız altında cıvık cıvık yazılar

msn de ne yazmış? sevgili olduklarını ispatlayacak bir yazışma var mı?
sonuçta insan arkadaşıyla da yazışabilir? ispat niteliği taşıması lazım tatlım

bosanmamaya çalısmıyorum bosancam ama tazminat filan açmak istiyorum.kadın mevzusunu kanıtladığım zaman onada tazminat açabiliyomusum yanı böyle yaparak canlarını yakmak istiyorum hemde ozaman benim çırpınmama gerek mahkeme vasıtasıylada herkese duyrulmus olur.benim lehime dönmesin istediğim konu onun davada açtığı seyler değil asıl sebepler ama o kendi paçasını kurtarmaya çalısıyo.bende olayın benim lehmie dönerek aslında bi kadın mevzusu olduğunu kanıtlamak istiyorum

Ben de karşı tarafa zarar vermek isterdim yerinde olsam..
Seninle empati kurabiliyorum bu anlamda..
Fakat mantığım yaptığının yanlış olduğunu söylüyor.
Yaşam enerjini bu 2 edepsizle uğraşmakla değil, hayatını yeniden düzene sokmakla harcamalısın.
NE yaparsan yap, hak ettikleri cezayı zaten veremezsin sen. Çok şükür çocuk da yok. Bırak millet ne bilirse, ne düşünürse düşünsün. Kime neyi ispatlayacaksın..? Ne gerek var?

çok haklısın ve çok güzel anlıyosun.insanlara değer verdiğinde en çabuk senden geçiyolar.ya okadar saçma bi durumdayimki gözümle yazıyı gördüğüm halde aldatmadım dio sonuçta bi yazı var ortada ve bundan cesaret bulmasa nasıl yazabilirki.ama buna rağmen ben seni aldatmadım die çırpınıyo ama birlesmeyede yanasmıyo.davayı kendisi açtı ve saçmasapan seylerle açtı yanı inan hakim bile gülüp kovar bunu mahkemeden.bide dünde sordum ama canım cvp gelmedi.bunun actığı davayla bizim bosanma sebebimizin alakası yok ynı suç kendinde ama olay kapansın die ailesinide kandırıp suçlu beni gösterdiler.bense asıl nedeni ortaya çıkarmak istiyorum ben bu olayı kanıtlayınca hakim onu bülbül gibi konusturur dimi

erkekler yakalandıklarında dünyanın en saçma sebeplerini öne sürerek sonuna kadar inkar eder bilimsel açıklamalarda bu yönde zaten ...utanmadan birde karşı tarafı suçlarlar çok normal ...bu arada senin bu durumu bir şekilde delillendirmen gerekir sanırım sözle ifade edersin ama bu konuşmayı mahkemeye sunabilirmisin yani çıktısını falan alman lazım bir şekilde ispat beklerler bence gerçi hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ...ısrarla boşanmak istemesi bu durumda normal değil canım iyi bir avukatla görüşmelisin en iyi yolu o gösterir sana onun dediklerine göre hareket etmekte fayda var :71::71:

böyle insanlara kesinlikle susmamak gerekir onlar kendilerini haklı görüp ortalıkta dolaşıyolarsa bizde kadınlık yapamıyor gibi sudan sebeplerle boşanıp adımızı dula çıkartıyorsak hiç değilse hakkımızı arayalım. bu devir de erkeğe hiçbirşey olmuyor. arkadaş bu konuyu açığa çıkartsada erkeğe birşey olmıycak belki ama en azından insanlar boşandı ama şu sebepten diyecekler kadınlık yapamıyo demiyecekler. dert 3 kuruş değildir aslında dert yıkılan gelecek umut herşeydir. tabiki bu dünyada da hakkımızı arıycaz.. öbür dünyada zaten alıcaz...
aynen öyle sürevan benim güzel bi mesleğimde var buna rağmen hiç bizaman esimi küçük düsürmedim ve elimden geleni yaptımbama buna rağmen evlilik gereklerini yapmıyo gibi bi sebeple dava açılınca insan daha çok kırılıyo okadar erkeksin madem çık ben böyle bi halt yedim o yüzden is buraya geldi de benide küçük düsürme.ailesi bile bana değil doğal olarak oğullarına ve o kadına inandılar.derdim mahkemde bunu açğıa çıkarıp hadı bakalım siz daha güvenin demek

yazmamaliydim! benim duyduklarimdan kime ne ? niye paylasiyorumki acili bir insanin topiginde? benim hatam.....ben mutluluktan 4 koseysem, sukrediyorsam ayri bir topikte yazmam lazimdi.... yanlis anlasildim, benim hatam....buraya SIKSIK bakmiyorum , yani KK ya, iyi niyetimi gerektigi gibi formüle edemedim ve tepki aldim...insanlarin akillarina ne hikmetse hemen negatif dusunceler geliyor

Tatlım, senin yaptığın biraz şuna benzedi..(özellikle abartılı örnek veriyorum)
Mesela babası ölmüş birine, "ohh babacığıma Allah uzun ömür versin, gideyim sarılayım" demek gibi..
Veya bebeği olmayan birine "Ay yazık, bak benim yavrum ne kadar tatlı, muck muck" demek gibi..

Anladın mı..
Yani hiç kimse sana "neden mutlusun" demiyor, sana tepki verme sebepleri o değil.
Ben da aldatılmadım mesela çok şükür, mutluyum da.
Yani ama bunu dökme şekli, zamanı, yeri falan..

Allah mutluluğunu daim etsin, neticede konu sahibesi arkadaş da bu adamı sırtından atıp, çok mutlu olacağı biriyle karşılaşacak. Buna inanıyorum. Mutsuzluğu sürdürmemek bizim elimizde çünkü.

askım bitanemmmm özledimm yazmıss canım hangi arkadas akraba yazar bunu

canım bu yazıları ele geçirmenin bi yolunu bulamazmısın
keşke kaydetseydin yaa tüh.. bence bunu ispatlarsan tazminatı alırsın, ve de üstüne rezil edersin ikisini de.. ne halleri varsa görsünler

topik sahibine ayip olmasin amaa ; kocamin beni cok sevdigi icin ben cooook seviniyorum!!! her kadin sevinir, o ne bicim laf ya ?? erkek seviyor diye sevinme?? garip yani.
ve arkadasim, emin ol ;hayatin insanlara ne getirecegini kimsenin kestiremiyeciginin bilincinde bir insanim....ama iyi niyetimin bu sekilde gostermemem lazimdi, herkes benim gibi dusunecek diye birsey yok tabi, bakin siz neler anlamissiniz.
biraz daha düşünürsen o lafı kestiremeyeceğimiz bilincinle anlarsın ne demek istediğimi :51:

Ben de karşı tarafa zarar vermek isterdim yerinde olsam..
Seninle empati kurabiliyorum bu anlamda..
Fakat mantığım yaptığının yanlış olduğunu söylüyor.
Yaşam enerjini bu 2 edepsizle uğraşmakla değil, hayatını yeniden düzene sokmakla harcamalısın.
NE yaparsan yap, hak ettikleri cezayı zaten veremezsin sen. Çok şükür çocuk da yok. Bırak millet ne bilirse, ne düşünürse düşünsün. Kime neyi ispatlayacaksın..? Ne gerek var?
canım iste insan kendine hakim olamıyoki hemen onlarında canı yansın bende bunu göreyim istiyosun.Allah biliyorumki ahımı çıkarcak onlarıda mutlu etmicek ama bende bunu biran önve görmek istiyorum.bu kadının çocuğuda var.ve bos bi anına geip çocuğuna bi beddua ettirdi bana:5:

aynen öyle sürevan benim güzel bi mesleğimde var buna rağmen hiç bizaman esimi küçük düsürmedim ve elimden geleni yaptımbama buna rağmen evlilik gereklerini yapmıyo gibi bi sebeple dava açılınca insan daha çok kırılıyo okadar erkeksin madem çık ben böyle bi halt yedim o yüzden is buraya geldi de benide küçük düsürme.ailesi bile bana değil doğal olarak oğullarına ve o kadına inandılar.derdim mahkemde bunu açğıa çıkarıp hadı bakalım siz daha güvenin demek

zarara razı olana merhamet edilmez..

hem kocana zarar vermek isteyecek kadar gözün dönmüş, hem de gelip seninle görüşmek istedi mi ailene söylemeden gidip görüşüyorsun "kızlaar acaba beni seviyo mu, bana geri dönmek istiyo mu" bilmem ne diyosun..

seviyosanız, erdemli olun.. bırakın sevdiğinize zarar verme çabalarını..

sevmiyorsanız da erdemli olun.. bırakın seviyelerine düşme derdini..

sizin acil bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var.. eforunuzu başkalarına zarar vermeye değil, kendi bozulan sağlığınızı düzeltmeye harcayın..

canım bu yazıları ele geçirmenin bi yolunu bulamazmısın
keşke kaydetseydin yaa tüh.. bence bunu ispatlarsan tazminatı alırsın, ve de üstüne rezil edersin ikisini de.. ne halleri varsa görsünler

canım iste inanki o sinirle insan hiçbiseyi düsünemiyo gerçekten yasayan bili rbunu.ama savcılık çıkartabilirmis bunu hakim gerek gördüğü an.ki bence görür gibi çünkü onun sebeplerini çürüttüm ben.buna rağmen hakim sorca ona eee olay bu değilmis ne ozaman derdiniz die

hem kocana zarar vermek isteyecek kadar gözün dönmüş, hem de gelip seninle görüşmek istedi mi ailene söylemeden gidip görüşüyorsun "kızlaar acaba beni seviyo mu, bana geri dönmek istiyo mu" bilmem ne diyosun..

sizin acil bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var.. eforunuzu başkalarına zarar vermeye değil, kendi bozulan sağlığınızı düzeltmeye harcayın..

canım şöyle düşün, başkasına vereceği maddi zarar kendisin de yaşantısında fayda sağlayacak. neden tazminat almasın ki? evlilik bir sözleşme, bir akittir, aldatmak bu akti bozar ve bir akit bozulursa bozan taraf tazminat öder..
bu erdemli olmayan bir davranış biçimi değildir.

canım iste inanki o sinirle insan hiçbiseyi düsünemiyo gerçekten yasayan bili rbunu.ama savcılık çıkartabilirmis bunu hakim gerek gördüğü an.ki bence görür gibi çünkü onun sebeplerini çürüttüm ben.buna rağmen hakim sorca ona eee olay bu değilmis ne ozaman derdiniz die

duruşmanız ne zamana ertelendi canım

Açıkcası benim anladığım bütün bu anlattıklarından sonra eşin bir çok erkeğin yaptığı aptallığı yapmış başka bir kadınla bir ilişki yaşamış, ilişkinin boyutunu bilmiyoruz. Erkekler aldatınca itiraf etmez ama yuvasını kurtarmaya, eşine kendini affettirmeye çalışır tabi diğer kadına aşık olmadıysa. Sizinki boşanma davası açmış. Ama o kadına da gitmemiş. Belli ki ortada aşk falan yok. Şimdi pişman ama ailesinden çekiniyor. Siz hala görüşüyorsunuz. Konuyu özetlememin amacı olayı tam anlamış mıyız ve bundan sonra ne yapılabilir onu düşünmek içindi. Yoksa size hatırlatıp üzmülmenizi istemem.
Birincisi eğer eşiniz pişman olsa af dilese boşanmak istemese ayrılmam dese aldatmış olsa bile böyle bir erkek affedilebilirdi. Sizin eşiniz ailesinden çekinip sizle gizli gizli görüşüyor. Bunun iki nedeni olabilir ya sizin nafaka tazminat gibi şeyler talep etmemeniz için ya da gerçekten sizi seviyor ayrılmak istemiyor ama ailesinden çekindiği için tepki almak istemiyor. Bence iki durum da kabul edilemez bir erkek ne olursa olsun ailesine sahip çıkabilmeli, yuvasını kurtarmaya çalışmalı. Eğer ilişkilerinin olduğundan eminsen mahkemeden eşinin cep telefonu kayıtlarını isteyebilirsin, o kadını günde kaç defa aramış, mesaj atmış ispat edebilirsin. Msn kayıtları sende yok galiba zaten olsa bile eşin yazmadığı için ayrıca sen eşinin şifresiyle girdiğin için delil olarak kabul edilmez sanıyorum. Tanıdıklarınızdan onları birlikte gören, eşinin iş yerinden de olabilir yok mu? Onları şahit yapabilirsin. Ya da hiçbirşey umrunda olmasın zaten rezil olmuşlar olacakları kadar, çünkü bir söz vardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bizim toplumumuz buna inanır. Kimse yalan yere, başkasına iftira atıcam diye boşanmaz dimi. Herkes sana inanıyordur. O yüzden Allaha havale et. Bence eşinle görüşme, hem boşanma davası açıp hem seviyorum demek ne kadar mantıklı bir düşünsün.

asude bu dengesiz tavırlarıyla benide bunalttı çünkü.ne yaptığını kendide bilmeyince benide bu seylere yöneltiyo.sevmesine sevdim ben onu ama en son hiç bi mücadele göstermiyosa ozaman demekki onu secti deyip kin duyuyorum bu sefer

Sizin yapabileceğiniz birşey yok ki, zaten yapmamalısınız da.
Adam sizi aldatmış, yalanlar atmış, bir de üstüne boşanıyor, daha ne için uğraşacaksınız ki.
Nasıl kabulleneceksiniz, bırakın kabullenmeyi zaten sizi isteyen biri de yok.
Bu kadar komik birşey olabilir, seni seviyorum ama senden boşanıyorum, hayatımda da istemiyorum,
böyle sevgi nerede görülmüş, eşiniz boş zamanını değerlendiriyor anlaşılan.
Bence görüşmeyi bırakıp biran önce kendi hayatınızı, kendi düzeninizi otutturun.
Bu koşullarda eşimi kabul ederim, ne gerekirse yaparım ,seviyorum diyen bir kadının duyguları da pek sağlıklı değil bana göre, gerekirse yardım alırsanız iyi olur bence.

sende bizler gibi eşinin ne yapmaya çalıştığını anlamamışsın, ama sana gelip boşanalım demesi davanın açılması ve başka biriyle birlikte olduğunu bilmene rağmen hala aramız düzelirmi barışırmıyız diye umut edip bekliyosun. aklı başında bi bayansın anladığım kadarıyla çalışıyosun kendi işin mesleğin var. hayret ettim doğrusu sana, yani bunca olaydan sonra hala barışmayı bekliyosun kendinden ödün veriyosun. adam sana boşanma davası açmış ama yanına gelip gidiyor seni sevdiğini söylüyor sende buna inanıyormusun, madem seviyor davayı geri çeksin seni alsın evine götürsün. nasıl iş bu ya bu adama güvenebilecekmisin sen bu saatten sonra. nasıl olurda hala beklersin umud edersin. hala sana geldiğinde çıkıp görüşüyorsun. kusurabakma ama adam ne yapsa hakedecek biri gibi duruyosun şu anda. neden akıllı olmuyosun aşkını düşünmeyip aklınla düşünsen bu işin içinden yara almadan nasıl çıkarım desen daha doğru olmazmı canım benim

duruşmanız ne zamana ertelendi canım

canım bizi daha yüzyüze dinlemediler daha sahitler dinleniyo dava açılsınmı die.esim verdi dilekçe ama mahkemede daha açılmadı dava.2 ay önce sahitlerin bi kısmı dinlendi.hazıranda diğer kısmı dha ondan sonra bizi dinleyecekler

QUOTE=ay_82;18770879]biraz daha düşünürsen o lafı kestiremeyeceğimiz bilincinle anlarsın ne demek istediğimi :51:[/QUOTE]

anladim anladim :68:
gercekten yanlis anlasildim, topiksahibesi hakkini helal eder insallah, onu asla uzmek istemezdim .

Back
X